• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Hakan79 100 Kg 178 Boy 50 Cm Kol

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hakan79
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sadece estetik açıdan değerlendirilmemeli bu vucut aynı zamanda bir güç sembolü bence.Salonda saatler boyunca çalışılıp akıtılan terin bir sonucu.Hakan79 gerçektende iyi bir vucut yapmış kendini tebrik etmek lazım.

şişme vucut

Arkadaşlar yanlış anlamayın ama, ne zamandır aklımda olan bir soru; hazır hakan79 gibi bir vücüt görmüşken sormak istedim. Hemen söyleyeyim, kimseyi eleştirmiyorum, yargılamıyorum... Sadece merak, kesinlikle artniyet yok.

Böyle bir vücudun bayağı gelişmiş olduğu ve çok ciddi emekler istediği konusunda sanırım herkes hemfikir.

Benim merak ettiğim ise, sizce böyle bir vücuda sahip olmak gerçekten iyi birşey mi ?
Ne yönden derseniz, her yönden... Estetik, sağlık, gündelik yaşama etkisi vb. Kısacası bana "normal" gelmiyor böyle gelişmiş bir vücut.

Bunun yerine, bu kadar şişmeden, daha doğal görünümle define olmuş bir vücut daha iyi olmaz mı ?

öncelikle benim yaptığım iş spor salonunda hocalık dolayısıyla böyle bir vucudu gerektiriyor dışarıda ve çevrede ise hiçbir sorunla karşılaşmıyorum aksine çok hoş eleştiriler alıyorum birçok insanın hayali böyle bir vucuda sahip olmak bu kadar şişmek derken kullandığın kelime hoşuma gitmedi senin şişme dediğin olaya insanlar yıllarını veriyorlar ve bir sürü senin tabirinle şişmek isteyen genç arkadaş ise bunu başaramıyorum öyle olsa idi zaten sokaklarda benim hacmimde bir sürü vucutcu görürdün benim hakkımda yazılan yorumları okur isen zaten bu kiloda bu hacimde ama çok estetik bir vucut yorumlarıyla karşılaşırsın 2 yıldır bu forumdayım çok sıkı takip etmesemde hep örnek alınan bir vucut oldu senin kastettiğin olay için yanlış topik bu o tarz şişme dediğin vucuda sahip olanlar vardır ama oda onların tercihidir herkesin hayalindeki vucudu yapması dileklerimle herkese kolay gelsin

Kimileri, iğrenç diye nitelendirdiklerinde, hep gıcık olmuşumdur!
1-Kedi erişemediği ciğere mındar der.
2-Renkler ve zevkler tartışılmaz!
3-Söz Kişinin Aynasıdır.

Hakan arkadaşımız içinse başarılarının devamını dilerim. Bu spor herkezin harcı değildir.(sabır, irade, bilgi, disiplin,...)

Aşağıda yazacaklarım, yanlış anlaşılmak istemediğim için bir nevi düzeltme niteliğindedir. Bu konuda başka mesaj yazmayacağım. Dediğim gibi amacım sadece görüş almaktı; tartışma yaratmak, eleştirmek vb. değil.

Kimileri, iğrenç diye nitelendirdiklerinde, hep gıcık olmuşumdur!
1-Kedi erişemediği ciğere mındar der.
2-Renkler ve zevkler tartışılmaz!
3-Söz Kişinin Aynasıdır.

Hakan arkadaşımız içinse başarılarının devamını dilerim. Bu spor herkezin harcı değildir.(sabır, irade, bilgi, disiplin,...)

Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş diyorum başka bir şey demiyorum.
Mesajımın ilk iki paragrafına rağmen bu şekilde cevap vermeniz bence önyargılarınızdan kaynaklanıyor; yoksa söylediklerimin bu cevapları hakettiğini zannetmiyorum.

öncelikle benim yaptığım iş spor salonunda hocalık dolayısıyla böyle bir vucudu gerektiriyor dışarıda ve çevrede ise hiçbir sorunla karşılaşmıyorum aksine çok hoş eleştiriler alıyorum birçok insanın hayali böyle bir vucuda sahip olmak bu kadar şişmek derken kullandığın kelime hoşuma gitmedi senin şişme dediğin olaya insanlar yıllarını veriyorlar ve bir sürü senin tabirinle şişmek isteyen genç arkadaş ise bunu başaramıyorum öyle olsa idi zaten sokaklarda benim hacmimde bir sürü vucutcu görürdün benim hakkımda yazılan yorumları okur isen zaten bu kiloda bu hacimde ama çok estetik bir vucut yorumlarıyla karşılaşırsın 2 yıldır bu forumdayım çok sıkı takip etmesemde hep örnek alınan bir vucut oldu senin kastettiğin olay için yanlış topik bu o tarz şişme dediğin vucuda sahip olanlar vardır ama oda onların tercihidir herkesin hayalindeki vucudu yapması dileklerimle herkese kolay gelsin
"Şişme" kelimesini sizin düşündüğünüz gibi "balon gibi, yapmacık" anlamında kullanmadım. Belki jargona pek uygun düşmüyor ama benim için "şişme" kelimesi "belirgin şekilde gelişmiş olma durumu"nu yansıtıyor.

Diğer yandan ben sizin vücudunuz ile ilgili olumsuz bir yorum da yapmadım. Zaten ciddi emekler istediğini ve bayağı gelişmiş olduğunu kendim söyledim.

Aslında mesajıma konu olan sadece "resminiz", yani sizin kişiliğiniz değil.

