Hardline ProGainer 5000

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.764
Beyler şimdi 3000 g olanından aldım.İçinden çıkan ölçeği ağzına kadar doldurunca 1 ölçek ediyor değil mi ? Ben sabah kahvaltıdan sonra,spor öncesi,spor sonrası ve akşam alıcam her alışımda 1 ölçeği ağzına kadar doldurup üstüne 200 ml süt ekleyip çalkalayıp içicem. yani 4 ölçek oluyo günde az mı tam mı sizce ?

Boy 1.75 kilo 64 bi kere kullanıp ideal kiloma varıp kullanmayacam spora devam edicem zaten.

Hardline progainer 500 aldim 5 gündür kullaniyorum 3 gündür spor yapmadan 4 ölcek kullaniyorum bana bunun zarari ne olabilir boyum 1 80 kilo 54 ??

Sporsuz pek ise yaramaz diye düşünüyorum gobek ve bölgesinde yağlanma yapabilir. Bende 2 3 gun once aldım kenarda duruyor daha başlamadım kafamda soru işaretleri var kullanım konusunda bide başladığımda araya kurban bayramı girecek 4 5 günde olsa antrenman yapmiycam o yüzden bayramdan sonra başlamayı düşünüyorum.

allah allah bu ürünü ben de kullanıyom ama hiç sonuç alamadım gibi bir şey ben öğünlerden sonra alıyom yarım litre süte 170gr karıştırıyom. ama bana toz biraz tuhaf geliyo sütle karıştırdığımda altta yoğun miktarda çözülmemiş buyuk parçacıklar kalıyo onlarda dibe çöküyo..sizdede oluyomu.o parcacıklar ı ısırdığımda kesme şeker tatı var. kullanan biri kendi tozunda bu sorunlarla karşılaş mışmı biligilendirirse sevinirim..
Arkadaşlar grainer yerine Maltodekstrin alın herkese söylüyorum boş yere bi dünya para vermeyin. Ya bu insanlar neden böyle arkadaş boş para harcamaya yer arıyorlar. Gıda kalite saf moltodekstrinler var piyasada . Ben online olarak alıyorum üstelik tüm sertifikaları var(helal sertifikası bike var :-)) ). On numara işe yarıyor ve kilo alımı on numara. Saf Karbonhidrat.[DOUBLEPOST=1411677758][/DOUBLEPOST]B
Yas 15 boy 164 kilo 43 harline progainer3000 g almayi düşünüyorum aile onayım var. 1 ay kullansam 5 kg felan alabilirmiyim?

Bunun yerine Maltodekstrin al. Gıda kalite saf Karbonhidrat kaybağı. Vücut doğası fazla karbonhidrat yağa dönüşür ve kilo alırsın. Spor yaparsan bu kilo sağlıklı ve homojen bir şekilde alınmış olur. Yalnızca göbek ve başka yerlere gitmez yani :-))

saf karbonhdrat vücutta su tutar.kilo aldığını zannedersin.vucuttan atıldığında başlarsın zayıflamaya.mesele adele elde etmek.bunun için karbodhidratla beraber protein ve hatta belirli vitaminlerin eşanlı olarak alınması gerekir.saf karbonhidrat sadece enerji verir.onun yerine pilavda yiyebilirsini.hatta besin değeri olarak ondan bile daha iyidir.bence yanlış bir yaklaşım.yoksa bu işe profesyonel yapanlarda full karbonhidrat kullanırdı.neticede senden benden kat ve kat daha fazla enerji tüketiyorlar.

saf karbonhdrat vücutta su tutar.kilo aldığını zannedersin.vucuttan atıldığında başlarsın zayıflamaya.mesele adele elde etmek.bunun için karbodhidratla beraber protein ve hatta belirli vitaminlerin eşanlı olarak alınması gerekir.saf karbonhidrat sadece enerji verir.onun yerine pilavda yiyebilirsini.hatta besin değeri olarak ondan bile daha iyidir.bence yanlış bir yaklaşım.yoksa bu işe profesyonel yapanlarda full karbonhidrat kullanırdı.neticede senden benden kat ve kat daha fazla enerji tüketiyorlar.

