Hardline Nutrition Analiz Sonuçları

merhaba bu ürünleri alırken biraz daha milliyetçi olup hardlineyi tercih ettim
ilk aldığım ürününüz amino 9000 120 tabletdi
kendi çabalarımızla hazırladığımız program ve
aminonuz sayesinde 2 haftada 5 kilo aldım
biraz hayret verici durup :) (hapları yarım ölçek kullandım ayrıca)
devamında soya proteini
veya benzer bir ürününüz olan power pro almayı planlıyorum
ancak soya içeren yiyeceklere pek güven olmadığını herkez bilir
malum gdo
(bu arada roachtune)
kullanıyorum aminonuzda bulunan b6 benim için faydalı
aminoya devammı etsem yoksa soya proteinimi alsam ürün değiştirmek sıkıntı yarata bilir.
not:her ay tahlil yaptırıyorum.

merhaba bu ürünleri alırken biraz daha milliyetçi olup hardlineyi tercih ettim
ilk aldığım ürününüz amino 9000 120 tabletdi
kendi çabalarımızla hazırladığımız program ve
aminonuz sayesinde 2 haftada 5 kilo aldım
biraz hayret verici durup :) (hapları yarım ölçek kullandım ayrıca)
devamında soya proteini
veya benzer bir ürününüz olan power pro almayı planlıyorum
ancak soya içeren yiyeceklere pek güven olmadığını herkez bilir
malum gdo
(bu arada roachtune)
kullanıyorum aminonuzda bulunan b6 benim için faydalı
aminoya devammı etsem yoksa soya proteinimi alsam ürün değiştirmek sıkıntı yarata bilir.
not:her ay tahlil yaptırıyorum.

Merhaba,

ürünlerimize gösterdiğiniz beğeni ve ilgiye teşekkür ederim.
soypro gdo içermiyor. her zaman belgeli ürün ithal ediyoruz.
ancak yinede etki ve tat değişikliği açısından ürün değiştirmek mantıklı olabilir.

whey veya whey ve soya içeren bir karışiım olan power pro tercih edebilirsiniz.

bu arada "kendi çabalarınızla" hazırladığınız başarılı programı bana da yollarsanız çok sevinirim:)

iyi günler.

merhaba,

serhat beyi tuluğ abinin salondan biliyorum...
konuşmuşluğumuz vardır ve hatta beni görse sanırım hatırlar.
o zaman da bana verdiği izlenim son derece dürüst bir insan olduğu yönündeydi.
açıkçası hardline markasının ortağı olduğunu yakın zamana kadar bilmiyordum.
eğer yanlış hatırlamıyorsam tuluğ abinin salona geldiği dönemde universal'i getiriyorlardı.
13 sayfanın tamamını okudum ve hardline hakkındaki tüm önyargılarım kırıldı.
kalite konusunda hiçbir şüphem kalmadı.

ben de 1 seneden biraz daha fazla ara vermek zorunda kaldığım spora bugün yeniden dönüyorum.(sonunda)
protein tozu,amino ve gainer kesin alacaklarım içerisinde.
yanı sıra serhat beyin tavsiye ettiği kimi ürünleri de alabilirim.

bu başlık son derece faydalı olmuş.

düşünenlere teşekkür ederim.

merhaba,

serhat beyi tuluğ abinin salondan biliyorum...
konuşmuşluğumuz vardır ve hatta beni görse sanırım hatırlar.
o zaman da bana verdiği izlenim son derece dürüst bir insan olduğu yönündeydi.
açıkçası hardline markasının ortağı olduğunu yakın zamana kadar bilmiyordum.
eğer yanlış hatırlamıyorsam tuluğ abinin salona geldiği dönemde universal'i getiriyorlardı.
13 sayfanın tamamını okudum ve hardline hakkındaki tüm önyargılarım kırıldı.
kalite konusunda hiçbir şüphem kalmadı.

ben de 1 seneden biraz daha fazla ara vermek zorunda kaldığım spora bugün yeniden dönüyorum.(sonunda)
protein tozu,amino ve gainer kesin alacaklarım içerisinde.
yanı sıra serhat beyin tavsiye ettiği kimi ürünleri de alabilirim.

bu başlık son derece faydalı olmuş.
düşünenlere teşekkür ederim.

majestik'te antreman hayatımın en sert ama en keyifli günleri geçti. eminim bende seni görsem hatırlarım. güvenine ve yorumlarına çok teşekkür ederim.