Aslında soruma istediğim cevabı aldım. Demek ki büyük çoğunluk çok gelişmiş bir vücut istiyor ve bu konuda pek kendilerini sınırlamak istemiyorlar (tamamen kişisel görüşüm).

Çalışmalarınızda başarılar dilerim, iyi forumlar...

Benim cevabım zaten direkt size değildi zabazingo!
mesajı sizin mesajınızdan sonra yazmam, belki size cevap veriyormuş gibi gözükmüş olabilir!
Bu doğal birşey!
Aynen bir insanı eleştiriken veya örnek gösterirken o kişinin alınabileceği gibi!
Dolayısıyla yanlış anlaşılmamak için kelimeleri dikkatle seçmeliyiz!

(şişme kelimesi = belirgin şekilde gelişmiş olma durumu)(ilginç)

Arkadaşlar yanlış anlamayın ama, ne zamandır aklımda olan bir soru; hazır hakan79 gibi bir vücüt görmüşken sormak istedim. Hemen söyleyeyim, kimseyi eleştirmiyorum, yargılamıyorum... Sadece merak, kesinlikle artniyet yok.

Böyle bir vücudun bayağı gelişmiş olduğu ve çok ciddi emekler istediği konusunda sanırım herkes hemfikir.

Benim merak ettiğim ise, sizce böyle bir vücuda sahip olmak gerçekten iyi birşey mi ?
Ne yönden derseniz, her yönden... Estetik, sağlık, gündelik yaşama etkisi vb. Kısacası bana "normal" gelmiyor böyle gelişmiş bir vücut.

Bunun yerine, bu kadar şişmeden, daha doğal görünümle define olmuş bir vücut daha iyi olmaz mı ?

Böyle bir vücuda sahip olmak neden kötü olsun! Her Yönden!
Estetikmi ? Değil mi?
Sağlık lımı? Değil mi? Doping tarzı şeyler kullanılmazsa Tabi.
Gündelik Yaşama Ne gibi etkisi olur? Herkeze göre değişir.
"Kısacası normal gelmiyor" gayet Negatif bir eleştiri bence.

(bu kadar şişmeden, daha doğal görünümle define olmuş bir vücut)
Daha doğal görünüm nedir?
Sanırım tabirinizle şişmemiş fit bir vücut!
Ama bence bB yi hayat tarzı ve gündelik yaşamına sokmuş bir insanın irileşmemesi oldukça zor olsa gerek.

Ve son olarak sanırım Hakan arkadaşımız 4-5 defa bu sorunun cevabınıda yanıtladı daha önceki yazışmaları incelerseniz göreceksiniz kendisi BBSalon işletiyor ve böyle gözükmek zorunda (bencede)

SAYGILARIMLA
Umarım sonradan kıvıracağım bir gaf işlememişimdir.
(Kendisini tanımıyorum, sadece vücut yapısına imreniyorum)

Vin Diesele gerçekten çok benziyorsun.Vin Diezel hem duruşuyla hem oyunculuğuyla hayran olduğum kişilerden biridir.

Hem vucut olarak hem de sima olarak çok benziyorsunuz birbirinize.Ama senin karın kasları daha belirgin ve güzel.
tebrikler.

08,01,08 yeni birkaç foto

Fotoğraf0020a.jpg

Fotoğraf0019a.jpg

Fotoğraf0011a.jpg

Bende yenilerdenim bende begenenlerdenim..
Masallah cok guzel vucudun var adas..
Insallah bende senin gibi bir vucuda sahip olurumda China sokaklarinda havami atarim :)

hakan abi belli ki bulk dönemindesin ama daha fazla kilo alma çok yaglanmşsn..fotoda 110 kg varsn rahat...:s

cok iyisin hakan abi yag orani arkadasin abarttigi kadar yok. bence boylede cok formdasin yalniz bisye diecem, gogus antremanlarini biraz salmissin galiba ona dikkat et

bu adam ben vücuduma güveniyorum derken hakketende arkasında durarak diyor! bir açıklama yazmamış ama sürekli diyolog halinde olduğumuzdan biliyorum 2 seneye yakındır ilaç işine grmeden iyi kötü bu vücudu koruyosun ya helal olsun! biraz gögüsü salmışsın yada yağlanmıssın diyenler için ben bi cvp vereyim ben bu işi az çok anladıysam hiçbir zaman kür sonrası durumla kürsüz vucudu kıyaslamıyacaksın ki o define sert görüntüyü korumak kütle ve kilo arttıkça dahada zor bir hal alıyor,,şahsen ben daha iyi bir forma gelmeden foto koyamıyorum :D gayet iyi bir form define döneminde eminim hepimizi şaşırtacaksın. başarılarının devamını diliyorum kardeşim grsrz :D

mrb hakan abi süper bi vucudun var bana öyle bi program verki 3 ayda senin gibi oliyim abi ne istersen yaparım abi :P:P:P:P arızalar bitmez vatan bölünmez :lol::lol:hayat politikamız tozdan aldıgını toza ver :D bu arada ben hala kendime uygun söz arıyorum abi simdilik senin replikle idare edicem.

Sonunu düşünen kahraman olamaz:Dheauahuaheuha

cems22 veya hakan 79 72 kiloyum 40 cm kol var acayip derecede kol çalışıyorum bügüne kadar 10 kğ la çalıştım 3 gün önce 16 liko tek dambul aldım ve devam ediyorum hiç bir ileç yok ama 6 aydır yerimde sayyorum kilo 10 diyemiydi acaba bilmiyorum 16 kiloyla şimdi 45 yapa bilirmiyim anatomik yapım uygun kilo72 ama kollar devasa büyük acil cevaplarsanız sevinirim

Back
Yukarı