• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

işte ahmetin yeni resimleri:D

resimleri telefonla cektiğim için görüntü bozuk ve akşam cektiğim içinde lambanın ışığı hep yukardan vuruyo ayarlamaya calıştım ama bu kadar oldu neyse idare edin artık :D

ahmet ilk eleştiri benden senden adam olmaz.... :D
şaka şaka güzel böle devam et ben askerden gelince sana yetişmeye çalışacam :D ...

Vücut yapın çok güzel . Deyim yerinde ise paramparça olmuşsun. Omuzlar çok iyi. Bence biraz daha hacimlenmelisin. Kolları da biraz daha büyütürsen çok başarılı bir vücut olur. Bu haliyle de çok güzel.

ahmet kardeşim vücutun güzel ama bir5az kilo alman lzım bide bize kendinle ilgili biraz bilgi verirsen (ölçülerini kilonu kaç yıldır yaptığını vs...)başarılar dilerim

bence göğüslerin ve sırtın çok iyi olmuş bulk olmadan boyle dewam etmelisin vücut bulk olunca daha kötü görünüyor bu arada göğüslerin arnoldu andırıyor tabi pozdanda olabilir yani arnoldun miniği gibi :D

slm

herkese teşekkür ederim ilkay abi sanada:D ölçülerimi bilmiyorum daha önce hiç ölçtürmedim.küçük çıkarda morlim bozulur die:Dvalla 14 aydır bu sporu yapıyorum 10. ydan itibaren protein tozu kullanmay başladım.öncesindede 2 ay weider mega mass 4000

ölcülerini bir an once aldır bence, bu yapının üstüne 10 kilo kaliteli kas koysan tamamdır ... Ilac kullanımı filanda yarısmaya girmeyeceksen düsünmeni tawsiye etmem

yarışma düşünüyorum ama bacaklarım ve kollarıma hala güvenemiyorum o yüzden biraz daha yüklenmeliyim bacak ve kollara.kendimi hazır hissettiğimde tammdır :)

Pump Forever dedi:
Ilac kullanımı filanda yarısmaya girmeyeceksen düsünmeni tawsiye etmem
sadece protein tozu alıyorum bide önceden kilo aldırıcı kullandım

paramparçaa aaahhh paramparça

Bu oturmus altyapıyla artık olcu hedeflemelısın, bu kısı bol supplementle ve sureklı hıt ıle gecırırsen seneye kasım cıvarlarında musabaka olabılır neden olmasın
Bence oldukca basarılı bır sporcusun

param parça olmuşun dicektim teo nun şarkısı geldi aklıma bende öle dedim bence pek bitarafa çekilcek yanı yok..
ama uyarı için saol :(

masteer dedi:
Bu oturmus altyapıyla artık olcu hedeflemelısın, bu kısı bol supplementle ve sureklı hıt ıle gecırırsen seneye kasım cıvarlarında musabaka olabılır neden olmasın
Bence oldukca basarılı bır sporcusun
cok saol yorumların için.bi ölcüm var zaten ama kendime birilerini örnek almıyorum sadece belirlemiş olduğum bi kilo var o kiloya kadar yapmak istiyorum inşallah yaparım...

kilonzu öğrenebilir miyim?Hiç biyerde rastlayamadım.Gerçekten çok güzel bir vücudunuz var süper define olmuşsunuz ve sanırım diet yaparak deil metobolizmanızdan dolayı...Sırtınız çok iyi bacakları dediğiniz gibi aksatmak iyi deildir.Eğer iyi bacak çalışıyorsanız vücudunuzun üst kısmıda iyi gelişecektir bunu unutmayın...Başarılarınızın devamını diliyorum...

Back
Yukarı