hakanyazlik
Üye
genel olarak hardline urunlerini tevsiye ediyomusunuz?
İzlediği fiyat politikasindan dolayı etmiyoruz. İthal mallarla aynı seviyede fiyat tutuyor. Cazibesi ortadan kalkıyor. Biraz İndirimli girse alıp rahatça kullanacaz ama çoğumuz riske atıp girmiyoruz. İthal alıyoruz madem aynı fiyatgenel olarak hardline urunlerini tevsiye ediyomusunuz?
ben kullandım memnun kalmadım...
gayet güzel bencemrb...
*ilginçtir ki, benim en sevdiğim aroması, çileklisi, çikolatalısı bana bazen ağır geliyor, üstelik, bir gün, "o kız'ın" yanında, teneffüste içiyorum, aaa çilek kokusu geldi deyip-kıkır kıkır gülüyordu, yanında diğer 2 kanka kız arkadaşıyla...
*yani, benim favorim, çileklidir.
*ama, bazen değişiklik olsun diye, vanilya-badem aromalısı alırım, muzlu olur ama çikolatalısı bana ağır geldi...
saygılar... 8)
Merhaba, piyasada muzlusu yok yetkili satıcısından aldım bende muzlu istedim ama sadece çilek ve çikolata aromasının üretimin olduğunu söyledi proteinmarketi.com daki satışcıben whey matrix 2300 gr aldım çilekli ama muzlu çıktı halbuki kutusunda çilek yazıyor protein tozu değil de başka bişey olmasın acil yardım piyasada muzlusu yok diye biliyorum
İzlediği fiyat politikasindan dolayı etmiyoruz. İthal mallarla aynı seviyede fiyat tutuyor. Cazibesi ortadan kalkıyor. Biraz İndirimli girse alıp rahatça kullanacaz ama çoğumuz riske atıp girmiyoruz. İthal alıyoruz madem aynı fiyat
KENDİ FİKRİM... fiyatı ucuz olsa da ben tercih etmiycem bu ve bazı benzerlerini ... çok daha iyi içerik iddasıyla satışa başlanıyorsa , dünya artık çok küçük iyi ürün heryerde alıcı bulur, türkiye dışındaki piyasalar da da boy gösterilsin belki o zaman ikna olurum ... kırk yıllık weider,muscletech yapmamış yapamamıs yok hardxxx yok xxxpro yapmış bana samimi gelmiyor