hangi aktörün vücudu daha sağlam?

sizce hangi aktörün vücudu daha sağlam?

• Total voters
    938
Vin dieseli tek geçerim.
vin-diesel.jpg

bu konuda bile tartışma çıkıyor..sonuçta ödül yok arkadaşlar herkes fikrini söylesin diğerlerine saygılı olsun lütfen..

İğne yada herhangi bir tür ilaç kullananlara zaten söyleyeceğim laf yok...çünkü sevmiyorum ilacı.

anket sonuçları ortada Arnold tabiki bir efsane ama ben Jason a oy verdim sonçlara bakmadan jason u 2.görünce sevindim zevkler ve renkler tartışılmaz JASON Atletik benim idealimdeki vücut çokda yapılı degil ama benim tercihim bu forumda oy veren çok olmuş Jason a ayrıca konu sapmış vücudu sağlam oyuncu soruyor yoksa en iyi oyuncu olsa Alpaçino dünyanın en iyi aktörü ama konu o degil

anket sonuçları ortada Arnold tabiki bir efsane ama ben Jason a oy verdim sonçlara bakmadan jason u 2.görünce sevindim zevkler ve renkler tartışılmaz JASON Atletik benim idealimdeki vücut çokda yapılı degil ama benim tercihim bu forumda oy veren çok olmuş Jason a ayrıca konu sapmış vücudu sağlam oyuncu soruyor yoksa en iyi oyuncu olsa Alpaçino dünyanın en iyi aktörü ama konu o degil

ilginç bir yaklaşım olmuş.Eğer al pacınonun meşhur olduğu zamanlarda kaslı aktörler çoğunlukta olsaydı mutlaka o da kaslı bir aktör olurdu.

slvester benim de çocuklugumun kahramanı rocky rambo fırtınaları ama yüzüne bir bakın ellerine gözlerine ne kadar kötü olmuş ama arnold a bakın yüzünde değişiklik yok bir tuhaflık yok sadece yaşlanma belirtileri ama doğal yüz

Arnold'u o listede gördükten sonra bana gerisi boş geldi :) eger Arnold olmasaydı Vin DIESEL şeçeneğini işaretlerdim ama neylersin ki Arnold vardı listede :)

O.Z. deki adebisi fena degıl

sylvester stallon

Back
Yukarı