Hardline Amino 3000 320 Tablet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.323

saydam

Özel Üye
hardline_amino_3000_320_tablet_2162.jpeg
Yetkili Satıcı: Hardline Amino 3000

Kullanım Şekli:

Aç karnına, 1-2 porsiyon (2-4 tablet) büyük bir bardak (300 ml) su ile günde 3 defa veya sağlık uzmanınızın öngördüğü şekilde alınır. En iyi sonuç için antrenmandan 30 dakika önce ve antrenmandan hemen sonra kullanınız. Tabletleri ikiye bölerek de kullanabilirsiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
slmlar..
bugun amino acid almak icin cıktıgımda bu urunu farkettim. daha once prolab 2000 ya da universal 1900 kullanıyordum. bu urunu kullanan arkadaslar goruslerini yazarlarsa, alip almama konusunda kararsiz olan bana (ve eminim benim gibi bir cok kisiye) cok faydasi olur.. tesekkurler

Hapları ikiye böl olmadı, 4'e böl olmadı. Varmıdır bunu kolay bir şekilde almamı sağlayacak bir yöntem. 2'ye bölünce yine büyük 4'e bölünce yine çok zor yutuyorum ve kestiğim için de sert tarafları oluyor zaten gırtlağı acıtıyor. Havanda dövüp toz halinde içsem bir sorun olur mu. Ağızda çiğneyince de dişlere yapışıyor çünkü, sonra çıkarması tam bir ızdırap.

Hardline Amino 3000 160 büyük tablet yerine 320 küçük tablet olarak yenilenmiştir. Bilginize .. (tam ben büyük tabletleri aldıktan bir iki hafta sonra :? )

Bu ürün piyasaya çıktı ve ben define bulmuş gibi sevindim taki 3 kutu bitirip ölçülrim artmayı bırak düşünceye kadar.bu amino iş yapmaz bi numara yok.

JKellyps dedi:
Hapları ikiye böl olmadı, 4'e böl olmadı. Varmıdır bunu kolay bir şekilde almamı sağlayacak bir yöntem. 2'ye bölünce yine büyük 4'e bölünce yine çok zor yutuyorum ve kestiğim için de sert tarafları oluyor zaten gırtlağı acıtıyor. Havanda dövüp toz halinde içsem bir sorun olur mu. Ağızda çiğneyince de dişlere yapışıyor çünkü, sonra çıkarması tam bir ızdırap.

Hapları un gibi ufaladıktan sonra suyla içebilirsin.Bu şekilde bölünmelerinin aminoların etkisini azaltmadığını duymuştum.

başarılı

şu an bunu kullanıyorum gayet iyi.ağırlıklarda artış oldu antrenmandan önce ve sonra kullanıoyorum.
3-3 şeklinde kullanıyorum.

Bu ürününün yanında creatinle 6 hafta kür yaptım.Gerçekten çok yararını gördüm.Kaslar sertleşti.

Evet bu ürünü bende kullandım.Açıkçası hardline markasının memnun kaldığım ender ürünlerinden.Şimdi arkadaş demiş ya 6 hafta creatinle kullandım çok yarar gördüm.İşte supplement kullanımıda böyle olmalıdır.Yoksa 10 gün kullanmak hiç bir işe yaramaz.Sonra bu ürün fıs dersiniz.

Birde diğer bir püf nokta bu supplemetleri beraber kullanınca ve uzun süre kullanınca etkisi inanılmaz oluyor.Bende bu ürünün yanında glutamine ve creatine kullandım 6 hafta. Hakikaten etkisi iyi oldu.

arkadaşlar bende bodye yeni başlayanlardanım ilk bu ürünü aldım ankaralı olanlar bilirler amerikan pasajından sonra aklıma bu ürün sahte mi yoksa kaçakmı korkusu takıldı hadi kaçak olması sorun değilde ya sahteyse istanbulda üretilen çok sahte amino ele geçirildi bilirseniz biz bunu nasıl anlayabiliriz LÜTFEN YARDIM

Sahte ürünler belli markalar uzerınde yogunlaşmıştır.kaçak olması zaten ımkansız.bu marka turkıyede paketleniyor.sahtesini ben şimdiye kadar hiç duymadım.ama unıversal veya optımum dersen durum değişir.ben ankaraya her gelişimde aynı pasaja ugrarım.güvercin ticaret vardı bir zamanlar.vitamin ihtiyaçlarımı sabit oradan karşılarım.

Hardline amino 3000 320 tablet olanından aldım, Daha önce hep Universal kullanmıştım, bu hardline da garip rahatsız edici bir koku var bunun sahtesi nasıl ayırt ediliyor?

sahte üretimi olduguna dair henuz bir bulgu saptanmadı.güneş ışığına veya sıcaga maruz kalan urunler bozulur veya kötü koku salgılar fakat amino tabletleride marka bazında her biri farklı kokulara sahıptır.içeriğindeki b vitaminleri bu koku oranını belirginleştirmede etken oluyor.

Eczanelerde olmasi gerekir, bunun disinda Sanal magazalar var.

bende hardline kullanıyordum 3000 kokuyordu sıcaktan dolaba koydum koku gitti sıcağa maruz kaldığı için koku oldu sanırım

Back
Yukarı