Kausal dedi:Ya arkadaşlar ben bişiy sorcam bu protein tozları tamamiyle doğal mı bi yan etkisi fln oluor mu?
Ben yemeklerle tam desteklemeyeceğim galiba proteini.O yüzden protein tozu almayı düşünüom.
Ne diosunuz görüşlerinizi aliim???
barıs dedi:Kausal dedi:Ya arkadaşlar ben bişiy sorcam bu protein tozları tamamiyle doğal mı bi yan etkisi fln oluor mu?
Ben yemeklerle tam desteklemeyeceğim galiba proteini.O yüzden protein tozu almayı düşünüom.
protein tozları vs diger suuplementler tamamen dogldır ama neden besinlerle takviye edmiyecegini dusunuyorsun,sanırım kilon fazla degil o yuzden gunluk protein ihtiyacın da cok fazla olmaz ,demek istedigim protein ihtiyacını cok rahat karsılayabilirsin,ama yinede karsılayamıyorum diyorsan nedenini yaz ona gore yardımcı olalım..
Kausal dedi:barıs dedi:Kausal dedi:Ya arkadaşlar ben bişiy sorcam bu protein tozları tamamiyle doğal mı bi yan etkisi fln oluor mu?
protein tozları vs diger suuplementler tamamen dogldır ama neden besinlerle takviye edmiyecegini dusunuyorsun,sanırım kilon fazla degil o yuzden gunluk protein ihtiyacın da cok fazla olmaz ,demek istedigim protein ihtiyacını cok rahat karsılayabilirsin,ama yinede karsılayamıyorum diyorsan nedenini yaz ona gore yardımcı olalım..
geçen sene doğal besleniyordum.Haftada 3 gün BB yapıyordum.Ayda yarım ila 1 kg alıyordum.60 kilo idim 5 kilo aldım 6 ayda.Boy 1.82 Yaş 18 Kg 65.5.Yani protein ve karb tozlarıyla desteklesem daha fazla kg alır mıyım?