kRonikmaddE
Üye
ben kUllandımipekte bişi farketmedi.
sordugun sorular forumda mevcut creatının amacı zaten yagsız kas kutlesını arttırmaktırDeğerli hocalarım ve arkadaşlarım,
Ben kilo almadan(yağ anlamında ve karın bölgemde)sadece kas yapımı için bu takviyeleri kullanmam doğru olur mu?Yoksa rejimle verdiğim kiloları tekrar geri alır mıyım?Ayrıca 6 aydır düzenli bir şekilde salona gidiyorum.
saygılar
ilk hafta sabah kalkınca,idmandan 30 dak. önce,idmandan hemen sonra,akşam yatmadan önce toplam 4 defa olmak üzere alabilirsin.Sonraki haftalarda idmandan 30 dak. önce yada idmandan hemen sonra alabilirsin.Birde çay kaşığı ile değil,tatlı kaşığıyla ölçü al.Yani yükleme haftasında günde 4 tatlı kaşığı sonraki haftalarda 1 tatlı kaşığı olmak üzere.tmmda ilk hafta 4 taneyi ne zaman ne kadar zaman aralıklı alayım ve sonraki haftalarda 1 çay kaşığı ürünü ne kadarda alıyim.. yani antreamdan yarım saat öncemi alıyım enerji için yoksa sabahmı tam bi açıklama yapsanız..
arkadaşlar ürünü netten biraz inceledimde cidden iyi gibi duruyor.7 aydır bb ile uğraşıyorum programlı bir şekilde.enerji düzeyimin düşük oldugunu düşünüyorum ve hocamda kreatn kullanmamı önerdi.kullanan arkadaşlar cidden iyi düzeyde hüç artışı sağladımı? yani bu ürün kullanmaya değermi yoksa universal animal pump tarzı nox ürünlerinemi yönelmem daha akıllıca olur ?