Hardline Nutrition Carbopure

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok iyi

Votes: 15 33,3%
  • Orta karar

Votes: 26 57,8%
  • Başarısız

Votes: 4 8,9%

• Total voters
    45
kardesım ben kullandım 185 boy var 65 kıloydum su anda 70 kıloyum ve daha 1 kıloya yakın gaıner var ama bıdaha almayı dusunmuyorum neden dersen saglam yemek yedım . yuzumde sıvılceler cıkmaya basladı yarın bır kan tahlılı yaptırcam genıs kapsamlı bakalım sorun neymıs bende 5 senedır sıvılce cıkmazdı belkı alakası bıle yoktur ama 5 yıldır cıkmayan svılce bu ay cıktı :(

hardlıne nın ıstanbuldakı gıda muhendısını aradıgmda progaıner cok complex bır urun demıstı bırde bunu denemyı dusunuyorum acıkcası ... kararsızım bsn true mass da alabılırım

ustam aynen 1.81 63 kiloyum .. progainerde pahali abi ya :/ hayirlisi bakalim

ustam aynen 1.81 63 kiloyum .. progainerde pahali abi ya :/ hayirlisi bakalim

ben de arastırdım bıraz ıcınde sadece karbonhıdrat var progaınerın ıcınde whey proteını falan da var ben progaıner bıtınce bsn truemass da kullanabılırım onu kullananlar da cok memnunlar ...

Tek başına amaçsız bir ürün. Çok sevdiğiniz özel bir whey protein kullanıyorsanız, katmak için alabilirsiniz.

Kullandım 5 kg kadar. Çok da fifi yani.

arkadaslar su anda gaıner almaktansa guzel bır whey proteın tozu(ultımate prostar ve ya ON ) alıp carbopureyle kombıne etmeyı dusnuyorum boy kg arası 10 kg fark var kılo artısı saglayabılırmyım sızce

evet sağlayabilirsin.hemde gereksiz şeker türleri almaktansa saf maltodextrin almış olursun.

Maltodekstrin komplex kabonhidrat olarak geçmesine rağmen bağ yapıları çok zayıftır. Sindirimi çok hızlıdır ve Gİ indeksi son derece yüksektir. Etki olarak basit şeker olan dekstroz ile neredeyse aynı etkiyi verir.

attachment.php

Maltodekstrin tıpkı basit şeker gibi insülini yükselterek yağ depolanmasına neden olur.

Benim için problem değil ben yinede kullanmak istiyorum diyenler için Carbopure nin içeriği %100 maltodekstrindir. Maltodekstrinin kilosu toptan alırsanız en fazla 4-5 TL düşük kilolarda alırsanız max 10 -12 TL ye birçok yerde bulabilirsiniz. Bu ürüne o kadar para vermenin pek manası yok bence.

Ürün antreman sonrası olarak kullanımında yağlanma sebebiyet vereceğini düşünmüyorum Beachboy doğru mu düşünüyorum..

Ürün antreman sonrası olarak kullanımında yağlanma sebebiyet vereceğini düşünmüyorum Beachboy doğru mu düşünüyorum..

Doğrudur sultanmehmed yağlanma konusunu idman sonrası tüketimi için kullanmadım , bu tür ürünleri kilo alma amaçlı ara öğünlerde kullanan sporcular için kullandım. İdman sonrası için kullanıma uygundur.

Fakat bu ürünlere bu kadar para verip aracıyı zengin etme taraftarıda değilim. Piyasada avrupa menşeili makul fiyata kaliteli maltodekstrinler mevcut.

Back
Yukarı