yağlanma yapar mı?Yumurta yerken et yerken kilo alıyorsan evet aldırır. Araştırın biraz ne nedir diye.
sponsor siteye sorduğumda izo ürünlere bakmamı söyledi de o yüzden sordum spor önce ve sonra kullanımda kilo alırmıyım diye..Protein değil kana hızlı karışan karbo yağ aldırır. Ama ihtiyacından fazla kalori alırsan her şartta kilo alırsın.[DOUBLEPOST=1428781070][/DOUBLEPOST]Fazla kalori alırsan Kas veya yağ olarak alırsın ama kilo alırsın.
Adamlarin ürünü kaliteli.Sen batı hayranlığına devam etHardline yerli urun bize bu urunu aldirmak icin firmanin uygun fiyatta satmasi lazim fakat amerikan ve alman firmalariyla ayni duzeyde fiyatla satiyor bu yuzden kusura bakma bende ayni fiyatta olan yabanci menseili whey alirim
Yes.hadi hadi 3 gr oynasin.bisey degismezArkadaslar bu islerde yeniyim. Antremandan sonra 44 gram aliyorum. Anlamadigim şu 1 ful ölçek 22 grammi ?
Yaw he he batı hayranlığıymış yigidi öldür hakkını yeme 180 liraya 2 tane ürün olsa biri muscletech biri hardline sen hangisini alirdin biraz gercekci ol hardline i kotulemiyorum yerli marka gurur verici ama fiyatlari bu duzeyde olmamali dolarin artmasi hardline ida etkilememeli anlatabildim mi yerli urun ya turkiyede uretiliyor ya hani fiyatlarida makul olmali hardline 2.5 kg wheyi piyasaya 100-130 lira gibi fiyattan surse alirim hatta almisken 2 kutu alirim elin gavuruna kazandirmamAdamlarin ürünü kaliteli.Sen batı hayranlığına devam et
Musletechile hardline 180 tl olsun.icerigi iyi olani alirim.sen gayet basarili urun yap.senin denklerin 250 ye urun satsin sen 180 e satinca pahali olsun.Ohh ne guzel.Yaw he he batı hayranlığıymış yigidi öldür hakkını yeme 180 liraya 2 tane ürün olsa biri muscletech biri hardline sen hangisini alirdin biraz gercekci ol hardline i kotulemiyorum yerli marka gurur verici ama fiyatlari bu duzeyde olmamali dolarin artmasi hardline ida etkilememeli anlatabildim mi yerli urun ya turkiyede uretiliyor ya hani fiyatlarida makul olmali hardline 2.5 kg wheyi piyasaya 100-130 lira gibi fiyattan surse alirim hatta almisken 2 kutu alirim elin gavuruna kazandirmam
Tamam memet sen hardline kullan herkesin bir popisi var ben O FİYATLARA yabanci markalari kullanmaya devam edecegim adamlarin filitre sistemleri teknolojileri bile farklı bu pahalı dediğin yabancı marka suplementler kendi ülkelerinde ne kadar ucuz haberin varmı gümrük otv kdv distrubutor nakliye vs vs derken ancak bu fiyatlari buluyor bizim ulkemizdeMusletechile hardline 180 tl olsun.icerigi iyi olani alirim.sen gayet basarili urun yap.senin denklerin 250 ye urun satsin sen 180 e satinca pahali olsun.Ohh ne guzel.
Simdiye kadar hardlinein hangi urunlerini kullandin?
he ya bende de 1 haftada sixpack çıkardı. mekik bile çekmiyodum halbuki.tübitakın etkisi olabilir.Tüm ürünlerimi hardline nutrition'dan aldım ve gayet memnunum. Amino Full ve 3Matrix kullanıyorum. İlk başlarda pek etkisi olmadı ama 2 hafta sonra çok etkisini gördüm. Nasıl etki peki bunlar ?
1-) Yorgunluk hissim geçti
2-) Ağırlık olarak örnek vereyim hemen ; 2 hafta önce 5 kilo zar zor 3 set göğüs çalışırken şimdi 12.5 kilo ile 3 seti bitiriyorum ve gücüm tükenmiyor.
3-) 2 haftada trapez, omuz, arka kol , ön kol , göğüs , bilek kaslarım gelişti . Önceden giydiğim salaş tshirtim artık üstüme oturmaya başladı.
Hardline Nutrition bu dalda türk malı olarak başlangıç ve orta seviye sporcular için ideal ucuz ve güvenilir bir üründür. Hijyenik ortamda Tübitak ile birlikte yapılıyor.
Sevmiyorsanız almazsınız ama bu kadar etkisini gördüğüm bir ürünü kötüleyenlere lafım lütfen karalamayın ürünleri ben etkisini gördüm ve görüyorum da .
Ucuz mu ?Tüm ürünlerimi hardline nutrition'dan aldım ve gayet memnunum. Amino Full ve 3Matrix kullanıyorum. İlk başlarda pek etkisi olmadı ama 2 hafta sonra çok etkisini gördüm. Nasıl etki peki bunlar ?
1-) Yorgunluk hissim geçti
2-) Ağırlık olarak örnek vereyim hemen ; 2 hafta önce 5 kilo zar zor 3 set göğüs çalışırken şimdi 12.5 kilo ile 3 seti bitiriyorum ve gücüm tükenmiyor.
3-) 2 haftada trapez, omuz, arka kol , ön kol , göğüs , bilek kaslarım gelişti . Önceden giydiğim salaş tshirtim artık üstüme oturmaya başladı.
Hardline Nutrition bu dalda türk malı olarak başlangıç ve orta seviye sporcular için ideal ucuz ve güvenilir bir üründür. Hijyenik ortamda Tübitak ile birlikte yapılıyor.
Sevmiyorsanız almazsınız ama bu kadar etkisini gördüğüm bir ürünü kötüleyenlere lafım lütfen karalamayın ürünleri ben etkisini gördüm ve görüyorum da .
Kıyaslarak alıyorum zaten. Elimde imkan olsa Weider alırım ama gereksiz ki weider orta ve ileri seviye sporculara hitap ediyor kardeşim.Ucuz mu ?
Digerleriyle kıyasla bakalım neresi ucuz