Hangi marka ayakkabı tercih ediyorsunuz ?

hangi marka ayakkabı

• nike

Votes: 244 31,0%
  • adidas

Votes: 272 34,5%
  • puma

Votes: 62 7,9%
  • reebok

Votes: 30 3,8%
  • diğer

Votes: 180 22,8%

• Total voters
    788
Adidas ve nike..
Nike'ın bir koşu modelini indirimle 66 tl.ye almıştım interspordan..Ou kullanıyorum çok memnunum...Bu ayakkabı ile 42 km. yürüdüm...Aralıksız... En ufak su toplaması bile yapmadı..

Günlük ise adidas'ın training modellerini tercih ediyorum...
Ayakkabıya 120 tl.den fazla verme taraftarı değilim ama kampanyaları iyi takip ederseniz çok rahat kaliteli ve istenen fiyatta markalı ayakkabı bulunuyor..

Adidas alırdım normalde ama bu sefer nike almak zorunda kaldım pişman oldum altı ufak bi ıslanmada bile kayabiliyor..

Şuan'da kullandığım tarz.
nike-ayakkabi-fiyati_01.jpg

Yeni alabileceğim ayakkabı
nike-court-force-classic-hi-patent.jpg

nike giyerim fiyatı biraz pahalı olsada çok rahat ayakkabıları uzun yürüyüşlerde ayağımı rahatsız etmiyor hem nike nin ayakkabıları görünüş olarakta diğerlerinden daha havalı duruyor

Adidas'ın tüm ürünlerini kaliteli bulurum. Dolayısıyla, ayakkabıda da kaliteli olduğunu düşünüyorum. Adidas tercihimdir.

Kaval kemiğimdeki rahatsızlıktan dolayı, interval cardiolarımda acı çekiyorum uzun bir süredir. Sonunda düzgün bir ayakkabı almaya karar verdim.
Adidas, Puma, Nike, Rebook, Kinetix her markayı inceledim/mağazasında denedim.

"Koşu" için en ideal ayakkabı olarak Nike Air taban serisi ile, Rebookun GMX taban serisinden memnun kaldım. Nike'ın bir ayakkabısı beni uçuyorum gibi hissettirdi hatta fakat 315TL idi, almadım.
Aynı ayakkabıyı outlet mağazasında 115TL'ye buldum fakat 40 ve 44 numara vardı sadece :/ Hayallerim suya düştü. Tam 245TL'lik başka bir Nike Air taban alacakken, Reebok GMX taban bir ayakkabı denedim. Neredeyse aynı konforu verdi 245'lik nike ile. Ben de 99TL'ye bu işi kapatmış oldum :)

Reebok GMX taban, tavsiye ederim.
Çok param var, lüks isterim diyen varsa, yada Reebok'un ömrü kısa, Nike taştandır diyen varsa da Air taban gayet güzel ve konforlu bir teknoloji olmuş.

Nike ve Adidas favorim. Ayrıca LESCON

Onitsuka tiger lar çok ince yapılı ayakkabılar ve ayağı tam kaplayan bir yapısı var çok da hafifler :) jean altına da tiger tercihim spor yaparken de :)

günlük hayatta giyerken orjinal bilekli siyah converse
idmanda , çakma bilekli siyah converse :D
ama converse ile bir yere kadar , ağırlık kaldırmaya müsait üstü sağlam bir ayakkabıl alıcam inşallah ...

Back
Yukarı