Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
En çok önem verdiğim gögüs kası ama bir türlü geliştirmeyi başaramadım diğer kaslarım hızlı gelişirken gögüs kaslarımda bi gelişme olmuyor takıntılı oldum artık bu duruma
Bacak belki dışarıdan görülmediği için özellikle türk milleti olarak bu hafta çalışmasamda olur dediğimiz yerlerden biri o yüzden bacak benim için önemli
hepsi benim için önemli tabi bacak günlerini mesela hiçbi zaman atlamam ama omuz benim için şu sıralar biraz daha önemli biraz daha genişlemem gerek. ve sırt ve bicepse de bu aralar daha çok önem veriyorum
Bencede gruplar arasında aşırı fark olması zaten estetik açıdan kötü gözükür fakat benimde en önem verdiğim gruplar var mesela biceps ve kanat ama hiç çalışmadığım ve şimdilik pek umrumda olmayanda baklavalar zayıf bi insan olduğum için baklavaların diğerlerine oranla beni daha az yoracağını düşünüyorum kış gelince anca çalışırım.