haklısınızda şöle bir durum var yaşım 16 creatin kullanmak sorun yaratabilir diye okumuştum mens healthte ona dayanarak kullanmayı düşünmemiştimBak hacim istiyosan emreninde dediği gibi creatine şart..Ya da nox da vücudu hacimlendirir inanılmaz bi derecede gerçekten..
bu yorum üstüne en kısa zamanda başlıorm creatine kullanmayaCreatini amerikada 15 yaşındaki farklı spor dallarında uğraşan çocuklar bile kullanıyorBizde 17 yaşındayız creatine kullanıyoruz.Dozunu abartmadıkça ve 1 ay kullanıp 2-3 hafta ara verdikçe bi sıkıntı yaratmaz ama nox için birşey diyemem tabi
![]()
haklısın kauss zaten bende on whey+universalın 300glık creatinini aldım glutamin falan almadım çünkü hem on wheyden gerek olmadını düşünüyorum hemde şuan weider 2200 amino var yarım kutu o bitsin belki glutamin eklerimEğer maddi durumun el veriyorsa whey-creatin - glutamine öneririm. Tabi bunlardan önce beslenmeni iyi tutman gerekiyor. NO ürünlerine bulaşmana gerek yok kendin diyorsun 16 yaşındayım diye. 16 yaşında bir kişinin NO ürünlerini kullanması gereksiz bana göre.