• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Hakan79 100 Kg 178 Boy 50 Cm Kol

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hakan79
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hakan narsizm in pençesinde

hakan demekki ben senin ilk ve son videonu yapmısım :) daha yurt dısında yeni yeni tanınmaya baslamısken bıraktın demek.. ;) senin icin hazırladıgım video youtube da su an itibariyle 94.041 kere izlenmiş 100 üzerinden 85 rating almış..
gel sen bir daha dusun su bırakma işini :D

hiç belli olmaz vallaha ben küçülmek istesemde olmuyor zaten 94 ü gördüm ama altına inemiyorum vucut direniyor son kilolarda hatta şu an yağ oranım değişmediği halde 97 oldu tek iyi tarafı kollar tekrar sıcak 51 oldu video konusunda dert etme benim ölüm yeter daha çok video çıkarır bu vucut Tenim çok beyaz en kısa zamanda güneşlenerek yeni fotolar koyarım

Hakan en son benim kalflar seninkilerden daha büyüktü..
Var mı gelişme...?

Benimkileri geçtin mi merak etmekteyim..

Hani benim kalflar 46ydı ya :lol:

Hakan en son benim kalflar seninkilerden daha büyüktü..
Var mı gelişme...?

Benimkileri geçtin mi merak etmekteyim..

Hani benim kalflar 46ydı ya :lol:

ölçmeye bile değmeyecek kadar küçükler belki dahada küçülmüşlerdir 40-41 sanırım dedim yaa birşey ifade etmiyor kaç santim oldukları ama senin adına sevindim 46 iyi ölçü umarım 50 yi görürsün :lol:

:)
aman bir yanlış anlama olamsın kemik yapım ve çatının darlığı konusunda haklısın aksini yazmadım sadece sırtın üçgenliği konusunda farklı düşünüyoruz ben sırtın nerdeyse yuvarlak olacak şekilde üçgen ve aşırı kaslı olmasını sevmiyorum insanı estetik olarak çok iyi gösterdiği kanaatinde değilim karşıdan ve arkadan yuvarlak bir varlık gibi gösteriyor bunlar kişiden kişiye değişen zevkler tabii 2. bir bacak olayı yaratmak istemem kocaman sırtı sevenlerde elbet vardır ince calflerim ve aşırı üçgen ve heybetli olmayan sırtım ile mutluyum sırt konusunda eksiklik hissetsem inanın onuda diğer bölgeler gibi yapardım teşekkürler

Anladım ben yanlış anladım o zaman, kusuruma bakma, evet sırt konusunda ben genişlikten yanayım ama bunu istemeyen başka arkadaşlarda var, Bukatto vardı, çok iyi fizikli ama kanat olayını sevmiyordu o da, herkes her kasını sonuna kadar geliştirmek zorunda değil elbette, bizlere saygı duymak düşer.

ölçmeye bile değmeyecek kadar küçükler belki dahada küçülmüşlerdir 40-41 sanırım dedim yaa birşey ifade etmiyor kaç santim oldukları ama senin adına sevindim 46 iyi ölçü umarım 50 yi görürsün :lol:

Hakan 50 Cm kalf bayan için beddua gibi oldu..

6 pack die dua et bişeye benzesin yahu..:lol:

Ayrıca kalfların olmasada olur,geri kalan yerler yeterince göz doyurucu ;)

ilaç kullanıpta böyle vücud yapamayanlar, vücud yapmayı düşünüpte böyle bir vücudu ilaçsız yapamayacağını düşünenlere, örnek olması bakımından önemli bir görevi (isteğiniz dışında da olsa) yerine getiriyorsunuz!
Tebrikler...

Aytosh, hakanin fotograflari hakkinda yorum yaptin da ben mi farketmedim? Lutfen, bos mesaj atma, mesaj kirliligine neden oluyosun. Kotu niyetle soylemediginin farkindayim ama diger uyelerimizi bu basligi okumaya zorlayarak onlara vakit kaybettiriyorsun. Dusunsene su an kim bilir kac kisinin hayatindan 10 saniye caldin! Ben de sana hatirlatma amaci ile cevap yazdim, etti mi sana 20! Onun icin bu konuda hassas olalim.

hayır eğer hakan yazdıysa, bilen birinden yardım alarak yazsın en azından. dünyaya kötü reklam yapmayalım. değil mi?

ilaç kullanıpta böyle vücud yapamayanlar, vücud yapmayı düşünüpte böyle bir vücudu ilaçsız yapamayacağını düşünenlere, örnek olması bakımından önemli bir görevi (isteğiniz dışında da olsa) yerine getiriyorsunuz!
Tebrikler...

Abi, hakan79 yaptığı kürü bile yazmış ne ilaçsızlığı.