evet buda son sorum
önerdiğiniz üründe creatin içeriyor tamda ne sorulacağını bilmiyorum ama
kısa yoldan şöyle söyliyeyim kimyasal yollarla elde edilen creatinlerden değil dimi:)
yemek programım ise her öğünde 1 bardak nesquik(toz)
ve hergün 200 gram kadar makarna kullanıyorum(verdiğim gramaj değişebilir)
makarnaya yoğurt ve köri (baharat)ekliyorum
kişiden kişiye değişir ama ben kendi vücudumu iyi bilirim
neyin kilo aldıracağını tahmin etmek benim için pekde zor olmuyor.
ilginiz ve önerileriniz için teşekkürler en kısa zamanda uyguluyacağıma emin olabilirsiniz.

serhat bey saygısızlık etmek istemem ama hardline nın sitesi çok bakımsız hala etiket ve logo yarışması yazıyor. güncellenirse daha iyi olur.

serhat bey saygısızlık etmek istemem ama hardline nın sitesi çok bakımsız hala etiket ve logo yarışması yazıyor. güncellenirse daha iyi olur.
kesinlikle katılıyorum
ayrıca birde powerpro bitmek üzere
şimdi ne alsam diye düşünüyorum:P
wheypro ürününüz dikkatimi çekti
iyi bir ürüne benziyor sanırım.
wheypro yanında k.g.t
alıcam acaba ürünleri nasıl kullansam
spordan önce k.g.t spordan hemen sonra wheypromu?

kesinlikle katılıyorum
ayrıca birde powerpro bitmek üzere
şimdi ne alsam diye düşünüyorum:P
wheypro ürününüz dikkatimi çekti
iyi bir ürüne benziyor sanırım.
wheypro yanında k.g.t
alıcam acaba ürünleri nasıl kullansam
spordan önce k.g.t spordan hemen sonra wheypromu?

site hakkında yorumlarınız doğru. şu anda ambalajdan, siteye kadar pek çok konuda değişiklik öngörülüyor. yılbaşı civarları değişikliklerin başlayacağını sanıyorum.

sitemizi hackliyorlar bu nednle bazen eski sürümler çıkıyor. sanki ululsal güvenlik sitesi. bizim gibi orta çaplı bir firmanın sitesi niye hacklenir anlamak mümkün değil.

kgt antremandan 1 saat önce alınabilir. protein ise günlük beslenmeye bağlı olarak günde 4 ölçeğe kadar alınabilir. 1 ölçek , kgt ile birlikte, 1 ölçek antreman sonrası alınabilir.

Neredeyse ilgili tüm sayfa ve konuları okudum ancak herhangi bir açıklamaya veya kıyaslamaya henüz rastlamadım.

Hardline' ın Power Pro ürünü ile %80 Whey ürününü karşılaştırsak, hangisi daha verimli olur?

%80 whey artık üretilmiyor yerine %100 whey var.
%100 whey tamamen whey proteindir.
Power pro soya ve whey karışıktır.

%80 whey artık üretilmiyor yerine %100 whey var.
%100 whey tamamen whey proteindir.
Power pro soya ve whey karışıktır.

Üstadım öncelikle cevabın için teşekkür ederim ama bunu zaten biliyorum, benim daha çok öğrenmek istediğim hangisinin daha faydalı olacağı, evet soy protein ile karışık ancak içinde aminoasit ihtiva ettiği için öteki ürün ile aynı kefeye konabilir mi, öğrenmek istediim o. Aynı etkiyi yapar mı yani.

ben hep söylerim şimdide söyleyecem hardlinenin fiyatı türkiye standartlarına göre pahallı bi dünya devi optimum ile hardlıne aynı fiyat olursa tabiki optimum alınır kesinlikle fiyatlarda indirim olması gerekli eğer abd de 250 gr glutamin 7 dolara satılıyorsa türkiyedede satılabilir 7 olmaz 10 olur ama satılabilir birazda elini taşın altına koyabilme meselesi buda benden ince bir sitem olsun

