Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
gayet güzel bir cevap tebrik ederim thums: vücud kötü falan diyenleri falan kafana takma zaten takmıyorsun cevabından belliFark etmez. Foruma yeni gelmiş ve ne konuda ne kadar bilgisi olduğunu bilmediğim birinin düşünceleri önemli değil. Ben kendimi de gelişimimi de hocalarımın düşüncelerini de iyi biliyorum...
Fark etmez. Foruma yeni gelmiş ve ne konuda ne kadar bilgisi olduğunu bilmediğim birinin düşünceleri önemli değil. Ben kendimi de gelişimimi de hocalarımın düşüncelerini de iyi biliyorum...
Nasıl yani? Ne uyarısı?
Sekiz aydır yapmıyorum. İki seneden fazla yapıyorum ve 20 kilo verdim. Ayrıca karını asmıyorum. Eskiden haftada dört veye beş gün karın çalışırdım ve kardiyo yapardım. Şimdi üç gün kardiyo, iki gün karın yapıyorum. Karın kaslarım zaten altta sert olarak var, sadece üstündeki yağ tabakasından gözükmüyor. O da diyet ve kardiyoyla gider zaten.
2 yılda 20 kilo vermedim, 6 ayda 20 kilo verdim ve o kiloyu bir daha almadım. Çünkü haftada beş gün spora gidiyorum ve gelişimimden memnunum. Sporcu psikolojisini edinmeme gerek yok çünkü bir sporcu değilim. Ben sadece güzel görüntü için bu spıoru yapıyorum. Ne yarışmaya katılacağım ne başka bir şey..