Ben sadece 3 kaşık türk kahvesi içiyorum yarım saat önce. acaip ritmi arttırıyo yaşu an hiç bir supplement kalmadı ve almayı düşünümüyorum, beslenme bütçem çok şükür düzeldi
muhtemelen nox için soğuk kahveye arjinin ekleyip kendi supplementimi yapmış olacağım
Whey 3 matrix base mi kreatinli mi? Kreatinli ise onu da hesaplayıp mi kreatini ek alıyorsunuz?Supplementler kreatin, Whey matrix 3 protein, althaparma multivitamin,
Whey 3 matrix base mi kreatinli mi? Kreatinli ise onu da hesaplayıp mi kreatini ek alıyorsunuz?
Ben de aynısını kullanıyorum, içerik-fiyat nedeniyle seçmiştim. Bir dahaki seçimin ne olacak ve neden değiştiriyorsun?Matrix 3 ün içerdiği kreatin miktarına bakmamıştım aslında alırken. Günlük 4 gr kreatin + 1 ölçek protein tozu kullanıyorum spordan sonra (base olanı değil). Matrix 3 ün içerdiği bcaa oranından ve glutamine öncüsünden dolayı tercih etmiştim hiç kreatin oranına dikkat etmedim ancak bir dahaki protein seçimim farklı olacak.
Ben de aynısını kullanıyorum, içerik-fiyat nedeniyle seçmiştim. Bir dahaki seçimin ne olacak ve neden değiştiriyorsun?