Son düzenleme:
ben hep söylerim şimdide söyleyecem hardlinenin fiyatı türkiye standartlarına göre pahallı bi dünya devi optimum ile hardlıne aynı fiyat olursa tabiki optimum alınır kesinlikle fiyatlarda indirim olması gerekli eğer abd de 250 gr glutamin 7 dolara satılıyorsa türkiyedede satılabilir 7 olmaz 10 olur ama satılabilir birazda elini taşın altına koyabilme meselesi buda benden ince bir sitem olsun
Bu konuda size katılıyorum. Bu ürünlerle ilgili olarak güvenli bir alışveriş yapma kaygısı taşıyoruz. Özellikle yurtdışından getirtme imkanı olanlarımız için kıyaslandığında neredeyse 1/3 fiyatına alınabiliyor. Ama o imkanı olmayanlar için yerli bir ürünün optimum yada universal fiyatına satılmasıda açıkcası diğer markalara yönlendiriyor.
Yerli bir ürün derken ğrğnğ kötülemek anlamında söylemiyorum bende hardline kullanıyorum, ancak bu sporu yapanlardaki genel kanı hep hardline ın patates olduğu yönünde. bu ürünün avkatlığını yapmak biz kullanıcılara düşmez. bu nedenle ürünün kalitesini kabul ettirebilmek ve rekabet edebilmesi için daha uygun fiyatla satılmalı. Çünkü diğer markaların (Yabancı) yaptığı birtakım işletme giderlerini harline yapmıyor. ancak o kısmını kar olarak alıyorlar sanırım.
Neyse umarım biz kullanıcıların bu serzenişleri dikkate alınır.

Arkadaşlar avukatlık değil amacım yanlış anlaşılmasın ama sayfanın tamamını okusaydınız bu şekilde sitem etmezdiniz. Geçmiş sayfalarda da bu şikayetlere cevap verilmiş ve Serhay bey ürünleri burada üretmediklerini, ithal ettiklerini bunun için de bu ürünlere kendilerinin de vergi ödediklerini söylemişti.

2. olarak evet benimde çevremdeki bi kaç kişi hardline a balon dedi ancak ben 3.5kg %100 whey ini ve 500 gr creapure ünü kullandım ve her ikisinden de, özellikle kreatin den çok memnun kaldım.Herkese de tavsiye ederim.

Amacım avukatlık ya da saygısızlık değil sadece yardımcı olmaya çalıştım.

Saygılar

Son düzenleme:

nerede satılıyor?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 10:19 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 10:13 ----------

Bu konuda size katılıyorum. Bu ürünlerle ilgili olarak güvenli bir alışveriş yapma kaygısı taşıyoruz. Özellikle yurtdışından getirtme imkanı olanlarımız için kıyaslandığında neredeyse 1/3 fiyatına alınabiliyor. Ama o imkanı olmayanlar için yerli bir ürünün optimum yada universal fiyatına satılmasıda açıkcası diğer markalara yönlendiriyor.
Yerli bir ürün derken ğrğnğ kötülemek anlamında söylemiyorum bende hardline kullanıyorum, ancak bu sporu yapanlardaki genel kanı hep hardline ın patates olduğu yönünde. bu ürünün avkatlığını yapmak biz kullanıcılara düşmez. bu nedenle ürünün kalitesini kabul ettirebilmek ve rekabet edebilmesi için daha uygun fiyatla satılmalı. Çünkü diğer markaların (Yabancı) yaptığı birtakım işletme giderlerini harline yapmıyor. ancak o kısmını kar olarak alıyorlar sanırım.
Neyse umarım biz kullanıcıların bu serzenişleri dikkate alınır.

"diğer markaların yaptığı işletme giderlerini hardline yapmıyor" demişsiniz. tamamamen haklısınız. bizim işletme giderlerimiz diğer markaların, yani ithalatçıların en az 10 katı kadar. Şayet muhasebeden anlıyorsanız faturalar ve giderler şirkette kontrolünüze açık.

Merhabalar Serhat Bey

Benim sorum hardline nın yeni ürünleriyle ilgili olacak.Yanlış hatırlamıyorsam önceki sayfaların birinde Hardline nın sonbahar da yeni ürünler çıkartacağını söylemiştiniz.Acaba yılbaşına kadar bu ürünleri stoklarda görmemiz mümkün müdür ?

nerede satılıyor?

http://www.bodybuilding.com/store/cheapsupplements/glutamine.html
DÜNYADA OLUYORSA TÜRKİYEDE NEDEN OLMASIN

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 09:45 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 09:43 ----------

nerede satılıyor?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 10:19 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 10:13 ----------

"diğer markaların yaptığı işletme giderlerini hardline yapmıyor" demişsiniz. tamamamen haklısınız. bizim işletme giderlerimiz diğer markaların, yani ithalatçıların en az 10 katı kadar. Şayet muhasebeden anlıyorsanız faturalar ve giderler şirkette kontrolünüze açık.

http://www.bodybuilding.com/store/ch...glutamine.html
DÜNYADA OLUYORSA TÜRKİYEDE NEDEN OLMASIN

Back
Yukarı