Hardline çok fazla değil bundan bir iki yıl önce fiyat olarak muadillerine nazaran alınabilirdi. Kutu whey'ler 190 iken 150-160 lira olduğunu hatırlıyorum. Daha öncesinde daha da uygun... Ancak şuanda fiyatlarına bakıyorum yurtdışından gelen ürünlerden hiçbir farkı kalmamış. Satış yapılan sitelerde supplementler için gümrük fiyatları , el değişimlerinden yakınıyorlar. Hadi bunları az da olsa anlayabiliyoruz. Ama bir Türk markasının bu fiyatlara bu kadar hızla yükselmesini anlamıyorum. Talep arttı , piyasaya daha kolay hakim olabiliyorlar. Spor salonlarına sponsorluk yapıyorlar ve sonuç ; yabancı marka ürünler 10 artarken biz 30 arttıralım... Üzücü , bizim insanımız bize bunu yapıyorsa diğerleri ne yapmaz?
Son olarak da hardline kasein matrix ürünü çıkmış sanırım ya da ben yeni görüyorum. Piyasadaki kaseinler ile aynı fiyat. Ki bazılarından 1-2 servis az bile olmasına rağmen. Kampanyalı kasein de çok oluyor , bunlara baktığınızda pahalı bile kalıyor hardline. Tercih etmeyin arkadaşlar. Birkaç ürününü kullandım markanın, 3whey matrix markanın ilk tercih ettiğim ürünüydü. Onda da kreatin içeriğinden mi yoksa bir başka şeyden mi bilmiyorum saç dökülmesi yapmıştı ve gözle görülür şekilde. Şuanda 2 yıl geçti , kreatini ayrı olarak kullanıyorum ve saçlarımda dökülme yok. Keza glutamin , bcaa ve whey de kullanıyorum. Kötülemek istemiyorum ,Hardline'ın kullanıp olumlu yorumlar verdiğim ürünleri de var. Bcaa matrix bunlardan bir tanesiydi. Ama bu fiyatlara kesinlikle tercih edeceğim ürün değil. 251 liraya Weider alınabiliyorken , 199 LİRAya hardline'ı kesinlikle tercih etmem!