Hardline Nutrition Analiz Sonuçları

Merhabalar Serhat Bey

Benim sorum hardline nın yeni ürünleriyle ilgili olacak.Yanlış hatırlamıyorsam önceki sayfaların birinde Hardline nın sonbahar da yeni ürünler çıkartacağını söylemiştiniz.Acaba yılbaşına kadar bu ürünleri stoklarda görmemiz mümkün müdür ?

tamamen haklısınız. bu ürünler şu anda formül ve deneme üretimi olarak hazır. ancak su anki üretim yerimiz 600 m2 ve alan açısından fazlasıyla sıkışmış durumdayız. bu durum yeni makine ve depolama açısından engel teşkil ediyor. şu anda ortalama 2000 m2 kapalı alanı olan bir yere taşınmayı planlıyoruz. umarım aralık ayı içersinde bunu gerçekleştirebilir ve planlarımızı hayata geçiririz.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 10:41 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 10:30 ----------

nerede satılıyor?

http://www.bodybuilding.com/store/cheapsupplements/glutamine.html
DÜNYADA OLUYORSA TÜRKİYEDE NEDEN OLMASIN

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 09:45 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 09:43 ----------

http://www.bodybuilding.com/store/ch...glutamine.html
DÜNYADA OLUYORSA TÜRKİYEDE NEDEN OLMASIN

yönlendirdiğiniz sayfa boş. sanırım kullanım tarihi yakın olan ve bu yüzdenne kısa süreli kampanyalı satışa sunulmuş bir ürün olabilir. kaldıki hiç bir şekilde abd de satılan ürünlerle fiyat konusunda boy ölçüşmemiz mümkün değil. çünkü halen Türkiye'ye de ithalat çok fazla resmi gideri olan bir iş.

teşekkürler.

tamamen haklısınız. bu ürünler şu anda formül ve deneme üretimi olarak hazır. ancak su anki üretim yerimiz 600 m2 ve alan açısından fazlasıyla sıkışmış durumdayız. bu durum yeni makine ve depolama açısından engel teşkil ediyor. şu anda ortalama 2000 m2 kapalı alanı olan bir yere taşınmayı planlıyoruz. umarım aralık ayı içersinde bunu gerçekleştirebilir ve planlarımızı hayata geçiririz.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 10:41 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 10:30 ----------

yönlendirdiğiniz sayfa boş. sanırım kullanım tarihi yakın olan ve bu yüzdenne kısa süreli kampanyalı satışa sunulmuş bir ürün olabilir. kaldıki hiç bir şekilde abd de satılan ürünlerle fiyat konusunda boy ölçüşmemiz mümkün değil. çünkü halen Türkiye'ye de ithalat çok fazla resmi gideri olan bir iş.

teşekkürler.

düzelttim

düzelttim

bakın bu ürün üzerinde "direct from manufacturer" yani direk üreticisinden diye bir ibare var ve sol tarafta göreceğiniz 1000 gr 33 usd. ürünün gerçek fiyatı. bu ürün şu anda direk üretici tarafından kampanyalı olarak satılıyor. kaldıki daha öncede belirttiğim gibi bizim abd fiyatlarına yaklaşmamız mümkün değil. bunun en büyük 2 nedeni:

1. gümrük, navlun , vergi,vs maliyetler.
2. ticarettte geçerli olan " ne kadar çok alırsan o kadar ucuz alırsın" kuralı. yani ben senede 25 ton protein satın alarak ithal ediyorum ve sadece sporun ve sporcu beslenmesinin ne kadar kısıtlı olduğunu bildiğiniz ülkemizde satıyorum. filanca abd markası ise senede belki 500 ton alıp tüm abd ye ve dünyaya satıyor.

umarım açıklamalar yardımcı olmuştur.

serhat bey fenil alanin içermeyen bir ürününüz varmı?
bipro aldım ve arkasındaki o koca yazıyı görünce merak ettim
önceki protein tozlarının kutularını imha ettiğim için
yeni farkettim.
fenil alanin güvenilir bir madde değil malesef.

serhat bey fenil alanin içermeyen bir ürününüz varmı?
bipro aldım ve arkasındaki o koca yazıyı görünce merak ettim
önceki protein tozlarının kutularını imha ettiğim için
yeni farkettim.
fenil alanin güvenilir bir madde değil malesef.

bipronun tatlandırıcı ve aroma içermeyeni mevcut. ancak fenilalanin ile ilgili ispatlanmış veya resmi hiç bir olumsuz rapor veye araştırma yok. durum tüm tatlandırıcı çeşitlerinin kullanılmamasını öneren içeren söylentilerden ibaret.

Serhat bey merhaba,

Belki çok cahilane bir sorum olacak fakat; Protein tozunun hammaddesi olan whey neden ülkemizde üretilemiyor da yurtdışından ithal ediliyor? Üretim teknolojisinden mi kaynaklanan bir sorun? Sonuçta peynirden elde edilen bir ürün değil mi? Ülkemiz bu sektöre çok ta yabancı değil.

