Hangi Supplementleriniz Var?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
amino 2700 ve iso sensation 93 aldım.yaşım 14 bana bu suplementlerın zararı olurmu

14 yaşındasın, acelen mi var çok kaslı olmak için? Yoksa şöyle diyelim daha uygun olur tam olarak gelişmemiş karaciğerine garezin mi var? Bu yaşta supplement kullanmanın hiçbir anlamı yok vücudun zaten gelişme çağında olduğun için iyi bir gelişme sağlayacaktır. Kaldı ki yaşı kaç olursa olsun yeni başlayan birinin supplement kullanmaya ihtiyacı yoktur. Spora yeni başlayan birisi kötü beslense dahi ilk aylarında gelişme gösterecektir.

14 yaşındasın, acelen mi var çok kaslı olmak için? Yoksa şöyle diyelim daha uygun olur tam olarak gelişmemiş karaciğerine garezin mi var? Bu yaşta supplement kullanmanın hiçbir anlamı yok vücudun zaten gelişme çağında olduğun için iyi bir gelişme sağlayacaktır. Kaldı ki yaşı kaç olursa olsun yeni başlayan birinin supplement kullanmaya ihtiyacı yoktur. Spora yeni başlayan birisi kötü beslense dahi ilk aylarında gelişme gösterecektir.

Karacigerimi çok seviyorum.ıyı beslenıyorum.Peki ne zaman kullanam he bu arada bu supplementlerın karacıgere bır zararı oldugunu duymamıstım Lınk varsa atarmısnız ayrıntılı bılgı ıcın.Çünkü proteinin safra sıvısyla parcalanıyor bu safra sıvıısını cok uretmek karacigere zararmı veriyor.Teşekkürler

HydroxyCut Hardcore İgn. Stix
BioTech L-Carnitine 3000 Mg.
BioTech One-A-Day Multivit.
Optimum Nutr. %100 Whey Gold
Optimum Nutr. Micronized Creatine

2 Eylül 2012'de kısmetse yağ yakımı ve kas inşaası için spora tekrar başlayacağım :)

supplementlerim bitti yenilerini temin ettim ama edilecek olanlarda var

* Genrise whey izolat 2 kutu
* Gnc Performance Amino burst 3000
* Gaspari Glutamine

Temin edilecekler

* Vitargo
* Muscletech Amino FX

Yeni sezonda aşağıdaki ürünleri kullanacağım,daha önce 1 senelik spor geçmişimde 8 ay kadar whey kullanmıştım.

-ON Gold Standard Whey
-ON Creatine Powder
-ON BCAA
-Weider Glutamine

Optimum Whey (hiç açılmadı)
Bsn Noxplode (hiç açılmadı)
Universal Creatine (yaklaşık 300gr kadar var)
Xpro Glutamine (hiç açılmadı)
7 Adet Animal Pak Kaldı :)

Gaspari Bcaa 6000 almayı düşünüyorum idmanlara ara vermiştim yeni başladım creatin yüklemesi yapıyorum şuan 1 ay sonra falan da tüm ürünleri kombine yapmayı düşünüyorum..

Optimum %100 Gold Whey 4.5 kg
Optimum Serious Mass 5.5 kg
Ultimate BCAA 12000 457 gr
Hiç açılmadılarhyper_
Abi tamam öğrenciyim de o kadarda öğrenci değilim yani param anca bunlara yetti ama bunlar için götüm yırtıldı olum bankalar supplement kredisimi veriyo size hey ay nası veriyosunuz bu parayı.:D

an itibariyle kullandıgım

QNT 9000 Amino (6 tablette 9 gr protein var değerler düşük biraz ama olsun fiyatına göre iyi 300 tablet 80 tl)
Optimum Gold Standart 1 kutu double rich chocolate , 1 kutu mocha cappucino (optimum whey favori ürünüm)
Gaspari myofusion vanillia (çok topaklanıyo , çok köpürüyo çok gaz yapıyo,tadı çok ağır bidaha almam)
Muscletech nitrotech strawberry (gramajı az 1.8kg , gramajına göre fiyatı fazla , optimum kadar rahat karışmıyor ve tadı çok ağır)
Bsn noxplode (bitmek üzere bidaha almam)
Nitrofull pure creatin (sanmıyorum bi işe yaradıgını :D )

Optimum %100 Gold Whey 4.5 kg
Optimum Serious Mass 5.5 kg
Ultimate BCAA 12000 457 gr
Hiç açılmadılarhyper_
Abi tamam öğrenciyim de o kadarda öğrenci değilim yani param anca bunlara yetti ama bunlar için götüm yırtıldı olum bankalar supplement kredisimi veriyo size hey ay nası veriyosunuz bu parayı.:D

Kimisi sigara içer alkol alır kumar oynar..Benim sigaram yok kumarım yok alkol ara sıra ve çalıştığım parayı azda olsa biriktirip 1 seferde ürünleri almak koymuyor.Sigara içen biri ayda 210tl veriyor zaten günde 1 paket içerse.

