Hangi Supplementleriniz Var?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
9n3nb.jpg

Creatine Monohydrate
Gnc Wheybolic Extreme 60
Weider Amino 3050
Gaspari Glutamine
Hardline L-Carnitine
Hardline Vitamin
Gaspari Superpump Max

17850010150999386639594.jpg

Fotoğraftakiler ;

Muscletech Nitrotech Hardcore 2 kg Strawberry
Muscletech Nitrotech Hardcore 1 kg Chocolate
Muscletech Whey Hardcore 2 Kg
Gaspari Nutrition Myofusion 2.2 kg Vanillia
Perfect Nutriton Whey Pro 90 2 Kg Strawberry
QNT Amino 3000 , 300 Tablet
BSN No-Xplode
Nitrofull Creatine 200Gr
Nitrofull Carnitine 1 LT

Nitrofull ürünleri hariç diğerlerinden memnun kaldığımı söyleyebilirim,Carnitini rezalet bildiğiniz Vişne suyunu doldurmuşlar 40 liraya aldım bide kazıklandım.. (Creatine i idare eder çok kötü de değil iyi de değil) .. Muscletechin wheyin den de o kadar verim alamamıştım ama nitrotech ler güzel.. En çok ise Gaspari den memnun kaldım..

No-xplode 3. kullanımdan sonra etkisini yitirdi vücudumda.. İlk sefer ağırlık arttırmıştım ama sonraki seferler güç artışı falan olmadı sanırım alıştı vücut.

Perfect de çok çok iyi sayılmasada orta seviye bir ürün..

GNC den almış olduğum QNT amino biraz F/P ürünü 85 liraya 300 tablet amino eh işte idare eder diyorsunuz 6 tablette 9 gram protein var biraz değeri düşük ama fazla fazla alırsanız bir sıkıntı olmuyor..

Birdahaki supplement tercihim Gaspari den bir set dizmek şeklinde olacak..

Bu şekilde..

Son düzenleme:
17850010150999386639594.jpg

Fotoğraftakiler ;

Muscletech Nitrotech Hardcore 2 kg Strawberry
Muscletech Nitrotech Hardcore 1 kg Chocolate
Muscletech Whey Hardcore 2 Kg
Gaspari Nutrition Myofusion 2.2 kg Vanillia
Perfect Nutriton Whey Pro 90 2 Kg Strawberry
QNT Amino 3000 , 300 Tablet
BSN No-Xplode
Nitrofull Creatine 200Gr
Nitrofull Carnitine 1 LT

Nitrofull ürünleri hariç diğerlerinden memnun kaldığımı söyleyebilirim,Carnitini rezalet bildiğiniz Vişne suyunu doldurmuşlar 40 liraya aldım bide kazıklandım.. (Creatine i idare eder çok kötü de değil iyi de değil) .. Muscletechin wheyin den de o kadar verim alamamıştım ama nitrotech ler güzel.. En çok ise Gaspari den memnun kaldım..

No-xplode 3. kullanımdan sonra etkisini yitirdi vücudumda.. İlk sefer ağırlık arttırmıştım ama sonraki seferler güç artışı falan olmadı sanırım alıştı vücut.

Perfect de çok çok iyi sayılmasada orta seviye bir ürün..

GNC den almış olduğum QNT amino biraz F/P ürünü 85 liraya 300 tablet amino eh işte idare eder diyorsunuz 6 tablette 9 gram protein var biraz değeri düşük ama fazla fazla alırsanız bir sıkıntı olmuyor..

Birdahaki supplement tercihim Gaspari den bir set dizmek şeklinde olacak..

Bu şekilde..

no-xplode 3. kullanımdan sonra vücut nasıl alıştı. Bu kadar kısa sürede alışması imkansız gibi bir şey. Doğru kullandığınıza emin misiniz ?

Bu kadar supplement kullanan birinin Noxplode u suya karıştırıp kullanamayacak hali yok herhalde :)

Bilmiyorum belki de bana öyle geldi.. İlk gün hakikaten etkisini hissettim , 85 Kg girdiğim bench press e 95 kg girmeye başladım , 1 gün dinlenip ertesi gün tekrar göğüs çalıştığımda yani 2. sefer noxplode kullanımımda bu güç artışı biraz daha düştü (belki de başka etmenler vardı bilmiyorum) , fakat 3. seferde o gün iyi beslenmiş olmama karşın 90 kg yi geçemedim.

