• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Hangi kas gruplarına ağırlık vermeliyim? (fotoğraflı)

Hangi kas grubuna ağırlık vermeliyim

• Total voters
    45
  • Poll closed .
Sporu bırak, yapma, etme gibi cümleler kurmayınız. Ha birde çocuğua Cips ye falan demişsiniz, çocuğun göbekli, yağlı mı olmasını istiyorsunuz? Kıskançlığın lüzumu yok! Çocuk mis gibi vücut yapmış. 2-3 sene kadar ağırlığın altına girmeden vücudunu güçlendirirse ilerisi için büyük bir adım atmış olur.

evde tek başına mı yaptın bu kasların hepsini yoksa salonda mı anlamadım tam olarak evde tek başına yaptıysan bence yapmaya devam et zaten salona yazın gideceksen bayaa artar kasların yane zate 14 yaşında filan başlanması doğru oluyomuş yane okuduğum kadarıyla devam et bence sen

boy uzaması ağırlık ile ilgili değil omurgaya baskı yapılıp yapılmamasıyla ilgilidir lütfen yanlış bilgilendirme yapmayalım

Azim var, fakat arkadaslarinda belirttigi gibi fazla agirlik kaldirmaya calismamani tavsiye ederim. Bu yaslarda spordan daha onemlisi besin!

Oncelikle yok git cips kola ic arkadaslarinla takil diyenler bu cocuk bu sporu yapmak istiyor ve saglikli yasamak istiyor sacma dapan yorumlar yapmayin.kardesim
Vucudun kaslarini belli ediyor bence genetigin iyi bende cok buyuk agirliklara girmeden calismani tavsiye ediyorum duzenli ve guzel beslendigin zaman vucudun zaten kuvvetlenecektir altyapi olusturcsktir basarilar simdiden bu bilince eristiginnicin tebrikler

tüm vücut antremanı haftada 3 gün genç arkadaşlarımız için idealdir orantılı olur vücut ağırlığı ile yapıp daha sonra fitness yapmanı öneririm ayrıca street workout yaparak da engelceli bir hale getirebilirsin vücut ağırlığı çalışmalrını

Back
Yukarı