Evet bende de yok zaten o olayda aslında internetten alanlar için bazen siteden siteye aynı üründe 30-40 lira arası değişimler bile olabiliyor. Bi de örneğin 2250g almak yerine 4500g toplu alımlarda bayağı karın oluyor. Bu işe ilk başladığım sıralarda gidip GNC'den alıyodum herşeyi.Tabi ki GNC aynı ürünü piyasanın 25-30 lira üstüne sattığı için kazığı yiyip çıkıyodum ama mutluyum tabi bilmiyodum:D

dsc0003vvw.jpg

kankalar bu suplamentlere para dayanmıo napcaz :D ıflas edıcem artık yıne gıttı 550 tl :D optimum hydrowhey - standart gold whey - xtend bcaa - jack 3d - solgar omega 3 950

Son düzenleme:
Arkadaşım ;
Djmert

Öncelikle Hard line Progainer + Arginine + Shaker 155tl yazmışsın bu ara bütün sitelerde hardline kampanyaları mevcut sabit ürünlerde sabit fiyat ile satışa sunuluyor
bu arada bu konunun altına ürün hakkında yorumu olmaz sporcu arkadaşlar ellerindeki supplementleri yazıyorlar bu konuya forumda ürünün başlıgı altında konu mevcut ordan bilgi edinirsiniz .

Karacigerimi çok seviyorum.ıyı beslenıyorum.Peki ne zaman kullanam he bu arada bu supplementlerın karacıgere bır zararı oldugunu duymamıstım Lınk varsa atarmısnız ayrıntılı bılgı ıcın.Çünkü proteinin safra sıvısyla parcalanıyor bu safra sıvıısını cok uretmek karacigere zararmı veriyor.Teşekkürler

heril kusura bakma bir süredir forumla ilgilenemiyorum, sana da bir cevap veremedim dolayısıyla. Aslında bu konuda linke ihtiyaç var mı bilmiyorum, sonuçta vücuda dışarıdan aldığın her maddenin temizlenmesiyle karaciğer uğraşıyor ve bu karaciğere ciddi oranda bir yük bindiriyor. Okuduğum makaleler özellikle VG ve kilo verme supplement'lerinin çokça kullanımının karaciğer hasarıyla ciddi ilişkisi OLABİLECEĞİNİ söylüyor. Ancak multivitamin ve protein tozu gibi supplementlerin de sağlığa yararlı OLABİLECEĞİNİ söylüyor. Ben de bu sebep dolayısıyla henüz yeterince gelişmemiş bi karaciğeri bu şekilde yormanın çok sağlıklı olmayacağını düşünüyorum. Sonuçta potansiyel sağlık sorunları yaratabiliyorlar. El insaf 14 yaşındasın zaten ya. :) Ben sana birkaç link atacağım özelden.

an itibariyle kullandıgım

QNT 9000 Amino (6 tablette 9 gr protein var değerler düşük biraz ama olsun fiyatına göre iyi 300 tablet 80 tl)
Optimum Gold Standart 1 kutu double rich chocolate , 1 kutu mocha cappucino (optimum whey favori ürünüm)
Gaspari myofusion vanillia (çok topaklanıyo , çok köpürüyo çok gaz yapıyo,tadı çok ağır bidaha almam)
Muscletech nitrotech strawberry (gramajı az 1.8kg , gramajına göre fiyatı fazla , optimum kadar rahat karışmıyor ve tadı çok ağır)
Bsn noxplode (bitmek üzere bidaha almam)
Nitrofull pure creatin (sanmıyorum bi işe yaradıgını :D )

Optimumun mocha cappucino suna baya güzrl tadı var diyorlar hiç biryerde rastlamadım sen nerden temin ettin acaba Duratec ?

Back
Yukarı