Ben açıkçası 35 sayfalık bu başlığın tamamını okumadım, okuyamadım ama bir kaç kere kür yapılmış işte.

vücudu azmi kararlılığı efendiliği beğendim, saygım sonsuz.
Ayrıca toplam ne kadar doping yaptı, kaç kere yaptı en son ne zaman yaptı ne zaman bıraktı takip etmedim ben yeni üyeyim ama inşallah kesmiştir. Kürlü vücut yapıp kürsüz korumakta bir başarıdır. madem yazmış bulundum hakan79'a iyi çalışmalar diyorum kendisi herhalde bu azimle kürsüz de aşağı yukarı aynı gelişmeyi yakalardı aynı hızda gelişmese de. Bicepsler çok güzel zaten oraya özel ilgi gösterildiği de belli. Darısı kalflerin başına.

Abi, hakan79 yaptığı kürü bile yazmış ne ilaçsızlığı.

Ben açıkçası 35 sayfalık bu başlığın tamamını okumadım, okuyamadım ama bir kaç kere kür yapılmış işte.

vücudu azmi kararlılığı efendiliği beğendim, saygım sonsuz.
Ayrıca toplam ne kadar doping yaptı, kaç kere yaptı en son ne zaman yaptı ne zaman bıraktı takip etmedim ben yeni üyeyim ama inşallah kesmiştir. Kürlü vücut yapıp kürsüz korumakta bir başarıdır. madem yazmış bulundum hakan79'a iyi çalışmalar diyorum kendisi herhalde bu azimle kürsüz de aşağı yukarı aynı gelişmeyi yakalardı aynı hızda gelişmese de. Bicepsler çok güzel zaten oraya özel ilgi gösterildiği de belli. Darısı kalflerin başına.
2006 şubattan beri yani 2,5 yıldır kür yapmıyorum koruma konusunda sorun yok yaptığım toplam kür 3-4 tane ve toplam 4-5 ayı geçmez sonuçta birkaç yılda yapılan vucut değil bu 8 yıl oldu bodybuilding deki başlığıda ben açmadım ingilizcem daha iyidir
bu arada normal insanlarla birkaç yeni foto

Eklentiler

• DSC01011.JPG
    DSC01011.JPG
    62,9 KB · Görüntüleme: 1.263
  • DSC01015.JPG
    DSC01015.JPG
    66,6 KB · Görüntüleme: 1.176
  • DSC01017.JPG
    DSC01017.JPG
    53,3 KB · Görüntüleme: 1.162
Bu forumda vücuduna imrenerek baktığım vücutculardan birisin. Tam bir body buldingcisin. 8 yıldır bu sporu özveriyle devam ettirmek herkesin harcı değil, bunu sen de biliyorsun. 2-3 ay önce küçülmeye çalıştığını belirtmiştin. Belki gerçekten küçülme devam ediyor; ama normal insanlarla fotograflarında sendeki küçülmeyi görmek çok zor oluyor. Ayrıca normal insan tabirine de gülmedim değil :D

karın kasları çok iyi gerçekten de. çok sıkışmamış ve geniş duruolar merak ediyorum acaba hangi mekika hareketine ağırlık verdiniz ?

Vallaha Maşşallahı var böle ama senelerin zahmetiyle yapmıs helal olsun ama 40 lı yaşlardan genç görünüyor buda body buildingin güzel yanı...

Merak ettim, 8 sene öncesine ait, bb'ye ilk başladığınız zamanlardaki fotoğrafınız var mıdır ? Konuda verdiyseniz 35 sayfaya tek tek bakmak zor olacağı için yeniden vermeniz mümkün mü acaba ?

Spora başlamadan önceki çatınızı görmek için soruyorum.

Merak ettim, 8 sene öncesine ait, bb'ye ilk başladığınız zamanlardaki fotoğrafınız var mıdır ? Konuda verdiyseniz 35 sayfaya tek tek bakmak zor olacağı için yeniden vermeniz mümkün mü acaba ?

Spora başlamadan önceki çatınızı görmek için soruyorum.

omuz çatım dar zaten bb e başlamadan önce foto yok bulabildiğim tahmini 1 yıllık ve 2 yıllık fotolar var umarım işini görür

Eklentiler

• IMAGE0005.JPG.JPG
    IMAGE0005.JPG.JPG
    79,8 KB · Görüntüleme: 900
  • hakan poz vermeye çelışıyor01.jpg
    hakan poz vermeye çelışıyor01.jpg
    72,9 KB · Görüntüleme: 896
ah hakan hocam ah suan hakan hoca pek msne felan giremiyor beyler nedeni işinin yogunlugu kendisiyle uzun zamandır tanısmıslıgımız var alısverişlerimizde oldu gercek bir beyfendi insanlara deger veriyor uzun süredir kür yapmıyor ancak anatomisi gercekten mekummel

Back
Yukarı