itiraf edelim - rahatlayalim (beslenme ile ilgili)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok fazla abartmayın ben haftada 5 öğün kaçamak yaparım :D irade zayıflığından olduğunu zannetmiyorum diyetin başlarında yedikelrimden pişman oluyordum ama artık olmuyorum arkadaşlar zaten cips,kola yiyip oturmaktan kilo almışız :D e bunları haftada bir zor yiyoruz ekmeği haftada bir zor yiyoruz . yağ yakmışsanız zaten haftada 5 öğünle o yağlar kolay kolay geri alınmaz sporla felan metabolizma hızınız zaten artıyor . 3 gün önce arkadaşlarla toplandık oturuyoruz canımız sıkıldı gittik herkese 50 şer kuruşluk cips ve bide tuzlu çekirdek aldık oturup yedik :) onun dışında o günlered yine evde mücver var kızartma oturup 8 tane yedim :) pişmanlık duyuyoruz belki ama sonuçta hayatın tadına varmak lazım bazen :)

o pişmanlığı geçirmenin bir tek yolu var bu arada pişmanlık duyanlar için ANTREMANdan sonraki günkü kas ağrıları :D onlar yokmu adamı motive ediyor :)

Sonuçta dünyaya bir kere geliyoruz. Dünya güzelliklerinden kaçıcak halim yok sık sık beslenmeyi ihmal ediyorum şuan bile önümde cips+kola+çikolota+aydın+sigara+flim keyfi yapıyorum =)

spordan geldım ve eve gelen kızın yuzunden uc duble rakı ıctım ve proteın sactım. Pısmanım arkadas nıye rakı ıctım kı sporun ustune? Tek tesellım rakının yanında azda olsa vıcdanm rhtlasın dıye yedıgım 3 tavuk gogusu..

dünkü macla beraber :D ve tabiki mactan sonra sınırsız kuruyemiş sınırsız cips sınırsız biskuvi mac bitimi beşiktaşlıyım ama genede bi gidelim kızılaya dedik 4 ekstra kokorec ayran filan daha devamı varda neyse :D

Tavukburgerle başlayan maceram nargile + sek 2 buzlu jackle devam etti. Ardından cila olsun diye tekila gold söyledik. Sonra can sıkıntısına mekan değiştirelim dedik gittik farklı bir mekande önce sütlü merve ve babil adlı iki kokteyl içtim. Ardından başka bir mekanda can sıkıntısına bira ve elma dilim patatesle devam etti :/

az önce çok az bir pringles ve dondurma yediğim için kendime kızarken konuyu gördüm, nedne kızıyorum diye bir daha kızdım :D yahu kilo vereyim derken çok fazla aşırıya kaçtım ve 73-74 arası kiloya düştüm boy 190, şimdi biraz saldım kendimi o yüzden yiyorum. zayıflıktan ölcem yoksa. 37 kilo verdim şaka maka ya.

bu haftasonu kumburgazda tatildeydim öğrenci tayfamla e tabi yemek yapmayı bilen yok kızlarında yemeği asfalt gibi kusura bakmasınlar :D e yapacak bişey olmayınca etrafta kasap veya wienerwaldde yok . bira cips çift lavaş urfa adana derken saldım çayıra mevlam kayıra . Pişman mıyım değilim bidaha olsa bidaha yaparım :D ama tabi acısını şuan antremanımdan çıkarıyorum :D

ah keşke benim de kaçırdığım şeyler olabilse... kırmızı etin tadını unuttum (abartmıyorum), tavuk desen 2 3 haftada bir kere yiyorum. bütün proteini yumurtadan almaya çalışıyorum ama olmuyor babam da maddi durumumuz iyi değil diye boğazımızdan kestiriyor. evde tek çeşit yemek yapılıyor ve 2 gün boyunca öğlen ara öğün ve akşam sadece bu yemek yeniyor.

Pekala itiraf ediyorum . ÖSS ögrencisiyim . Tabi boş boş ders çalışılmıyo. Diyette oldugum halde her derse oturuşumda 1 paket ikram yiyorum . Pişmanmıyım ? evet ama şuan bi ikram olsa yine yerim :D ama yinede buna ragmen 97 den 93 e indim 3 haftada :D

Akşam uykusuzluktan canım sıkıldı. dolabı bi açtım vişneli dondurma. bayılırım. Dayanamadım tabi indirdim mideye. Sonra pişman oldum tabi kafa_

iskenderin yanında ayran içme bence zaten yoğurt var thums:

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:44 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 10:37 ----------

2 tane bol yağlı bol sucuklu bol kaşarlı tost yedim...

Biraz önce yine 1 litre Kola içtim . Peki neden ? Çünkü Askerlik mülakatlarını geçtim ve artık kilo vermeme gerek yok :D ama yinede pişmanım ya six pack çıkarcaktım :D

hafta sonu karakucak güreşleri vardı memlekette. kokoreççi mekan tutmuş çayır kıyısına 2 bütün akmek arası ve 4 bardak şalgamla götürdüm. güreş bitinceye kadar gözüm kokoreççide idi hala..pişmanmıyım dönüşte bi yarım daha yemediğime pişmanım...( perhiz,perhiz,perhiz)

Bende bir itirafta bulunayım. Dün öğlen öyle bir çikolata isteği geldi ki inanamazsınız gittim 1 kutu büyük hoşbeşi bir aldım 2 dk'da bitti :)

Back
Yukarı