HARDLINE Whey Protein

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.475
ben whey matrix 2300 gr aldım çilekli ama muzlu çıktı halbuki kutusunda çilek yazıyor protein tozu değil de başka bişey olmasın acil yardım piyasada muzlusu yok diye biliyorum

mrb...

*ilginçtir ki, benim en sevdiğim aroması, çileklisi, çikolatalısı bana bazen ağır geliyor, üstelik, bir gün, "o kız'ın" yanında, teneffüste içiyorum, aaa çilek kokusu geldi deyip-kıkır kıkır gülüyordu, yanında diğer 2 kanka kız arkadaşıyla... :)
*yani, benim favorim, çileklidir. :D
*ama, bazen değişiklik olsun diye, vanilya-badem aromalısı alırım, muzlu olur ama çikolatalısı bana ağır geldi...

saygılar... 8)
gayet güzel bence

merhaba harline whey 3 matrix ürününü aldım ve kullandım.Antremandan sonra 2 ölçek kullanıyorum.Ancak içtikten yarım saat sonra göğsümde sıkışma ve kalbimde hafif bir ağrı oluyordu.Ayrıcada gündüz 11 gibi bu sıkıntı ve ağrı tekrar oluyordu.Doktora gittim efor testi ekg ve kan testi yaptılar.Herhangi kardiyolojik bir sorunum yada kan değerlerimde bir sorunum çıkmadı.ürünü kullanmayı bırakmıştım ve belirtiler azaldı ve kayboldu 1 hafta içinde.Kas yada kemik ağrısı olabilir diye düşündüm.Ancak bugün ürünü tekrar denemeye karar verdim ve antremandan sonra 2 ölçek(1 servis) aldım.Ve aynı şekilde sıkıntı ve kalbimin hafif ağrıdığını hissettim.Daha önce protein tozu kullanmıştım ancak böyle bir sorun yaşamamıştım.Beni bilgilendirirseniz sevinirim.Ürünü bırakmalımıyım ne tavsiye edersiniz.

Bende ürünü yeni aldım, henüz deneyemedim, sende alerjik etki yapmış olabilir, kullanım oranını yarıya düşürüp tekrar dene istersen.

ürünü bir arkadaşa satıcam yarı fiyatına içim rahat değil daha önce kullandığım optimumdan alıcam.Sağlık önemli herşeyden.Bİde bu karın ağrısı nebiliyim sindirim problemi gibi bişey değil.Ölmek için az daha vaktim olmalı diye düşünüyorum;)

ben whey matrix 2300 gr aldım çilekli ama muzlu çıktı halbuki kutusunda çilek yazıyor protein tozu değil de başka bişey olmasın acil yardım piyasada muzlusu yok diye biliyorum
Merhaba, piyasada muzlusu yok yetkili satıcısından aldım bende muzlu istedim ama sadece çilek ve çikolata aromasının üretimin olduğunu söyledi proteinmarketi.com daki satışcı

Arkadaşlar hep tad konusunda tartışmalar yapılıyor. Lütfen biraz kalitesinden bahsedebilir miyiz? almayı düşünüyorum, ilk defa hardline kullancm, önerir misiniz?

ARKADAŞLAR ELİMDE 5LBS HARDLİNE WHEY3MATRİX VAR SADECE 200GR CİVARI KULLANDIM SON KULLANIM TARİHİ 02/17
0534 797 4472...
WHATSAPP - ARAMA YOLU İLE ULAŞABİLİRSİNİZ, BURSA İÇİ ELDEN

İzlediği fiyat politikasindan dolayı etmiyoruz. İthal mallarla aynı seviyede fiyat tutuyor. Cazibesi ortadan kalkıyor. Biraz İndirimli girse alıp rahatça kullanacaz ama çoğumuz riske atıp girmiyoruz. İthal alıyoruz madem aynı fiyat

KENDİ FİKRİM... fiyatı ucuz olsa da ben tercih etmiycem bu ve bazı benzerlerini ... çok daha iyi içerik iddasıyla satışa başlanıyorsa , dünya artık çok küçük iyi ürün heryerde alıcı bulur, türkiye dışındaki piyasalar da da boy gösterilsin belki o zaman ikna olurum ... kırk yıllık weider,muscletech yapmamış yapamamıs yok hardxxx yok xxxpro yapmış bana samimi gelmiyor

Ürün başarılı bir ürün. Bana kalırsa tercih edecek kesim; protein takviyesine yeni başlayacak olanlar.. Tecrübe ve vücudun göstereceği tolerans ile değiştirilmesi gerek..

paketlemeyi ülkemizde yaparak maliyeti düşürmek ve sadece karını optimize etmek amacı olduğundan ben tercih etmiyorum.aynı fiyata aynı kalite ürünü bulmak çok basit.syntrax whey 5lbs 170 liraya aldım.bmx biftek proteini 140 liraya aldım.ultimate prostar hediyesi ile birlikte 185tl.neden hardlıne alayım.beni düşünmediği içinmi.

Kesinlikle önermiyorum. Komik gelebilir ama kullanmaya erkeklik hissim azaldı arkadaşlar. Yemin ediyorum ilk defa böyle bir şey yaşıyorum. Çok ciddi bir yan etki bu bence.
Yaklaşık 3 yıldır bu sporu yapıyorum. Sürekli olarak weider ve muscletech kullandım. Ama ilk defa bir protein tozunda böyle bir sıkıntı yaşıyorum

Back
Yukarı