itiraf edelim - rahatlayalim (beslenme ile ilgili)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
3 gün önce 4 tane canga + 1 snickers + 1 porsiyon pişmaniye.. (1500 kalori sadece şekerden)

tv izlerken oldu hepsi. insülin tavan yaptı heralde zor durdurdm kendimi.

sabah kalkar kalkmaz karnıma baktım baklavalar gitmişmi diye. :D

:D 3 tane muz 6 adet gofredo 1 tane biscolata mood yedim ve öğlende döner ev ayran bunların üstüne bir de double magnum çikolatalı yiyordum ki yarısında attım pişman olup sizce napmalıyım :D

benim diyetim yüzümden evde sürekli isyan çıkıyor diye mecburen yemeğe götürmek zorunda kaldım kız arkadaşımı iki big mac üstüne bir ballı ballı 4 5 saat sonrada evde kalan kadayıftan bozulmasın diye mecburen künefe yaptık şuan onu yiyorum bide karatay diyeti uyguluyorum bir kaç aydır canan hanım beni görse döverdi heralde:)

sabah yumurtamı lorumu fln yedım guzelce her sey yolundaydı.sonra bugun benm dogum gunum dedım ve yoldan cıktım. 2gıbı kadıkoydeydım bıg kıng xxl yedım,yarım saat sonra 8 tane burma tatlısı yedım dondurmayla,gecen agustostan berı bıra vb. seyler ıcmemıstım 4 tane bıra ıctım yıne patates kızartmasıyla.su an evdeyım meyve salatası yaptık onları yedık bal fıln doktuk.bıde bunların aksam bolumu olacak yıne yemekler pastalar abur cuburlar fln. ıns yarın bunları dusunup ıntıhara kalkısmam ve tek dılegım yarın aynaya baktgmda zar zor cıkan baklavalar benı bosamazlar bu agır ıhanetıme karsılık :D

yarım kilo battalbey çiğköftesini tükettim :) 2,5 dürüm tahminen..

kaç gr yağ kaç gr karbo var yazmıyorki sitesinde hiç rahat değilim :)

Çok güzel giden diyetimi spordan çıktıktan sonra dükkan burgerda hamburger yiyerek bozdum. Aslında yemeyecektim ama arkadaşım ısrar etti. Neyse ufak kaçamakların kötülüğü yoktur diyelim

Lanet olsun babanemler bir tepsi börek göndermiş.Gece 00:30da acıktım yesem yemesem arasına girdim 00:35de aldım tepsinin çeyreğini yedim geçtim.Pof

Bugün bende bozdum diyeti, ilk aklımda yoktu arkadaşlar ile iskender yedik ben pidesiz yedim her şey buraya kadar normal tabi, ama o iskender beni kesmedi yanında bir künefe. Ardından sinemada pringles ve sonu patates kızartması ile yaptım.

karatay beslenmemi bozdum bugün 2 büyük ekler - 1 ekmek karşık tost - 2 kola - çekirdek - canga ama bu son vallahi billahi son :D

bende et gördüm diyet miyet tanımam.. ızgara olduktan sonra 2-3 kg ete kadar giderim affım olmaz.. geçen hafta 2 paket tavuk but 1 adet tam tavuk mangalda götürdüm. pişmanmıyım .. asla

gece saat 1 gibi... dolapta çikolatalı fındık ezmesi var,100 gr civarı.

önce 1 tatlı kaşığı ve ardından '' zaten diyabet ürünü birşey olmaz ...'' :) diyerekten hepsini yemek ve yatağa gömülüp uyumak... ardından gelen pişmanlık... :D

bugün 4-5 saat kadar aç kaldıktan sonra, evde de birşey olmadığı için döner ekmek yedim. tek tesellim, sabah ekmek ya da yulaf yememiş olmam, sadece dönerin ekmeğini yemiş oldum.

Dün gece, çok tatsız bir konuşma sonrası, kafayı yemiş bir şekilde eve gelip, 500gr dondurma-krema, nutellalı, fıstık ezmeli ekmek, biraz makarna, çikolata, arada proteini de almak için 250gr kadar kıyma yedim. Acayip pişmanım bugün sadece salona gidip bunları yakmalıyım.

İdman çıkışında yerim diyerekten idmana giderken baklava aldım. İdmandan çıktıktan sonra eve dönerken markete uğrayıp hesapta olmayan 8 gofret ve büyük boy çikolata aldım 3 litre light kolayla beraber. Eve gidip bunların bir kısmının defterini dürdükten sonra arkadaşa uğramaya karar verdim. Ve tabi ki yolda yürürken bana eşlik etmeleri için pastaneye uğrayıp hamur işi ve 2 tane tatlı aldım büyükçe. Arkadaşa vardığımda markete uğradık ve orada da bol trans yağlı soslu fıstık aldım ve yanına kola. Eve döndüğümde de kalan kola ve gofretleri bitirip yattım.

vay arkadaş modlar bunları yapıyosa benim üye olarak kebabçı işgal etmem farz

zaten spor salonu işletmecisi geceleri kapatıcaz artık diyip duruyo bu gidişle üstüme kapatın diyeceğim yapacak bişey yok

• Like
Reactions: Azi
Back
Yukarı