• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Hakan79 100 Kg 178 Boy 50 Cm Kol

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hakan79
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Fast Furious ta Vin Diesel yerine sen olmalıymıssın .. Tebrikler devasa bir vucut ..

Masallah allah bozmasin hakan abi Türkiyenin en büyük bodybulder´lardan biri oldugun kesin Inanilmaz gövden var. Insallah bigün bende öyle olurum :D

slm hakan hocam size birşey danışacaktım.her yiğidin bir yogurt yiyişi wardır derler.elinize gelen zayıf kişilere programdaki setlere başlamadan önce nasıl bir "ısınma" programı yaptırıyorsunuz.zayıf kişilerin ısınırken fazla koşmaması lazım bisiklet yasak derler.sizce nasıl bir ısınma ideal olur? "kilo eksikliği olup bu spora başlayanlar için"..

Hakan kardeşime birkaç resimde benden olsun, bu resimler belki kendisinde bile yoktur:D

Eskilerden iki resim daha buldum, Hakan kardeşime ve müdavimlerine hediyem olsun:)

Arkadaşlar bu işten pek anlamadığım için resimleri küçülteyim derken ilk resimde hakanın yarısını diğer resimdede Orkun kardeşimi uçurmuşum, bunun için özürü bir borç bilirim :( Resimlerin daha düzgün hallerini ekliyorum, ilk msjı ve bozuk resimleri ilgili arkadaşlar silerler artık... thums:

Eklentiler

• hh.JPG
    hh.JPG
    85,9 KB · Görüntüleme: 1.026
  • Görüntü(09).jpg
    Görüntü(09).jpg
    33,5 KB · Görüntüleme: 978
  • adf.JPG
    adf.JPG
    83,3 KB · Görüntüleme: 840
  • ll.JPG
    ll.JPG
    84,8 KB · Görüntüleme: 678
  • öö.JPG
    öö.JPG
    81,7 KB · Görüntüleme: 905
  • bb.JPG
    bb.JPG
    66,5 KB · Görüntüleme: 971
  • vv.JPG
    vv.JPG
    62,4 KB · Görüntüleme: 707
Son düzenleyen: Moderatör:
perfect

valla süper vücudun var bence hacmi,definasyonu simetrisi herşeyi çok güzel bacakları da aynı seviyeye getirirsen çok rahat müsabık olabilirsin...tebrikler,dostum...

sağol dostum

Hakan kardeşime birkaç resimde benden olsun, bu resimler belki kendisinde bile yoktur:D

Eskilerden iki resim daha buldum, Hakan kardeşime ve müdavimlerine hediyem olsun:)

Arkadaşlar bu işten pek anlamadığım için resimleri küçülteyim derken ilk resimde hakanın yarısını diğer resimdede Orkun kardeşimi uçurmuşum, bunun için özürü bir borç bilirim :( Resimlerin daha düzgün hallerini ekliyorum, ilk msjı ve bozuk resimleri ilgili arkadaşlar silerler artık... thums:

sağol yaa 2 yıl önceki bazı fotolar bunlar uzun zamandır foruma girmiyordum kusura bakma yeni gördüm

bu arada dexter benim video klibimi yapmış elindeki bana ait videolarla video bölümünde izlemenizi tavsiye ederim

Hakan'da biraz sırtı zayıf görüyorum sadece. O da enine değil. Arkaya doğru kalınlığı az. Kabarık bir sırtı yok yani.
Rowing hareketlerine pek asılmıyorsun galiba hakan.

gokhana´isimli üyeden Alıntı
çok yaglı şeker unu kes bak nasııı vucutun oluo

gokhana ersincanla ip leriniz tutuyor.Böyle dengesiz yorumları yapmak sana ne kazandırıyor.
Ona hak veriyorum Veyron, belli ki kendisi yağı, şekeri tamamen kesmiş.
Şu anda 49 kilo, beyni glikoz eksikliğinden normal ağırlığı olan 1300 gram yerine 687 grama düşmüş, çıkarılacak sonuç, karbonhidratı bu kadar düşürmeyin, yoksa gokhana gibi olursunuz.

Tebrikler karın kasları mükemmel

abi resimlerde vücud da bence çok güzel
on numara diyebilirim

Son düzenleyen: Moderatör:
Birader, insan mısın sen!!! Off dehşet görüntülerdi ve cidden sana şunu söylemek istiyorum, senin o vücuda bazı bıçaklar girmez. O kadar serttir artık ama %100 üstünden sana %96 veriyorum!!!

Kaç yılda oldu bunlar? Bir de beslenmeyle de alakalı mı, yani normal beslensem normal insan gibi besinler alarak böyle olmak mümkün mü?

Cidden felaket bir vücut... Puff Diddy ve 50 Cent'e rakip değilsin aynen onlar gibi olmuşsun sen hacı. Body guardlık yap sen, her klüp alır seni. Valla boyun da 1.78, kısa değil ama iskelet çatın iyi galiba, çok iyi durmuş sende!

Birader, insan mısın sen!!! Off dehşet görüntülerdi ve cidden sana şunu söylemek istiyorum, senin o vücuda bazı bıçaklar girmez. O kadar serttir artık ama %100 üstünden sana %96 veriyorum!!!

Kaç yılda oldu bunlar? Bir de beslenmeyle de alakalı mı, yani normal beslensem normal insan gibi besinler alarak böyle olmak mümkün mü?

Cidden felaket bir vücut... Puff Diddy ve 50 Cent'e rakip değilsin aynen onlar gibi olmuşsun sen hacı. Body guardlık yap sen, her klüp alır seni. Valla boyun da 1.78, kısa değil ama iskelet çatın iyi galiba, çok iyi durmuş sende!

sağol biraz abartmışsın ama yinede sağol 7 yıl oldu aşşağı yukarı araları çıkarınca beslenme tabii normal beslenmeyle olacak iş değil bu özel tozlar kullanmak gerek bir de genetik olayı herkesin bir yapısı var büyüme kabiliyeti var ben 45 cm kol ve 85-90 kg a kadar doğal yollarla ulaşabildim ama ondan sonra başka şeyler kullanmak gerekti ve bu son halime geldim 2-2,5 yıldır ölçülerim artık sabit hedefe ve üst sınıra ulaştım sanırım bu halimi korumak yada biraz küçülmek istiyorum artık bodyguardlık bana ters olaylar hiç yapmadım hiç de düşünmüyorum tekrar sağol sözlerin için kolay gelsin

Back
Yukarı