itiraf edelim - rahatlayalim (beslenme ile ilgili)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim bir itirafım olucak ama yemekten kaynaklanan bir itiraf değil. kıldan bir itiraf benimkisi :P

zaten aşırı kıllı bir bünyem yok. bir tek göğüs bölgesi zaman zaman jiletle aldığım için biraz yoğun ve sert. kıl sorunumu yaz aylarında makineyle alarak gideriyordum düne kadar..

önümüzdeki hafta tatile çıkmayı düşünüyorum, kız arkadaşım "gel ağda yapalım bütün yaz rahat edersin" dedi. bu fikir bana çok mantıklı ve makul göründü bir kaç defa aklıma gelmişti ama kendi başıma beceremiyeceğimi düşünerek yaptıracak birini bulamadığımdan vazgeçmiştim.

ne kadar acıyabilirdi ki..? bu bünye neler atlattı peheyyt ne sert antremanlar çıkartı ağdadan mı korkucak? uzandım kurbanlık koyun gibi, o da çeşitli ön hazırlıklar yaptı, ameliyata hazırlanan doktor edasıyla ben olacaklardan habersiz gülüp eğlenip dalga geçiyorum yattığım yerden..

göğüsümün orta yerine tahta bir spatula yardımıyla iyice yaydı ağdayı bir kumaş parçası yardımıyla kılların ters istikametine doğru bir hışımla çekti... aman yarabbim!!! şimdi okadar laf ettim serde delikanlılık var bağıramıyorumda kendimi nasıl bir sıkmışsam artık gözümden iki damla yaş döküldü bakışlarım donuklaştı hayatın bir film şeridi gibi gözlerimin önünden geçti

bir insan evladı güzelleşmek uğruna böyle bir işkenceyi kendine nasıl yapar? gerçi dediğine göre kendilerinin canı bukadar yanıyormuş göğüs derisi çok hassas bir bölge ve kıl köklerim jiletle alındıklarından ötürü çok sertmiş o yüzden canım bu kadar yanmış

herhade bir tornavida ateşte kızdırıldıktan sonra göğüsüme saplansaydı canım en fazla bu kadar yanardı aklıma eski türk filmleridneki kara oğlanın göğüsünden et parçalarının kopartıldığı sahne geldi :D

herşeye rağmen acıya dayandım ve işlemin sonuna kadar dayandım işlem sonrasında göğüsüm turuncuyla karışık mor bir renk aldı ama cillop gibi oldu. peki bu acıya deydi mi? kesinlikle hayır!

Üzüldüm şimdi bu durumunuza :)
Ama olumlu düşünmek gerek kanımca; en azından bu tür bir acının nasıl bir acı olduğunu ve dayanıklılığınızın farklı bir boyutunu ölçmüş oldunuz; bu da bir kazanımdır kanımca ...

dun aksam kardesimin dogum gunuydu benimse definasyonum mukemmel gidiyordu aksam dogum gunu diye pasta borek tatli nevar ne yoksa yedim sonra cok pisman oldummm gittim kustum normalde yaptigim birsey degildir ama bikerelik yaptim ve hicte pisman degilim :D

bu anlattiklariniz bana cok normak geliyo cunku ben bunu hep yapiyorum adanada yasayipda kebap yemeden durulmuyo ki ben napim her caddede sokakda kebap kokusu adami bastan cikartiyo

yarın ailece piknik yapmaya gidicez piknikleride çok severim ama piknikte malesef kendime hakim olamıyorum okadar hamur işi tatlı içinde ben başka şeylerden yiyemiyorum,canımda istemiyor zaten, öğlen mangal olana kadar baya bi tüketiyorum orda bunları,sonrasında et bile yiyemiyorum, hafta boyunca kıstığım kalorileri yarın bolca alıcam galiba off ooof her hafta sonu piknik,ikram vs... derken kabusa dönüşüyo... :(

Son düzenleme:
dün dominos'tan bir büyük boy dublex extraveganzza pizza ve chicken kickers & potato wedges yedim bugün de küçük boy bir pastanın yarısını mideye indirdim hiç pişman değilim :D

dominos bence en iyi pizzacı diyebilirim. çift katlı olan tavsiyemdir. mexiko ve italyanoda iyidir.

evet flexor dublex çift katlıymış ben de dün öğrendim, hamur daha ince ve arasında peynir var baya güzelmiş, bir de eskiden new york pizza yaparlardı o da güzeldi ama kaldırdılar sonradan.

2 gün önce antreman sonrası evde yalnızdım, memleket afyon olduğu için eve her tatil kaymaklı ekmek kadayıfı gelir :) önce gittim su içmek için suyumu içtim, tatlıyı gördüm. Görmemle 2 tabak yemem bir oldu. Yedikten sonra kendime edecek küfür aramakla meşguldüm :)

evet flexor dublex çift katlıymış ben de dün öğrendim, hamur daha ince ve arasında peynir var baya güzelmiş, bir de eskiden new york pizza yaparlardı o da güzeldi ama kaldırdılar sonradan.

Gecenin bu yarısı canım fena pizza çekti valla :D

Arkadaşlar, bu bi yana, fena vicdan azabı çekiyorum; bugun bir tane probis yedim :o

probis proteinli diye biliyorum (ne kadar doğru) zararı yoktur.

İyimserliğin için teşekkür ederim FleXoR ;)
Proteini bilmiyorum ama bol bol şeker içerdiği kesin :o

Pişmanım; ama benim canım halen atıştırmalık tatlı şeyler çekiyor...

Bir ay oldu; her gece her gece tatlı krizi :(

Yardımmmmmm Edinnnnnn ! İmdaaaatttttt
thums:

Setenay, tatli krizine care olarak optiumumdan cikolatali caseini oneririm. Super bir sey. Ayrica jole seviyorsan diyet jole hazirlayabilirsin, yazin guzel gidiyor.

İstiyorummmmmhyper_
Ölüyorum, geceleri özellkle... Nasıl bir tatlı ihtiyacı bu :o Kahvenin yanında gece canım sigara bile çekmezken - sigarayı da spor için bıraktım - tatlı aperatifler çekiyor ... :p

Burada mavi -yeşil light ın çikolatasını da bulamıyorum; Delirmek üzereyimmm duh

Nasıl yapıcam peki o diyet jöleyi ?
Beslenme forumuna baktım ama bulamadım bu konuda bir tarif...

"Optimum Casein" nedir acaba ? Nerden temin edeceğim ?

İmdaaattttttttt :D

İstiyorummmmmhyper_
Ölüyorum, geceleri özellkle... Nasıl bir tatlı ihtiyacı bu :o Kahvenin yanında gece canım sigara bile çekmezken - sigarayı da spor için bıraktım - tatlı aperatifler çekiyor ... :p

Burada mavi -yeşil light ın çikolatasını da bulamıyorum; Delirmek üzereyimmm duh

Nasıl yapıcam peki o diyet jöleyi ?
Beslenme forumuna baktım ama bulamadım bu konuda bir tarif...

"Optimum Casein" nedir acaba ? Nerden temin edeceğim ?

İmdaaattttttttt :D

Arkadaşlar, şuan bir adet probisi daha götürmekteyim :(
Nolur biri benim bu tatlı krizime bir çare bulsun...

Back
Yukarı