• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

işte ahmetin yeni resimleri:D

adrenalinshot dedi:
kilonzu öğrenebilir miyim?Hiç biyerde rastlayamadım.Gerçekten çok güzel bir vücudunuz var süper define olmuşsunuz ve sanırım diet yaparak deil metobolizmanızdan dolayı...Sırtınız çok iyi bacakları dediğiniz gibi aksatmak iyi deildir.Eğer iyi bacak çalışıyorsanız vücudunuzun üst kısmıda iyi gelişecektir bunu unutmayın...Başarılarınızın devamını diliyorum...
gecen akşam tartıldım 67 kg yim.bu arada yorumlarınız için teşekkür ederim

yine kür

abiciim gördüğün adam spora 16 ay önce başlamış biri. tamam güzel bi vücut yapmış ama öyle hayvan gibi duruyo muki hemen aklınıza kür var mı? sorusu geliyo. azmetmiş daha da azmeder vede ii beslenirse eminim etkili bir vücuda sahip olabilir. sadece kilo alması gerek. bunu da söylediğim şekilde beslenmesine özen gösterecek. ii çalışacak. arkadaşım sen olayın başındasın. öyle kür mür olaylarına takma. devam edersen istediğin vücuda kürsüz ve sağlıklı ulaşabilirsin. kollara önem göster. göğüs sırt güzel çıkmış. başarılar....

Re: yine kür

hernan77 dedi:
abiciim gördüğün adam spora 16 ay önce başlamış biri. tamam güzel bi vücut yapmış ama öyle hayvan gibi duruyo muki hemen aklınıza kür var mı? sorusu geliyo. azmetmiş daha da azmeder vede ii beslenirse eminim etkili bir vücuda sahip olabilir. sadece kilo alması gerek. bunu da söylediğim şekilde beslenmesine özen gösterecek. ii çalışacak. arkadaşım sen olayın başındasın. öyle kür mür olaylarına takma. devam edersen istediğin vücuda kürsüz ve sağlıklı ulaşabilirsin. kollara önem göster. göğüs sırt güzel çıkmış. başarılar....

..arkadaşlar hemen kendileriyle karşılaştırıyorlar, işte ben 20 aydır yapıyorum ama bu kadar olmadı tarzında.. işin aslı her bünye farklı herkesin antreman programı farklı belki arkadaşın altyapısı da vardı yani seçenekler o kadar çok ki... akla hemen kür lerin gelmemesi gerek...

hernan77 dedi:
valla acelem oldugunu sanmıyorum o yüzden yavaş yavaş kilo almaya özen gösteriyorum tabi bide bu kiloların kalıcı olması lazım.saol yorumlar için ;)

Re: yine kür

elrunks dedi:
hernan77 dedi:

..arkadaşlar hemen kendileriyle karşılaştırıyorlar, işte ben 20 aydır yapıyorum ama bu kadar olmadı tarzında.. işin aslı her bünye farklı herkesin antreman programı farklı belki arkadaşın altyapısı da vardı yani seçenekler o kadar çok ki... akla hemen kür lerin gelmemesi gerek...
kesinlikle haklısın herkes kendisiyle kıyaslıyo.herkesin bünyesi genetiği farklı diorum anlamıyolar yinede :lol:sonra gelip bana soruyolar ben nie büyümüyom die bende git hocaya sor diyip başımdan atıyom :D :D :evil: :evil:

bişi sorcam trapezler cokmu eksik duruyo :?:

Çok eksik değil ama trapezlere daha çok yüklenmelisin. Bir de her gün poz çalışmanı tavsiye ederim. Dergilerden, yarışmlardan gördüğün pozları en iyi şekilde yapmaya çalış. Kendine özgü pozlar vermeye çalış. Bu işte poz çok önemli. Verdiğin pozda vücudunu olduğundan daha iri ve güzel gösterme imkanın doğar. Daha öncede dediğim gibi vücudun çok iyi. Bence sende gelecek var.

odnamok dedi:
Çok eksik değil ama trapezlere daha çok yüklenmelisin. Bir de her gün poz çalışmanı tavsiye ederim. Dergilerden, yarışmlardan gördüğün pozları en iyi şekilde yapmaya çalış. Kendine özgü pozlar vermeye çalış. Bu işte poz çok önemli. Verdiğin pozda vücudunu olduğundan daha iri ve güzel gösterme imkanın doğar. Daha öncede dediğim gibi vücudun çok iyi. Bence sende gelecek var.
saol yorum için.ya poz calışcamda acayip yoruyo beni.antermanda bile o kadar yorulmuyorum :D bide nası poz verilceği konusunda pek bişey bilmiyorum acıkcası.

ee yorum yok hala.o kadar kötümü ya :?: yorum yapmaya bile degmiyo demekki :D

arkadaslar yeni kol resimlerim 2. sayfada.walla bu günlerde bi durgunluk var kimseden yorum gelmedi hala.hayret valla :!:

saol yaw sonunda bi yorum geldi :D ne kadar mutlu oldum bilemezsin... :D

yaş 18 kolumu ölctürmedim ama 37 die tahmin ediyorum.valla uzun bi süre daha ölçtürmem heralde.kötü çıkarsa moralim bozulur ondan :lol: :lol:

yaş genç kollar gayet güzel... çalışmaya devam... boşver ölçmeyi görüntü belli ediyor zati sonra 1-2 santim için bünyeyi kasmaya gerek yok önemli olan santim hesabı degil zati önemli olan sana güzel gözükmesi, ve bence de oldukça başarılı...

saol elrunks begendiğine sewindim.aynı düşünüyoruz galiba benm içinde ölcü o kadar mühim bişey degil.bence önemli vücudumun bana hoş gözükmesi ;) şimdi millet sorcak madem öle buraya nie resim ekliosun die gelicek olan tepkileri merak ediyorumda ondan ekliyorum yoksa herhangi birine vücudumu begendirmek gibi bi gayem yoq ;)

evet little_huge, anlıyorum seni ...begendirme gayesinden yana yapıcı eleştiri arıyoruz... yoksa şunu yapmanı tavsiye derim tarzındaki yorum benım de cok hosuma gıdıyor ama işte zarar verici yorumlar psikolojiyi cok etkiliyor (cunku bilirsin bu sporda psikolojinin rolü de cok önemli)...

bu nedenle resim koyma cesaretini gösteren arkadaşlara biraz saygılı davranmak ve yapıcı eleştirilerde bulunmak çok önemli... olumsuz, karalama, kıskanma ile yapılan yorumlara pek önem vermemeli çalışmamıza moralimizi bozmadan devam etmeliyiz.

senin de dedigin gibi hiçbirimizin burda vucudumuzu begendirme gibi bir kasıntımız yok önemli olan diğer arkadaşlarımızın yorumlarına bakmak ve açıklarımızı görüp oralara yüklenmek...

saygılarla kendine iyi bak !...

haklısın elrunks bu sporda psikolojinnde yeri büyük.bende eleştirilern yapıcı olmasından yanayım.zaten burdaki herkesin niyeti belli oluyo kimse kimsenn şevkini kırma niyetinde degil ama istemeden bazen oluyo işte yada sitenn huzurunu bozmak isteyenler cıkabilio neyse konu başka yönlere uzuycaga benzio :) konuyu taşırmayalım.tekrar saol...

Back
Yukarı