itiraf edelim - rahatlayalim (beslenme ile ilgili)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim de dun gozum dondu, aksama bir bir tabak kuru fasulyeli et (etini abartmisim da biraz) + pilav ile basladim. Bir saat gecti yine aciktim, ustune ayni tarifeden iki tabak daha yedim. Ustune bir porsiyon meyveli yogurt, yarim paket tuzlu kraker, yarim sise kirmizi sarap, protein tozlu shake ve en son yine meyveli yogurt +incir + badem.

Guya definisyondayim. Neyse, bugun normale dondum gibi. Gelsin yumurta beyazlari, tavuk gogsu, protein tozlari, yagsiz tuzsuz pirinc lapasi :)

benim bunyem yag yakmaya cok musait azcik bile diyet yapam mukemmle define oluyorum ama bendede gece yeme hastaligi varr ve herseyi mahfediyo gce yemek cok kotu bise

Bu öğlen stajda tabldotta vıcık vıcık yağda pişirilmiş pilav üstü döner vardı. Dayanamadım, iki tabak yedim. Pişman değilim.

bugun hazır pızzalardan 2tane ve yanında yaklaısk yarım kılo hazır patates kızartması yedım bıde 1 lıtre kola ama pısman degılım yaklasık 1 haftadır hastaydım ve bence hakettım o kadar aclıktan sonra:D

canım biraz önce tatlı çekti biraz mutfakta dolandıktan sonra dedim hafif bişeylerle geçiştireyim; 1 kase yoğurta şekerde ilave ederek meyveli yoğurt yaptım yedim.Yetmedi 2dk sonra gittim 1paket eti burçak yedim oda kesmedi,bi zil çaldı üst komşumuz pasta getirdi koca bi dilimde ondan yedim ve 1dk sonra pişman oldum, zorla çıkartsammı bunları (biraz iğrenç oldu galiba:D) ne yapsam bilmiyorum...

annem tavuk haşlamıştı tavuğun göğüs komple gitti üstüne tereyağlı bulgur pilavının yarısı + 2 tabak kabak yemeği :D

diyette olduğumdan pek fazla meyve tüketmiyorum bide evde köyden gelen şeftaliler var 8 tane falan kalmış en büyüklerinden evde kimsede yok dayanamadım gittim geldim yedim 6 tanesini içimde acayip bi tokluk hissi var gece yatarkende lor yemem sanırım.

tavuk iyi ama bulgur pilavı 1 kilo yemişimdir :D
En azından en kaliteli kompleks karbolardan birini tüketmişsin.
Karbonhidrat yüklemesi yapmış gibi varsay.
Vücudu bu şekilde şaşırtmak da gerekli. (Tabi çok aşırıya kaçmadan)

Zaten kilo sorunum var lanet olsun bu haftasonları hep bozuluyor beslenmem bugün öğlen 3 ten sonra bir şey yiemedim sonra eve geldik akşam 11 de melemen yedim sucuklu :(

benim bir itirafım olucak ama yemekten kaynaklanan bir itiraf değil. kıldan bir itiraf benimkisi :P

zaten aşırı kıllı bir bünyem yok. bir tek göğüs bölgesi zaman zaman jiletle aldığım için biraz yoğun ve sert. kıl sorunumu yaz aylarında makineyle alarak gideriyordum düne kadar..

önümüzdeki hafta tatile çıkmayı düşünüyorum, kız arkadaşım "gel ağda yapalım bütün yaz rahat edersin" dedi. bu fikir bana çok mantıklı ve makul göründü bir kaç defa aklıma gelmişti ama kendi başıma beceremiyeceğimi düşünerek yaptıracak birini bulamadığımdan vazgeçmiştim.

ne kadar acıyabilirdi ki..? bu bünye neler atlattı peheyyt ne sert antremanlar çıkartı ağdadan mı korkucak? uzandım kurbanlık koyun gibi, o da çeşitli ön hazırlıklar yaptı, ameliyata hazırlanan doktor edasıyla ben olacaklardan habersiz gülüp eğlenip dalga geçiyorum yattığım yerden..

göğüsümün orta yerine tahta bir spatula yardımıyla iyice yaydı ağdayı bir kumaş parçası yardımıyla kılların ters istikametine doğru bir hışımla çekti... aman yarabbim!!! şimdi okadar laf ettim serde delikanlılık var bağıramıyorumda kendimi nasıl bir sıkmışsam artık gözümden iki damla yaş döküldü bakışlarım donuklaştı hayatın bir film şeridi gibi gözlerimin önünden geçti

bir insan evladı güzelleşmek uğruna böyle bir işkenceyi kendine nasıl yapar? gerçi dediğine göre kendilerinin canı bukadar yanıyormuş göğüs derisi çok hassas bir bölge ve kıl köklerim jiletle alındıklarından ötürü çok sertmiş o yüzden canım bu kadar yanmış

herhade bir tornavida ateşte kızdırıldıktan sonra göğüsüme saplansaydı canım en fazla bu kadar yanardı aklıma eski türk filmleridneki kara oğlanın göğüsünden et parçalarının kopartıldığı sahne geldi :D

herşeye rağmen acıya dayandım ve işlemin sonuna kadar dayandım işlem sonrasında göğüsüm turuncuyla karışık mor bir renk aldı ama cillop gibi oldu. peki bu acıya deydi mi? kesinlikle hayır!

• Like
Reactions: Azi
Back
Yukarı