Belki benim vücudumda böyle bir etki göstermiş olabilir belki de bana öyle gelmiştir.. 1 hafta ara verip tekrar deneyeceğim ondan sonra daha detaylı yorum yapabilirim diye düşünüyorum.

Bio-Tech Nutrition Super Gainer 4200 5 kilo

Bulgaristan'da yaşadığım için ürünü çok ucuza alma fırsatım oldu. Normal fiyatı 150 tl civarı iken indirime girmesinden ötürü 80 lira civarına alabilme şansım oldu. Ayrıca bulunduğum dükkanda bulunan 80 lira civarı tek amerikan ürünü olmasının da etkisi var.
Ürün Türkiye'de var mı bilmiyorum ancak varsa ciddi manada verim aldığımı bilmenizi isterim. Henüz bir aydır kullanıyorum. Spordan önce ve sonra birer ölçek, boş günlerimde ise öğün arası ve yatmadan önce kullandım. Büyüme ve ağırlık kapasitemde şaşırtıcı bir hızla ciddi bir artış sağladı.
Yanlız kötü tarafları da yok değil. Suyla kullanıldığında, çikolata aroması ve şekerin suya tamamen karışması neredeyse imkansız gibi. İstediğiniz kadar sallayın yine de karışmıyor. Sütle kullanımda ise ürünün süte tamamen karışması için sallamanızın yanında bir de beklemenizi gerektiriyor.
Burada üründen bahsettiğim bazı kişiler bu ürünün zayıflama amaçlı olduğu ile ilgili iddalarda bulundu. Bu durum beni rahatsız etmiyor çünkü ciddi manada büyük bir göbeğim var ve erimesi en büyük amaçlarımdan biri. Ancak ürünü satan kişi gayet bilgili ve güvenilir bir tip ve öyle bir bilgi vermedi bana. Ürünün tamamen kasları besleme ve enerji verme amaçlı olduğunu söyledi. Bu konuda kesin bir bilgisi olan var ise bilgilendirirse sevinirim.

Gainer'ın zayıfla amaçlı kullanıldıgını söyleyen insanlar varsa çevrende,kaçarak uzaklaş bence
ayrıca sen kendinden de kaçarak uzaklaş derim,kocaman göbeğim var diyorsun ve gainer kullanıyorsun,3-4 ay sonra carnitine başlığı açarsın emin ol

Gainer'ın zayıfla amaçlı kullanıldıgını söyleyen insanlar varsa çevrende,kaçarak uzaklaş bence
ayrıca sen kendinden de kaçarak uzaklaş derim,kocaman göbeğim var diyorsun ve gainer kullanıyorsun,3-4 ay sonra carnitine başlığı açarsın emin ol

Bende öyle düşünmüştüm ancak 3 aydır l-carnitine kullanıyorum ve yanında 1 aydır bu ürünü alıyorum. 82 kilodan 75 kiloya inmiş bir vaziyetteyim. genel olarak kilo problemim yok. boyum 1.75 tek sıkıntım göbeğim. aslında temel olarak o kadar büyük bir göbeğim yok. sadece vücüdumda yağın çok yoğun olarak bulunduğu tek yerim göbeğim. vücuduma göre kocaman.

Son düzenleme:
antrenman öncesi_ vpx no shotgun

antrenman sonrası_ vpx no synthesize

protein tozu_ şuan iki kutu bsn syntha 6 bitince ise vpx zero carb sro

ganier_ prolab n large 2

amino acid_ gerek olup olmadığına tam karar vermedim ama olursa likid amino acid olabilir...bench_O

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:20 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 13:15 ----------

bu arada n large 2 yi tavsiye üzerine ilk defa kullanıcam eğer iki kutu 4600 gr kullanımı sonucunda istediğim etkiyi alamazssam ya favorim mass tech'e yada true mass veya cyoto monster mass ikilisinden birine döneceğim

animal pak
jack 3d
optımum hydrowhey
xtend bcaa
solgar calsıum magnesıum zinc
solgar omega 3 950

Back
Yukarı