HardLine Whey 3 MATRİX

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BeachBoy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Urun sizce nasil?

• Basarili

Votes: 314 63,1%
  • Orta karar

Votes: 138 27,7%
  • Basarisiz

Votes: 46 9,2%

• Total voters
    498
Merhaba ben ve iki arkadaşım bu üründen almak istiyoruz. Yaş 18-17 ve 3 aydır yapıyoruz. Yeniyiz yani ancak biz;

HARDLINE BIPRO
HARDLINE WHEY 3MATRIX
MUSCLETECH NITROTECH PERFORMANCE
Optimum Gold Standart Whey
Weider premium whey protein

bu ürünler arasında kaldık hangisini seçmeliyiz. Fiyat çok önemli değil yardımcı olursanız seviniriz

Para sıkıntı değilse weider tabiki 2.tercih ise optimum gold olmalı

ürünü kullanalı baya bir zaman geçti fakat gerçekten optimum gold dan çok verim aldığımı söylesem yeridir gayet tadı güzel ve kana karışımı hızlıydı ve ayrıcı pütürlenme yaptığını görmedim tavsiye ederim bu ürünü hem fiyatıda gayet uygun

ya Allah ını seversen Bu anti Türklük niye ?
neden kullanmayalım ki bunu fiyatlar sizin için herşeyden önemli sürü pisikolojisine girmeyelim arkadaşlar lütfen ülkemizi destekleyelim.

beyler urunu yaklasık 3 haftadır berı kullanıyorum cıkolatalısını aldım topaklanma olmuyor tadı nesquık e benzıyo. ama bı zaman sonra bayıyo ama cok problem olmuyo 1 dikişte içersiniz. suanlık gayet memnunum kaslarımda gelısme oldugunu hıssedebılıyorum bu bnm proteın olarak ılk deneyımım. alın pısman olmazsınız.

ürünü kullanalı baya bir zaman geçti fakat gerçekten optimum gold dan çok verim aldığımı söylesem yeridir gayet tadı güzel ve kana karışımı hızlıydı ve ayrıcı pütürlenme yaptığını görmedim tavsiye ederim bu ürünü hem fiyatıda gayet uygun

Kana karışım hızını nasıl tespit edebildin?

Benim ürün ile ilgili negatif düşüncem, kutusunun üzerinde, kullanılan plastiğin hangi türden olduğunu gösteren işaret olmaması. bu siyah renkli plastikler geri dönüşümün en kolay olanları... yani çöplükten topladıkları plastiklerden bile bu kutuyu yapabilirler. bana ambalajı görüntü olarak janjanlı ama kalitesiz gibi geldi..

Son düzenleme:
Arkadaşlar ürünle ilgili pek çok saç dökülme ve yüzde alerjik reaksiyonlarla ilgili şikayet duydum. Gerçeklik payı nedir? Saç dökülmesi yapıyor mu gerçekten?

Tamam teşekkür ederim ona göre alacağım çünkü. Birde bir sorum daha olacak. Benim biraz kilo problemim var 1,80 boyum var 60 kiloyum. Kilo alırken aynı zamanda kaslarımın da gelişmesini istiyorum amino asit de kullanmayı düşünüyorum. Protein fayda sağlar mı yoksa gainer ile mi başlamalıyım?

arkadaşlar 2 gün önce bu ürünü sipariş ettim çilekci aldım tadı baya güzel sıkı ıdmanlara başlayacagım su ile cilekci süt gibi :) 140 tl + sheaker :)

merhaba.. Soracağım soruyu birkaç arkadaş daha sormuş ama cevap gelmeyince tekrar sorma gereği duydum.. Benim merak ettiğim konu ürünün önerilen kullanımında (2 ölçek=44 gr) 3000 mg kreatin var.. Hardline amino full kullanıyorum ve onun da 1 porsiyonunda 525 mg kreatin var.. Antrenmandan önce 2 porsiyon,sonra 2 porsiyon alıyorum 2100 mg kreatin yapıyor.. Sorum şu; eğer whey 3 matrix ürününü antrenmandan önce ve sonra kullanırsam 8100 mg kreatin almış oluyorum ki bu çok fazla.. Sadece antrenmandan sonra aldığımı düşünürsek de içeriğinde kreatin olduğundan aldığım kreatinler boşa gitmiş mi olacak,yoksa bir sonraki gün yapacağım çalışmada bana fayda mı sağlayacak? Cevaplarsanız sevinirim

merhaba.. Soracağım soruyu birkaç arkadaş daha sormuş ama cevap gelmeyince tekrar sorma gereği duydum.. Benim merak ettiğim konu ürünün önerilen kullanımında (2 ölçek=44 gr) 3000 mg kreatin var.. Hardline amino full kullanıyorum ve onun da 1 porsiyonunda 525 mg kreatin var.. Antrenmandan önce 2 porsiyon,sonra 2 porsiyon alıyorum 2100 mg kreatin yapıyor.. Sorum şu; eğer whey 3 matrix ürününü antrenmandan önce ve sonra kullanırsam 8100 mg kreatin almış oluyorum ki bu çok fazla.. Sadece antrenmandan sonra aldığımı düşünürsek de içeriğinde kreatin olduğundan aldığım kreatinler boşa gitmiş mi olacak,yoksa bir sonraki gün yapacağım çalışmada bana fayda mı sağlayacak? Cevaplarsanız sevinirim

Anladığım kadarıyla günde 4 ölçek whey protein alıyorsunuz. Buda net 70 gr whey protein demektir. Bunun üzerinede 4 porsion aminoasit tableti alıyorsunuz.

Günlük toplam (yediğiniz besinler , supplement destekleri vb.) protein alımınız kaç gram ?

an itibariyle sadece amino asit kullanıyorum (hardline amino full). Günde yaklaşık 100-110 gr doğal besinlerden protein ihtiyacımı karşılıyorum. Eğer whey 3 matrix de kullanırsam kreatin fazlalığı beni korkutuyor. Sadece antrenmandan sonra kullanayım diyorum,o zaman da kreatinin faydasını görür müyüm bilmiyorum. Heralde başka bir protein tozuna yönelmem gerek. Yada sadece bu ürünü kullansam hem performans artışı,hem güç artışı,hem de kas yapabilir miyim?

ürünü kullanırken saçlarında dökülme hissine kapılan var mı ? Saçlarımın ön tarafında hafifde olsa bir açılma olucakmış gibi geliyor devam edip etmemekte kararsız kaldım yarısı bitti ürünün benim gibi düşünenler var mı merak ediyorum açıkçası kuruntu yapıyor da olabilirim duh Irsi de olabilir ama gene de önlem almakta fayda var açıkçası kel kalmaktan korkmuyo diğilim :lol:

ürünün kalitesine gelirsek ürünün etkisini gördüm aşırı bir güç artışı olmasa da gözle görülür bir artış oldu

Son düzenleme:
İki kutu bitirdim ve hic sac dokulmesi yasamadim toza bagli olarak. Sivilce yapabilirler belki ama sac dokulmesi yapacagini sanmiyorum protein tozlarinin.

• Like
Reactions: Jei
Optimum'dan sonra bunu denemek istiyorum.
Hata mı olur ?

Optimum alıcaktım,arkadaş kanıma girdi 3matrix kullandım gayet güzel diye.
İçerik olarakta gerçekten güzel.
Büyük ihtimal hardline sipariş vericem.

Back
Yukarı