Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Vin Dieseldeki Omuz kimsede yok.Acaip bi vücudu var adamın ama Estetik yönünden bence.Alacakaranlık(Twilight) Filmindeki Jacob'ın vücudu.Harika bir vücudu var adamın.
arkadaşlar kusura bakmayın o anda aklıma gelen kişileri koydum ankete bana sorarsanız orada en sağlam vücut arnoldun en beğendğim oyuncu vin diesel ve sahip olmak istediğim vücut tiplerinden biride van damme in gençlik yılları
ha bu arada vin dieselcilere bir şey söylüyicem vikepedi de okumuştum bu adam 17 yaşında new york ta bir clup ın bodyguardlığını yapmı ş yani genetik sağlam
atletik bir vücud dersek tartışmasız Scott Adkins derim.Ama baktığım zaman hayvan gibi duran sağlam bir vücud dersek Michael Jai White derim. Bir sahnesinde Michael üstüne kırmızı boğazlı kazak üstüne kahverengi palto giymiş.Müthiş karizma duruyordu -_-