• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

iki yıllık değişim

öcelikle tebrikler...

VG'ye yeni başlayan biri olarak gelişiminden çok etkilendim. gördüğüm kadarıyla ilk yıl pek çalışmamışsın ancak 2. yıl gerçekten inanılmaz bir değişim var.

umarım önümüzdeki sene bende aynı şekilde bir çalışmayla "şekil" listesinde yer aabilirim.

Harika bir oluşum. İnanılmaz bir vücut olmuş. Birkaç sorum olacak, cevaplarını sabırsızlıkla bekliyorum.

Antreman programınızı direk body olarak mı yaptınız yoksa cardio + body olarak mı? Cardio olarak 1 saate yakın yağ yakmaya yönelik mi yoksa 15 dakikalık ısınmaya yönelik mi yaptınız. Yada farklı günlerde mi? Zaman zaman antremanlarınzı belirtebilir misiniz. Örneğin ilk 3 ay şöyleydi sonra şöyle yaptım gibi. (Değiştirme yaptıysanız tabi)

Sürekli body yapıp genişleyip ardından diyet ve cardioya mı yöneldiniz.

Ben 103 kilodan uzun vadede 86 kiloya düştüm fakat diyet ve cardio ile. 2 aydır tekrar cardio ve diyete başladım 80 kiloyum. Şu anda ağırlık çalışması ile diyet ve bol proteinli beslenip ardından sıkı bir cardioya mı başlayım yoksa direk cardio ile iyice zayıflayıp (73kg falan) ardından vücut geliştirme ve bol proteinli mi besleneyim.Kafam çok karışık durumda hatta özel mesaj ile telefon numaranızı yollarsanız 15 dakikanızı almak isterim.

arkadaşlar çatlaklara yapabileceğiniz hiçbirşey yok çatlak varsa kalır sarkma ise aynı kiloda belli bir zaman geçtikten sonra şayet gençseniz deri gerginliğini zamanla tekrar kazanıyor

oh my god diyorum :D

Ben protein tozu+karbonhidrat tozu+creatine kullanıyorum..

+ olarak ne önerirsin.ÖbÜR YAzdıklarını ilk defa duyuyorum

1 senede inanılmaz degisim. Darısı cok calısarak basımıza diyeyim. tek kelime ile bravo....

gerçekten çok tebrik ederim bu azime bu isteğe bu çalışmaya bu beslenmeye bu vücuda bu insana helal olsun diyorum başarılarınızın devamını diliyorum..

arkadaşlar forma arada giriyorum hepinize çok teşekkür ederim bu sporda herşey istemekle oluyor hepiniz istediğiniz vücuda ulaşırsınız umarım idmanlarım devam ediyor yakın bir zamanda yarışmalarada görüşmek üzere msn isteyen arkadaşlar ben msn kullanmıyorum facebooktan ekleyebilirsiniz uğur koçak mail araması ile daha kolay oda [email protected] saygılar

Back
Yukarı