Hangi Supplementleriniz Var?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Despo

ADMIN
Yönetici
Admin
Arkadaslar merak ettimde soruyorum, hangi supplementleriniz var ? (creatin, whey protein vs) resimli olarak eklerseniz iyi olur diye dusunuyorum. Ben benimkilerin resmini cekip ekliyecem.

despo en alt sol kosedekinin ne oldugunu anlamad1m(extreme ultra) onu yazarmisin..birde kullanim zamanlar1n1 merak ettim onlarida yazarsan..

Energy boosteri, Antreman öncesi ve antreman sirasinda alinir.

Icinde Kafein, Kore ginsengi, guarana, cayenne, vitaminler, proteinler gibi baska cok sey var. Yeni aldim, ve acikca farki belli oluyor, inanmamistim ama arkadas tavsiye etti aldim, cok terliyorsun antreman sirasinda, ve isteksizlik günlerin olmuyor. Belki psikolojiktir ama bence yardimi oluyor..
bir scoop´ta 200 mg kafein ( 2 bardak kahve gibi) ve 24 mg ephedra var..

üstündeki ise Yumurtanin aki..

bende bikeresinde hydroxycut kullanmıstım,ondada 200mg cafeinle 20 mg ephedrine vardı,gerci daha sonradan kaldırıldı ve ephedrinesiz surumleri cıktı piyasaya ,o urunu kullandıgım sırada düzenli cardio yapmama ragmen epey bi kilo vermistim ,ama dedigin gibide psikolojik etkisi cok fazla ;)

Ya arkadaşlar ben bişiy sorcam bu protein tozları tamamiyle doğal mı bi yan etkisi fln oluor mu?
Ben yemeklerle tam desteklemeyeceğim galiba proteini.O yüzden protein tozu almayı düşünüom.
Ne diosunuz görüşlerinizi aliim???

Kausal dedi:
Ya arkadaşlar ben bişiy sorcam bu protein tozları tamamiyle doğal mı bi yan etkisi fln oluor mu?
Ben yemeklerle tam desteklemeyeceğim galiba proteini.O yüzden protein tozu almayı düşünüom.

protein tozları vs diger suuplementler tamamen dogldır ama neden besinlerle takviye edmiyecegini dusunuyorsun,sanırım kilon fazla degil o yuzden gunluk protein ihtiyacın da cok fazla olmaz ,demek istedigim protein ihtiyacını cok rahat karsılayabilirsin,ama yinede karsılayamıyorum diyorsan nedenini yaz ona gore yardımcı olalım..

barıs dedi:
Kausal dedi:

protein tozları vs diger suuplementler tamamen dogldır ama neden besinlerle takviye edmiyecegini dusunuyorsun,sanırım kilon fazla degil o yuzden gunluk protein ihtiyacın da cok fazla olmaz ,demek istedigim protein ihtiyacını cok rahat karsılayabilirsin,ama yinede karsılayamıyorum diyorsan nedenini yaz ona gore yardımcı olalım..

geçen sene doğal besleniyordum.Haftada 3 gün BB yapıyordum.Ayda yarım ila 1 kg alıyordum.60 kilo idim 5 kilo aldım 6 ayda.Boy 1.82 Yaş 18 Kg 65.5.Yani protein ve karb tozlarıyla desteklesem daha fazla kg alır mıyım?

Kausal dedi:
barıs dedi:
Kausal dedi:

geçen sene doğal besleniyordum.Haftada 3 gün BB yapıyordum.Ayda yarım ila 1 kg alıyordum.60 kilo idim 5 kilo aldım 6 ayda.Boy 1.82 Yaş 18 Kg 65.5.Yani protein ve karb tozlarıyla desteklesem daha fazla kg alır mıyım?

sevgili kausal 6 ayda 5 kilo cok güzel bir rakam bence ,senede 10 kilo yapar ,bir insanın 1o kilo almasıda gercekten buyuk degisiklik.hem gelisiminin yavas ama saglam temeller uzerinde ilerlemesi daha onemli ..cunku sen 6 ayda degil 1 aydada 5 kilo alabilrsin ama bunun cogunlugu hatta tamamına yakını su ve yag olacaktır ki 6 ayda aldıgın kilolarda bile bu hemen hemen bu sekildedir,saf yagsız kas kitlesi kazanmak zordur ve cok zaman alır..benim tavsiyem ilerleminin bu sekilde devam etmesi guzel ,,unutmaki hızlı giden atın b.ku seyrek duser...egerki maddi acıdan rahatım hic bir sorunum yok dersenki,sadece idmanlardan sonra kullanman icin whey protein onerebilirim.

suplementelerim bunlar....... yarında resimlerini eklerim

Weider Megamass 2000 3 kg.
Ultimate Isocool 1 kg.
Ultimate Crea Pure 1 kg.
Ultimate Amino 2000 325 tablet
Ultramass Amino Lıqıd 1000 ml.
Nutrimax L-Glutamin 200 gr.
Ultimate Bulgarian Tribulus 90 tablet

bunları ne şekilde kullanmamı tavsiye edersiniz ne şekilde kombine uygulamalıyım... ?

keskinoglu 10 kilo gögüs
çorum 500 adet yumurta
hakiki izmir tulum 25 kilo
halis katkisiz inek sütü 95 litre
reis marka 1 çuval pirinç
:lol: :lol: :lol:

arkadaşlar ben 17 yaşındayım 180 boy 66 kiloyum.10 aydır yapıyorum ve sadece 4 kilo aldım.Ve deli olmak üzereyim doğrusu.Supplement kullanmalımıyım yoksa düzgün beslenerekte durumu iyileştirebilirmiyim..Eğer ki supplement önerirseniz ne almalıyım.Bide gnc weiht gainer almayı düşünüyorum ne dersiniz.kilo almak için...

sevgili alperen senın kullandıgın urun zma picolinate degil,saece cinko(zinc),zaten solgarında zma sı yok..zma ,magnezyum.cınko ve b6 vitamınınden olusur..bu oran geneldede 450 mg magn. 30 mg. cınko 15 mg b6 seklindedir

GNC nin multi B6 vitamini var fiyat olduklça cazip eczanede buldum 250 tableti 45. ytl almayı düşünüyorum kullanan warmı

Back
Yukarı