Hangi Supplementleriniz Var?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yardım...

Arkadaşlar ben ripped freak yağ yakıcı whey protein weider amino nox ve universal GH max kullanıyorum sizce bu supplementleri ne zaman ve nasıl almam lazım fikir verebilecek herkeze şimdiden teşekkür ederim.bench_O

Bir fitness eğitmeni olarak uzun bir ara vermek zorunda kalmıştım sporuma. şimdi yeniden başlıyorum. şuanda aldığım ürünler:

ultimate bcaa 12000
universal animal pak
universal cuts

Şuanda sahip olduğum supplementler ;
Proteinler;
Multipower iso complex 700 gr------------x
Ultimate iso cool 93 2.2
Muscletech Nitrotech 2.2----------------x
Gainer;
Muscletech premium gainler 5
Amino Asitler;
Olimp Anabolic amino 5500 400-------------x
Universal amino 2700 350
Gaspari Aminomax 8000 350
Olimp Glutamine xplode---------------x
Scivation xtend--------------x
Olimp Bcaa 300
Ultimate aol --------x
Enerji ve creatine ürünleri
Cellucor c4 60---------------------x
Twinlab creatine
Nutrex Lipo6 Black

Diğer;
Now Giseng

Şuanda kullandıklarımın yanında x olarak işaretli diğerleri yedekte.

Elimde whey prptein var markası nitro full force dietary supplement nasıl kullanıcağımı bilmiyorum kenarda duruyor bozulmasından korkuyorum yardımcı olur musunuz. Daha önce spor salonuna giderken almıştım salondan ayrılınca kullanamadım şuanda evde 4 kg lik 1 çift dumbell ile çalışıyorum proteini kullanmak istiyorum ama ne kadar kullanıcağımı bilmiyorum bana uygun bi ölçek söyliyebilirseniz çok sevinirim.

Su an itibariyle:

- BSN Hyper Shred (gunde 2 tb)
- Muscletech Nano Vapor (antrenman gunlerinde 2 scoop)
- Optimum Gold Whey (gunde 2 scoop)
- Optimum Gold Casein (gunde 1 scoop)
- Scitivex Creatine (gunde 3 gr)
- Scitivex BCAA (antrenman gunlerinde 10 gram)
- Dymatize L-Carnitine (antrenman gunlerinde 3 kapak)
- Optimum Fiber (gunde 5 gram)
- Optimum Optimen Multivitamin (gunde 3 tb)

osteo bi flex triple strenght

eklem rahatsızlıklarım için aldım
günde 2 tane alın diyor ama ben şimdilik 1 tane alıyorum çünkü abartılı ağrım yok
hafif ağrılarım var

merhabalar ben yakın zamanda optimum %100 whey gold,multipower 1800 mg l-carnitin ve muschletech amino fx almayı düşünüyorum iyi bir kombine olur mu ? başka marka önerisi olan var mı?

2 aylık kürdeyim şuan fotograf.JPG

MusclePharm Combat ve Gaspari Aminomax 8000 kullanıyorum. Genel olarak performans ve hacim anlamında ikisinden de memnunum fakat yoğun antrenmanlardan sonra ertesi güne kas ağrılarım geçmiyor. İyi bir recovery ürünü tavsiyesi olan var mı? MusclePharm Glutamine almayı düşünüyorum fakat emin olamadım. MuscleMeds Amino Decanate'in de içeriği çok iyi gibi ama biraz daha pahalıya geliyor.

MHP Glutamine-SR kullandığım zamanlarda ertesi gün kas ağrısı diye bir şey olmuyordu.. Bittiğinden 2-3 gün sonra tekrar ağrılar başladı ki bi işe yaramıyor diyordum kullanırken.. Fiyatı biraz tuzludur.. Normal bir glutamine ne kadar etki eder bilmiyorum belki de aynı şeye 2 katı para vermiş olabilirim..

beyler ben yeniyim 3 aylığım hafifden kas oluşmaya başladı ama yeterli değil protein-amino asit 2 lisini kullanmayı düşünüyorum. bunun yanında içeriğinde bcaa ve kreatinde olan bi ürün istiyorum.. varmıdır böyle bişey ? ve tabiki çok karbonhidrat ve yağ olmamalı çünkü sigarayı bıraktım göbek yaptım zor erittim.. kısacası amino asit profili iyi olan bi protein tozu arıyorum ve içinde creatin ile bcaa olcak

MHP hidrolize whey protein, bazen tat değişikliği olsun diye Dymatize Iso 100 izole whey kullanıyorum.
Weider Casein
Weider Mega Forte
MHP Glutamin
Multipower L-Carnitin (ama daha önce devamlı gün içinde içmeyi unuttuğum için bıraktığım Muscletech Hydroxycut Hardcore Pro Series e devam edeceğim)

Ultimate Nutrition - Prostar Whey
Dymatize - Elite Whey
Dymatize - Elite Casein
Gaspari - Amino-Max 8000
Universal - Beef Amino
Muscletech - Amino - Fx
Mhp - Glutamine (12hours)
Universal - Gh max
Musclepharm - Assault ( vazgeçilmezim :) )
Optimum - Opti Men
Gnc - Creatine

Resmi yükliycem yakın zamanda

eas- whey / her gün 2 ölçek
universal - creatine / antrenman sonrası 10 gr
gaspari- superpump max (pek kullanmıyorum çünki hiçbirşeye yaramıyor)
gaspari- aminomax / antrenman öncesi 1 porsyon

Back
Yukarı