marvel1500
Üye
Sadece estetik açıdan değerlendirilmemeli bu vucut aynı zamanda bir güç sembolü bence.Salonda saatler boyunca çalışılıp akıtılan terin bir sonucu.Hakan79 gerçektende iyi bir vucut yapmış kendini tebrik etmek lazım.
Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Arkadaşlar yanlış anlamayın ama, ne zamandır aklımda olan bir soru; hazır hakan79 gibi bir vücüt görmüşken sormak istedim. Hemen söyleyeyim, kimseyi eleştirmiyorum, yargılamıyorum... Sadece merak, kesinlikle artniyet yok.
Böyle bir vücudun bayağı gelişmiş olduğu ve çok ciddi emekler istediği konusunda sanırım herkes hemfikir.
Benim merak ettiğim ise, sizce böyle bir vücuda sahip olmak gerçekten iyi birşey mi ?
Ne yönden derseniz, her yönden... Estetik, sağlık, gündelik yaşama etkisi vb. Kısacası bana "normal" gelmiyor böyle gelişmiş bir vücut.
Bunun yerine, bu kadar şişmeden, daha doğal görünümle define olmuş bir vücut daha iyi olmaz mı ?
Kimileri, iğrenç diye nitelendirdiklerinde, hep gıcık olmuşumdur!
1-Kedi erişemediği ciğere mındar der.
2-Renkler ve zevkler tartışılmaz!
3-Söz Kişinin Aynasıdır.
Hakan arkadaşımız içinse başarılarının devamını dilerim. Bu spor herkezin harcı değildir.(sabır, irade, bilgi, disiplin,...)
Mesajımın ilk iki paragrafına rağmen bu şekilde cevap vermeniz bence önyargılarınızdan kaynaklanıyor; yoksa söylediklerimin bu cevapları hakettiğini zannetmiyorum.Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş diyorum başka bir şey demiyorum.
"Şişme" kelimesini sizin düşündüğünüz gibi "balon gibi, yapmacık" anlamında kullanmadım. Belki jargona pek uygun düşmüyor ama benim için "şişme" kelimesi "belirgin şekilde gelişmiş olma durumu"nu yansıtıyor.öncelikle benim yaptığım iş spor salonunda hocalık dolayısıyla böyle bir vucudu gerektiriyor dışarıda ve çevrede ise hiçbir sorunla karşılaşmıyorum aksine çok hoş eleştiriler alıyorum birçok insanın hayali böyle bir vucuda sahip olmak bu kadar şişmek derken kullandığın kelime hoşuma gitmedi senin şişme dediğin olaya insanlar yıllarını veriyorlar ve bir sürü senin tabirinle şişmek isteyen genç arkadaş ise bunu başaramıyorum öyle olsa idi zaten sokaklarda benim hacmimde bir sürü vucutcu görürdün benim hakkımda yazılan yorumları okur isen zaten bu kiloda bu hacimde ama çok estetik bir vucut yorumlarıyla karşılaşırsın 2 yıldır bu forumdayım çok sıkı takip etmesemde hep örnek alınan bir vucut oldu senin kastettiğin olay için yanlış topik bu o tarz şişme dediğin vucuda sahip olanlar vardır ama oda onların tercihidir herkesin hayalindeki vucudu yapması dileklerimle herkese kolay gelsin
Arkadaşlar yanlış anlamayın ama, ne zamandır aklımda olan bir soru; hazır hakan79 gibi bir vücüt görmüşken sormak istedim. Hemen söyleyeyim, kimseyi eleştirmiyorum, yargılamıyorum... Sadece merak, kesinlikle artniyet yok.
Böyle bir vücudun bayağı gelişmiş olduğu ve çok ciddi emekler istediği konusunda sanırım herkes hemfikir.
Benim merak ettiğim ise, sizce böyle bir vücuda sahip olmak gerçekten iyi birşey mi ?
Ne yönden derseniz, her yönden... Estetik, sağlık, gündelik yaşama etkisi vb. Kısacası bana "normal" gelmiyor böyle gelişmiş bir vücut.
Bunun yerine, bu kadar şişmeden, daha doğal görünümle define olmuş bir vücut daha iyi olmaz mı ?