mustafa088
Üye
sorun beğenip beğenmemek te değil bak işte yine anlamamışsın ben herkez arnold beyenicek diye birşey mi söledim konuya yazdığın yazının konuyla alakası yok bir kere
Arnold oyunculuk olarak bir kere stallone ve van damme ye bin basar niyemi çünkü her rolü oynayabilecek kapasidede aksiyon filmlerindeki başarısı inkar edilemez terminatör serisi ,gerçeğe çağrı ,av bu filmler tam bir baş yapıt ayrıca ana okulu polisi filmiyle film festivalinde en iyi erkek oyuncu ödülü verilmiş hatta ufaklık filmi ile altın küre en iyi erkek oyuncu ödülüne aday gösterilmiştir inanmıyorsanız imdbye bakabilirsiniz . van damme ve stalloneyi bende severim ama ne fiziksel nede oyunculuk olarak arnold kadar başarılı değiller buda bir gerçekbence bu anketteki bazı isimlerin hakkı verilmemişarnoldun vucudu daha iri olabilir diger isimlerden ama oyunculuk olarak listedeki birçok ismin altında ezilir kalır.arnold un film için gereginden fazla iri oldugunu söylemek yanlış olmaz. aksiyon filmleri dövüş sanatlarıyla ugraşmış insanlara daha fazla yakısıyor. filmde görsellik için elbette vucudun iyi olması gerekicek ama bunun yanında dövüş teknikleride olursa daha iyi oluyor. jai white,van damme,sylvester stallone ... oynadıkları filmler için hem uygun fizikleri var hemde dövüşmeyi biliyorlar. bu yüzden oyum onlara ve onlar gibi olanlara.
bu forumda birçok kişi mr.olympia nın efsanelerine özendikleri için arnolda oy vermişler onlarada saygı duyuyorum.
furkan güzel demişsin .bende saglamlık olarak darbeye daha fazla dayanabilicek vucuda sahip olanları ayrıca filmlerdeki zor sahnelerin hakkını verenleri saglam bulurum.
mustafa088 evet arnold'un fiziği çok iyi de sanki diğer özelliklerini biraz abartmışsın gibi geldi,oyunculuğunun her aktörünkini ezmesi gibi![]()
yazılanların içinden alıp bi iki cümleyi koyuyorsun sonra anlamamışsın diyosun pes yani.
saglamlık denince bir sürü açıdan bakabilirsin sen tek bi açıdan bakıyorsun kardeşim.vucudu hepsinden güzelmiş o beni ilgilendirmiyor vucudun hakkını vericeksin mükemmel vucudu olan adam vucudunu sergilemekten başka bi halt yapamıyorsa benim gözümde saglam degildir.dahada uzatmayalım diyorum.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:17 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:04 ----------
arnoldun oynadıgı filmlerin isimlerini yazıyımNEWYORK TAki herkül,barbar conan,savaşcı conan,terminatör,komando,av,silici.
arnoldun oynayabilicegi filmler bunlardır işte.
arnold bütün oyuncuları ezicek olabilseydi çok daha farklı filmlerde de görürdük kendisini.
ana okulu polisini örnek vererek bana kimse hikaye anlatmasın şimdi![]()