• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

iki yıllık değişim

ayda 500-600 tl yi gözden çıkarıp birde azmin varsa bu sonuç ortaya çıkıyor demek ki...maalesef türkiye şartlarında bende dahil bir çok insan azim kısmı hariç para kısmını halledemez...gelişim süper..
.......................
son foto ağustos 08..aradan geçen 8 ay gibi uzun bir zaman olmasına rağmen son haliniz neden mevcut değil acaba?

Son düzenleme:
waay jeneriklere geçecek bi çalışma olmuş süpersin

Böylesi gözle görülür, başarılı gelişimler çok sık olmuyor. Azminden ötürü tebrik ederim.

bu işin formulünün çalışmak olduğunu birkez daha kanıtlamışsınız.azminizden ve elde ettiğiniz sonuçtan ötürü tebrik ediyorum.

Ya o değilde arkadaşlar , beşinci başlıktır aynı şeyle karşılaşıyorum. Ya baksanıza bb insanı daha yakışıklı yapmıyor mu ya :) vethekim gerçekten vücudun ve çehren bile değişmiş. Tebrik ederim. Ayrıca supplement konusuna gelince , bazı arkadaşlar paramız yok ne yapalım demişler. Bu işler supplementsiz de oluyor siz merak etmeyin. Sadece süreyle ilgili.

çok güzel birdeğişim bayaa emek harcamişsin umarim böyle devam eder bisorum olucak dahaileri seviyeye taşiyacakmisn vücudunu yoksa bu senin için yeterli mi???

arkadaşım seni tebrik ediyorum..
o halden bu hale gelmek her baba yiğidin harcı değildir :)

Benim merak ettigim bir konu var.Ben de şu an 87 kg yım, daha önceki denemelerim hep daha fazla kilo almak şeklinde sonuclandı.Çünkü hep agır hareketler yaptım ve kilo veremeyerek sadece vücudumu topladım.Sonra tabii daha fazla kilo almama sebep oldu.
Şimdi kilo almaktan korktugum için agır hareketlere başlayamıyorum, önce zayıflamak ve yag kütlesinden kurtulmak ve daha sonra hafif hafif gelişmeye başlamak istiyorum.
Sen bu degişiğmi yaşarken nasıl yaptın?Direk body ye mi başladın yoksa düşündügüm gibi önce kilo mu verdin?

arkadaşlar kullandığım suplementleri programımı yazmıştım bu siteyi kullanmayı pek bilmiyorum sizlere mesaj geldimi onuda bilmiyorum bilgilendirirseniz tekrar yazarım hepinize saygılar başarılar iyi çalışmalar

altın öğütler kendi kilonuzun iki yada iki buçuk katı protein alın vücut bir defada max.30gr protein kuullanır proteininizi bölerek alın sabırla çalışın vücut size karşı koyamaz siz ondan daha güçlüsünüz ve kararlısınız sabah uyandığınızda mutlaka 30gr proteinin alın 8saatlik uyku sonrası ve yükselen testesteron proteinin çok daha iyi kullanır yatmadan önce alacağınız 30gr protein size kas kütlesi ve büyüme hormonu salgılayıcısı olarak döner asla ve asla yağ kütlesi olmaz yatmadan önce protein almaktan korkmayın ve unutmayaın kas uykuda gelişir sebebi derin uykunun 2. satinden sonra vücut growth hormon salgılar kürlere bulaşmayın dışardan alınan her hormon vücudun ürettiğini baskılar ve negatif fedback mekanizmaısı çalışır yüksek hormon baskılanır unutmayınki erkek vücududa östrojen salgılar en büyük destekleriniz hayvansal proteinler ve suplementler olsun öyleya devasal bir kütleye sahip olup 30 yaşında antropoza girmeye değermi zaman herşeyin ilacı uzun sürede yaparsanız daha kalıcı ve sağlıklı olur ben bu spora kendimi adadım veteriner hekimim mesleğimide yapıyorum ama bu hepsinden farklı bir dünya bu sporu yapmadan uyk bile uyuyamıyorum bunun adı bağımlılık benim felsefem yemek gibi bişey ömrümün sonuna kadar yapacam Allahtan bir aksilik olmassa bu kadarı senin için yeterlimi demiş bir arkadaş kısaca şöyle diyorum bu daha başlangıç olduğu kadar değil olana kadar sizlerede benim kadar azimli olun pes etmeyin asla ve asla benden bu kadar demeyin bu vücut sizin ve bir daha dünyaya gelme şansımız yok hepinize saygılar bu sporu seviyorum yapanlara sonsuz saygı duyuyorum bizleri sadece bizler anlarız

Çok teşekkürler Uğur.Yazdıkların eminim bir çok kişinin işine yarayacaktır.Ben de yazını okuduktan sonra düzenli protein takviyesi yapmaya karar verdim.Ancak proteini kesinlikle doğal yollardan alma taraftarıyım.Şimdilik bu şekilde devam edecegim.
Saygılar.

Back
Yukarı