Kardeş Karbonhidratlar vücutta su tutmaz . Vücudun zaten % 60-65 'i su. Karbonhidratlar enerji kaynağıdır. İnsan vücut yapısında karbonhidrat bulunmaz. Bunu dışardıdan alırız. Ama vücut yapısında Karbonhidrat depo elemanı olmadığı için birkısmı enerjiye dönüşürken fazlası yağ olarak depo edilir. Vücudun sistemi budur. Allah ' ın hikmeti. Spor yaparsanız ve ek olarak Protein de kullanırsanız ( saf Whey Protein gibi sakın antin kuntin karışımlar almayın) bu kilo alımı kaslarla birlikte düzenli bir şekilde oluşur.

Arkadaşlar lütfen bilmediğimiz konular hakkında yorum yapıp insanları yanlış yönlendirmeyelm. Bunda vebal vardır. Rica ediyorum.

bence sen bilmiyorsun.vebale girecek olanda sensin.saf karbonhidrat vucutta su tutar.yuh be bilimle ters düşüyorsun.hala var mı böyle düşünen yuh be!
not:
Çalışma sırasında glikojen ATP (adenozin trifosfat) üretmek için glikoza dönüşür. Karbonhidratların glikojen olarak depolanması sırasında 1 g glikojen 2.8 cc su tutmaktadır.

bence sen bilmiyorsun.vebale girecek olanda sensin.saf karbonhidrat vucutta su tutar.yuh be bilimle ters düşüyorsun.hala var mı böyle düşünen yuh be!
not:
Çalışma sırasında glikojen ATP (adenozin trifosfat) üretmek için glikoza dönüşür. Karbonhidratların glikojen olarak depolanması sırasında 1 g glikojen 2.8 cc su tutmaktadır.

Arkadaşım bu işler kopyala yapıştırma ile olmuyor. Onu görmüştüm bir sitede daha yazılan şey doğru ama anlatım şekli yanlış. Oradaki su bağlama hikayesi reaksiyon ile alakalı. Bir de yuh falan diye konuşmak bu site üyelerine yakışmaz. Ben senin şahsına birşey demedim ki genelleme yaparak söyledim.

Şimdi oku ve öğren karbonhidratlar glikojen olarak depolanmaz. Glikojen ara ürün olarak enerji ihtiyacı için depolanır. Senin bahsettiğin su zaten vücutta olan su ile reaksiyon için bağlanır. Zaten vücuttaki tüm reaksiyonlarda su ya oluşur ya da kullanılır. Tüm canlılarda böyledir.

orta yerden giriyorum ama boyum 1.73 kilom 61 2 yıldır spor yapıyorum hiç ek besin almadım protein karbonhidrat tarzı kilo almakta sıkıntı çekiyorum . yağsız bir vucuda sahibim bel kısmındaki simidi de erittim ama kilom az. karbonhidrat almayı düşünüyorum ama bir ayda 3 4 kilo aldım diyenleri gördüm bu cok fazla direk göbeğe gider 1 ayda o kadar kilo alınırsa. istediğim şey ayda max. 1 kilo almak acaba ürünü aldıktan sonra belirttiği ölçekten az kullansam kilo alabilirmiyim . çünkü bazı yerlerde az alınırsa hiç bir sonuç alınamayacağı yazılmış. kullanan arkadaşlardan yorum rica ediyorum. iyi forumlar .

Ayda 1 kilo normal besınlerı kullanarakda alabılırsın zaten aldıgın kaloriyi 300 400 artırırsan rahatlıkla 1 kilo alırsın ayda

Arkadaşlar boyum ve kilom neredeyse bire bir aynı. Ama kollarım ve bacaklarım çok zayıf, bir çok proetin tozunu spor dengeli ve güzel beslenmeyle yaptığım halde sonuç alamadım. Sizce bunu kullanırsam fayda alırmıyım.

Selamlar Supplementler den yapmış olduğum alışveriş az önce elime ulaştı. Bugün bu ürünü kullanacağım, fakat 3 günde 1 spor yapıyorum ve boyum 1 67 kilomda 67. Sizce ne şekilde kullanmalıyım dozaş olarak ne tavsiye edersin öncesi ve sonrasında ne kadar kullanayım.

2 gündür kullanmaya başladım antrenman öncesi 2.5 sonrası 2.5 ölçek alıyorum karışımı zor değil tadı fazla tatlı toz şeker içiyorum gibi geliyor birde 2 gündür ictikten sonda istahimi kesiyor ant sonrası düzgün bişey yiyemiyorum etkilerine bakıcaz artık.

Back
Yukarı