• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

iki yıllık değişim

Maşşallah yaw. Süper gelişim. Tebrikler kardeşim.

Azmine hayran kaldım, bir ara salonunuza uğramak isterim Uğur abi...

valla azım açık kaldı desem yeridir :) süper bir değişim olmuş 2 yılda böle bir değişim her yiğidin harcı değil helal olsun inşallah darısı benim başıma bende yeni başlayacağım bb ye.

abi valla bravo.. tebrik ederim ilk resimlerin beni bana hatırlatıyo..:D ama pis gaza getirdin beni.. bi arkadaşın yorumu hoşuma gitti.. before.. after.. hatta aftermore cidden.. ama benimde merak ettiklerim kilolarından kurtulurken sırf onlardan kurtulmaya mı çalıştın önce yoksa bodyle beraber mi yaktın onlarıda..??

Bendeki irade ve azimi sende gördüm.Gerçekten tebrikler.Bende 2009 ocak ayı basında 113kilodan başladım şuan 78 im.Eylul ayınca ciddi bir program ile body building e agırlık vereceğim.Seni görünce iştahım biraz daha kabardı iyice heveslendim.

boyum 170cm büyük fotolar ve yeni halim ağustos sonunda olacak aksilik olmassa bu arada çalışan arkadaşlar bacak çalışmayı ihmal etmeyin bacak fotosu koymadım ancak oda iyi onuda eklerim ağustos sonunda idman konusuna gelince 3gün idman birgün off yapıyorum sonra tekrar 3gün idman 1 gün off haftada her bölge 2 defa çalışıyor ancak bölünöüş idman girdiğim için adele 24-48 saat dinlenmiş oluyor ankarada olan arkadaşlar varsa salonum tunalıda karum karşısında eski adı pinky teni adı eltspor int. adresi www.eltspor.com hepinize başarılar unutmayın fitness kendinize olan saygının göstergesidir

Resmen evrim geçirmişsin, seni tebrik ederim. Sitedeki yeni veya eski bir çok arkadaşımız senin azmin ve kararlılığından örnek alacaktır. Yeni gelişiminle ilgili fotoğraflarınıda sabırsızlıkla bekliyoruz. Sakatlıktan uzak. Spor dolu sağlıklı bir hayat dilerim sana.

Vethekim79, tebrikler. Gerçekten büyük bir gelişme! Bulktan definisyona geçiş döneminde kardio'da artışa gittin mi? Kardio programını genel olarak yazabilir misin?

tebrikler ck guzel bi degisim vucudun genetik olarak ck guzel keske hepimiz snn kdr azimli olsak... bu arada bsy dkktimi cekti arkadsım her fotonda satin kolunda :D

Back
Yukarı