İlginize teşekkürler..

serhat bey,
kafama takılan bi soruyu sormak istiyorum bu çok tartışılır bir konudur esasında
2 haftadır creapure adlı ürününüzü kullanıyorum
türkce yazılı olan kullanım talimatlarınızda 5 gr icin cay kasıgı ibaresini türkiye'de yaygın kullandığımız çay kaşıkları için mi kullandınız ?
yoksa şu bilirsiniz amerika'da filan kullanılan bizdeki tatlı kaşığına tekabul eden kaşık ölçüsü kastedilerek mi kullandınız?

tepeleme bir çay kaşığı ölçüsü kafamda soru isaretidir :)

saygılar

Serhat bey merhaba,

Belki çok cahilane bir sorum olacak fakat; Protein tozunun hammaddesi olan whey neden ülkemizde üretilemiyor da yurtdışından ithal ediliyor? Üretim teknolojisinden mi kaynaklanan bir sorun? Sonuçta peynirden elde edilen bir ürün değil mi? Ülkemiz bu sektöre çok ta yabancı değil.

İlginize teşekkürler..

merhaba,

öncelikle soru cahilce değil, blinçli.
ülkemizde üretilen wheyler sadece %20 ila 30 oranlı ve sadece gıda katkısı olarak üretilen peynir altı suyu proteinleri.

bizim kullandığımız WPC 80 (whey protein concentrat %80) ve WPI 99 (whey protein isolat %99) sadece ABD, İrlanda ve avustralya'da üretilmekte. belki 1-2 ülke daha listeye eklenebilir.

ancak ülkemizde her geçen gün geriye giden hayvancılık ve rekor et fiyatlarına baktığımızda, burada üretim olsa dahi mamülün ucuz olamayacağı kanaatindeyim.

iyi günler

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:51 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 13:47 ----------

serhat bey,
kafama takılan bi soruyu sormak istiyorum bu çok tartışılır bir konudur esasında
2 haftadır creapure adlı ürününüzü kullanıyorum
türkce yazılı olan kullanım talimatlarınızda 5 gr icin cay kasıgı ibaresini türkiye'de yaygın kullandığımız çay kaşıkları için mi kullandınız ?
yoksa şu bilirsiniz amerika'da filan kullanılan bizdeki tatlı kaşığına tekabul eden kaşık ölçüsü kastedilerek mi kullandınız?

tepeleme bir çay kaşığı ölçüsü kafamda soru isaretidir :)

saygılar

merhaba,

creapure'de türkçede tatlı kaşığı, ingilizcede ise tea spoon8 çay kaşığı9 yazıyor. onların kullandığı çay kaşığı bizim tatlı kaşığımız.

tşk.

sayın serhat bey
şu tatlandırıcı konusuna takıldım:)
aspartamı biraz araştırdım içeriğindei fenilalanin
büyüme çağındaki çocuklara olumsuz yöndne etkiler yapabiliyormuş
sanırım kutuda 15 yaşından küçükler için bu yüzden uyarı koyulmuş
fenilalanin içeren ürünlerde bu yasal zorunlulukmuş
Bence aspartamsız farklı bir tatlandırıcı kullanılarak üreticeğiniz protein tozu çok daha memnun edicektir herkezi biprodan sonra elite whey kullandım aspartamsız ve bence tad olarak mukemmel denebilir sanırım wheyproydu galiba ürün ismi onu kullanırken acaba bugün içmesemmi diyorken eliteyi kullanırken acaba şimdimi içsem diyorum D:
bana göre iyi bir tat ve uygun bir tatlandırıcıya ihtiyacınız var.

merhaba,
gıda mevzuatı gereği tüm tatlandırıcılar için, etiket üzerinde belirtilmek zorunda. yine tüm tatlandırıcılar hakkında olumlu ve olumsuz bilgiler var. ancak resmi bir rapor olmadığı sürece bunlar söylentiden öteye geçemeyecektir.
proteinlerde tat konusu kişiye göre çok farklılık gösterebiliyor. geçen ay bu konuyla ilgili geniş bir araştırma yaptık. şu an pazarda bulunan tüm protein tozlarını aldık. şunu söyleyebilirimki tadı bizden iyi ürünler olduğu gibi, tadı bizden kötü olan ürünlerde gördük. bu yüzden ortalama bir tat yakaldığımızı düşünüyorum. ancak biz yinede ocak ayı sonuna doğru yeni tatlarla ürünler çıkartacağız.

tşk.

serhat bey ilk önce böyle güzel bir çalışma yaptığınız için tşk ederim.benim sorum şu sizin hardline soya proteinin fiyatı gayet uygun daha önce cevaplamışsınız benzer soruları ama ben düzenli 3-4 öğün beslenen bir kişiyim ama yinede belli protein miktarını yakalayamadığım zamanlar oluyor yani antreman sonrası hemen whey almak daha iyi bunun bilincindeyim whey daha hızlı kana karışıyo ama benim amacım gün içinde ki protein açığını kapatmak olaya bu yönden bakarsak whey proteinizle soya proteini aynı işlevi görür mü.birde bu soya proteini 2-3 ay iyi bir beslenmeyle kullanıpta size geri dönen oldumu memnun kaldım yada kalmadım diye ? içindeki oranlara baktım fena değil ama genel yargı hep fazla işe yaramaz yönünde bu konuda bizi bilgilendiriseniz sevinirim.

merhaba,

ben teşekkür ederim.

