• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

iki yıllık değişim

Tebrikler Gerçekten güzel iş başarmışsınız sabrınızıda kutluyorum Bulk dönemindeyken ki sabrınızı özellikle, çünkü insanlar bulk dönemine hiç saygı göstermiyorlar. Sen nasıl spor yapıyorsun göbeklisin diye laf atıp duruyorlar bunuda motivasyonu bozmadan kulak arkası etmek, herkezde bu sabır yok yani :)

azmin ve emeğin resmi, imkansız diye birşey olmadığının herşeyin insanın elinde olduğunun net bir ispatı , tebrik ediyorum.

tşk arkadaşlar jinekomasi ile ilgili bir sorunum olmadı tüm yağlardan idman ve diyetle kurtuldum supplement desteği oldu ama ilaç asla kullanmadım

tebrik ederim arkadaşm güzel bir çalışma yapmışsın

fakat benim anlamadıgım antrenörüm yok demişsin bu ilklerde nasıl oluyosa cözemedim :) iyio zaman herkes kafasına göre girsin spor salonuna paldür küldür kafasına göre calışsın olucak işmi sence?
suplement veya streoid kullanımı var bence ne dersen de ben inanmam.he kıskanmıyrm böyle bişeyede hakkım yok ne derler nazar etme ne olur calış seninde olr gibi ama bu 2 sene içersinde kendi kendine gelişmen bana mantıksız geldi
başarılar dilerim

@ ynsressam
ah bi de konuyu okuyabilseniz, senin tabirinle paldür küldür kafasına göre salona giden biri olmadığını anlardınız.

ynsressam forumun önceki sayfalarını okumadığın için kafana göre yazmışsın diğer sayfaları oku ona göre yaz inanmayanlara iki yıllık değil son 4 yılın bütün aylarının resmini gösteririm amatörlerle karıştırmayın

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:50 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 13:48 ----------

iris arkadaşım takip etmiş okumuş takip eden bir sporcu onu örnek al başarılar iris kardeşim

Harika gelişmişsin abi helal olsun.Sırt kaslarını bi 5 dk durup seyrettim galiba bi öncesine bakıyorum bi şimdiki haline :) olmaz aynı kişi değil bunlar diyorum...

Back
Yukarı