Hangi Supplementleriniz Var?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
protein(inkospor), nox(jack3), amino(gaspari) ve multivamin(olimp) yanına, temiz bulk süresince kullanılacak 5. bir ürün düşünüyorum arkadaşlar.

saf arginin, saf karbonhidrat gibi önerilere de açığım. ne örerirsiniz arkadaşlar?

Şuan sadece multivitamin kullanıyorum dersler çok yoğun olunca ant dan sonra whey alıyorum haftada 1 - 2 gün , bu kadar az kullanıma dusurmemim sebebi doğal beslenmeyi mukemmellestirmeye çalışmam , kahve - sıgara - abur cubur tüketimim azda olsa var bunları cikarinca çok daha iyi olucak.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba arkadaşlar kombinasyon bu şekildedir yanlış veya doğrularımı öğrenebilirmiyim

dymatize iso 100 protein
lcarnitin 3000 mg matrix hardline
weider glutamine 400 mg
universal amino asit 2700

2co3bs4.jpg

Arkadaşlar elimdeki supplementler bunlar. Kimine göre çok fazla gelebilir fakat spor yapmayı seviorum ve spor hayatımda yapmayı sevdiğim şeylerden biri o yüzden bu işi ciddi yapıyorum. Bu kadar çok supplementim olmasının suçu tamamen aloprotein' in suçudur. Adamlar sürekli indirim yapıyor ve beni kandırıyor resmen dayanamayıp alıyorum bende :D Stoğum yeterli şuan ama hala takip ediyorum indirimleri durumum oldukçada alıyorum. Desteklerinden indirimdeki ürünün elimdeki ürünlerle kombin yapabileceğim bir ürün olup olmadığını soruyorum ve duruma göre alıyorum. Sizde benim gibi yapıp aloprotein indirimlerini takip edip alışverişinizi ucuz bir şekilde yapabilirsiniz :)

Eklentiler

• upload_2015-12-1_10-31-57.png
    upload_2015-12-1_10-31-57.png
    627 KB · Görüntüleme: 898
solgar 950mg omega 3
olimp kreatin
Hydra 6 Protein Tozu
Universal Atomic 7 bcaa
Universal pro zma
Nathol Probiotic
Universal amino 2700

protein tozu, balik yagi ve kreatini her gun kullaniyorum, digerlerine beslenmeme gore gerek kalmadigi durumlar oluyor.

Optimum Gold Standart Whey
Genrise Instantt Whey
Reflex Nutrution instant Whey
Hardline Creapure Kreatin
Scitec BCAA Xpress
Magnezinc ve Bemiks C :)

Genrise'ı deneme amaçlı almıştım ve fiyatı nedeniyle off günlerde destek olarak kullanıyorum ayrıca antrenman günlerinde kullandığım bcaa tadı çok çirkin olduğu için birazcık bcaa ile karıştırıyorum hem tadı biraz yumuşuyor hem spor öncesi ekstra protein.
Antrenman sonrası optimum kullanıyordum, reflex nutrution fiyat avantajı nedeniyle denemek istedim 2-3 gündür onu kullanıyorum 1 haftadır da magnezinc ve bemiks c almaya başladım hangisi fark etti bilemiyorum ama çok iyi beslenmeme rağmen önceden en az 2-3 gün süren bacak ağrılarım dün her zamankinden daha ağır çalışmam sonrasında hiç ağrı yaşatmadı.

Back
Yukarı