öncelikle "kana karışma" ile ilgili ortalıkta konuşulanların bir aslı olduğunu düşünmüyorum. kimi kana çabuk karışması adına likit tüketiyor, kimi yavaş karışsın diye casein. pazarlamaya dönük, çok fazla kafa karıştırıcı bilgi var. aslında tüm amino asitler ve proteinler bağırsakta emilmekte. ve kana ne kadar çabuk karıştıkların bir önemi yok. çünkü kana karışmalarından sonra dahi kaslar için yapıcı hale gelmeleri oldukça uzun bir zaman alıyor. zaten bu tip yanlış bilgiler bilimsel ve resmi açıklama olarak değil de daha çok ürün reklamlarında veya reklama dönük yazılarda ortaya çıkıyor. kısaca ben sadece her gün düzenli ve belli bir dozda alınan proteinin vücuda maksimum fayda sağladığını düşünüyorum.

soya proteinleri eskiye göre gelişti ancak ekonomik bir ürün arıyor ve vücut geliştirme ile uğraşıyorsan power pro'yu öneririm.

ingilizce varsa www.solae.com dan soya hakkında geniş bilgi alabilirsin.

iyi günler

Serhat bey merhabalar

Size sormak istediğim birşey var.Daha önce 1 kez hardline creatin almıştım ve üründen çok çok menun kaldım.2 gün önce supplemetler.com dan yine hardline 500 gr creatin aldım.Ürün bugün elime ulaştı ve bir şey dikkatimi çekti.Kutunun üzerinde eskiden ''manufactured by degussa GmbH germany yazıyordu'' ve bodyforumtr de sürekli degussa nın çok güvenilir olduğundan bahsediliyordu.Ancak bana bugün gelen üründe '' Manufactured by AlzChem Trostberg GmbH'' yazıyor fakat sitede alırken hala patentin degussa ya ait olduğu yazıyordu. Ürünü kullanmaya henüz başlamadım bir karışıklık olursa iade ederim diye.

Bu değişikliği açıklarsanız çok sevinirim.

İyi akşamlar

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:14 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:05 ----------

Bu arada yeni çıkardığınız protein tozunun ambalajı mükemmel olmuş.Şu anda bu satırları yazarken bir yandan da yeni ürünün vanilya aromalısını içiyorum.Şu an için etki olarak birşey söylemem ancak aroma dengesi bence harika olmuş, içimi çok rahat.

İyi akşamlar

Serhat bey merhabalar

Size sormak istediğim birşey var.Daha önce 1 kez hardline creatin almıştım ve üründen çok çok menun kaldım.2 gün önce supplemetler.com dan yine hardline 500 gr creatin aldım.Ürün bugün elime ulaştı ve bir şey dikkatimi çekti.Kutunun üzerinde eskiden ''manufactured by degussa GmbH germany yazıyordu'' ve bodyforumtr de sürekli degussa nın çok güvenilir olduğundan bahsediliyordu.Ancak bana bugün gelen üründe '' Manufactured by GmbH'' yazıyor fakat sitede alırken hala patentin degussa ya ait olduğu yazıyordu. Ürünü kullanmaya henüz başlamadım bir karışıklık olursa iade ederim diye.

Bu değişikliği açıklarsanız çok sevinirim.

İyi akşamlar

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:14 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:05 ----------

Bu arada yeni çıkardığınız protein tozunun ambalajı mükemmel olmuş.Şu anda bu satırları yazarken bir yandan da yeni ürünün vanilya aromalısını içiyorum.Şu an için etki olarak birşey söylemem ancak aroma dengesi bence harika olmuş, içimi çok rahat.

İyi akşamlar

günaydın,

degussa, AlzChem Trostberg tarafından satın alındı. Değişiklik bu yüzden.

yeni ambalajı ve tadı beğendiğiniz için teşekkürler. çikolata ve çilektede ortalamalara göre iyi bir tat yakaladığımızı söyleyebilirim.

iyi günler

mrb lar serhat bey,
haftada 4 gün spor yapıyorum.biraz kilo fazlalıgım var.internetten l carnitin sipariş ettim.hard line 1500lt sıvı l carnitin. ilk defa kullanacagım nasıl ve ne zaman kullanacagım konusunda çok bilgim yok. bu konuda detaylı bilgi verebilir misiniz( bende demir eksikliğine baglı anemi var sakıncası var mı bu ürünü kullanmamın )

iyi günler hardline firmasına ait 2 carnitine var biri carnipure carnitin diğeri karnitin ne farkları var?etki olarak fark varmı?

Back
Yukarı