itiraf edelim - rahatlayalim (beslenme ile ilgili)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Böyle bir topigi baska bir yabanci forumda görmüstüm ve cok yararli olacagini düsünüyorum.

Cogumuz muhakkak gün icerisinde yediklerine ictiklerine dikkat ediyordur ama mutlaka ve mutlaka (tabi biz de insaniz) arada "ufak tefek" (örnegin iskender, dondurmali kazandibi, baklava, nutella) kacirdigimiz seyler oluyor..

Ben de diyorum ki o arada kacirdigimiz seyleri gelin buraya yazalim. Hem diyetinizi bozdunuz diye demoralize olmazsiniz, hem de bakin kac kisi sizinle ayni duruma düsüyor..

Ben bi baslangic yapayim..

dün gece saat 00,30 sularinda acayip bir aclik hissetmem sonucu telefona sarildim.. yakinlarda bi abi var, deli iskender yapiyor..ona bi alo dedim..20 dk. icinde gelen 1,5 iskender yanina ayran 10 dk. icinde telef oldu.. tam doymadigimi zannettim, dolaptan yarim paket ( yaklasik 70 gram vardi heralde) baya bi tuzlu aycicek cekirdegini TV'nin karsisinda piskopat gibi citlettim.. aradan 5 dk. gecmeden acayip pisman oldum ama is isten gecmisti...

(oh be)

saygilar

ben de pazar günleri kendime ödül veriyorm ama bu seferki sanırım ağır bir ödül oldu..günlük kalori ihtiyacımı aldm ve akşam saat 8 oldu.bu arada gün içerisinde sürekli sebze ve meyve ağırlıklı beslendm(karnıbahar,lahana,elma,greyfurt..vs..) ulen dedm bugün senin ödül günün.gittim akşam8de bime:) 2paket bisküviyle 150gr olan karışık kuruyemiş aldm(karışık kuruyemiş=yaklaşık 1000kalori) o gün bu aldıklarımı yedim yetmedi 2 muz ve 2 ton balığı yedim. 3 günlük yeme ihtiyacımı 1 günde aldım.bütün dengem bozuldu hala diyetini ödüyorum.bu sefer abarttm sanırım . ama çok rahatladm ohh:D

ben de sabahın köründe 4 yumurta beyazından sonra, 3 tane ufak gofret yedim (BİM'deki büyük poşetli gofretlerin içinde tek tek olanlar varya onların gibi yani) yaklaşık 350 kalori yapıyordu.. ekim'den beri bu tür şeyleri ağzıma sürmediğimi düşünürsek buna hakkım vardır belki de.. :) üstelik grip oldum yıllar sonra,onun üstüne de moral oldu bu gofretler... :D

2 Adana Kebap, Şalgam bundan 3-4 saat sonrada çiğ köfte yedim.Pişman değilim.Bundan 2 saat sonrasnda da karın antremanı çalıştım :) Bende alışkanlık oldu,işe vücuda zarar verecek birşey yedim mi evde 50 60 şınav ve karın antremanı yapmadan duramam. :D

evet yine bir bjk maçı sonrası pişmanlık duyuyorum. maçla birlikte 2 pringles ve 1 litre kola akıp gitti :D üstüne öğlen ardarda yediğim 4 dürümü de eklersek baya bir rahatsızlık yaptı. :(

2 Adana Kebap, Şalgam bundan 3-4 saat sonrada çiğ köfte yedim.Pişman değilim.Bundan 2 saat sonrasnda da karın antremanı çalıştım :) Bende alışkanlık oldu,işe vücuda zarar verecek birşey yedim mi evde 50 60 şınav ve karın antremanı yapmadan duramam. :D

ee ne güzel adana kebap yağlıda olsa protein almışsın, şalgam zaten yararlı birşey, çiğ köfte de yağ oranı az karb çok sdece :D

Ara öğün elmam yerine bir adet cornet yedim off :/

evet yine muhteşem diyete devam ediyorum. sabah 1.5 kuşbaşılı yumurtalı pide,öğlen 1.5 kıymalı pide ve az önce 2 tane yağ havuzundan çıkmış :D görele pidesiyle devam ediyorum umarım gece acıkmam :D

geçen mutfakta dolaşıyordum.annemin özel çekmecesi var.tüm çikolataları filan oraya saklar.diyetteyim uzun zamandır bakmıyordum.bi açtım çekmeceyi cennet mübarek.1 tane orta boy cips yedim.3 tane çikolata,üstüne kola,1 tane pringles,1 tanede buzlukta cornet vardı yedim.yedikten sonra pişman değildim.ama 1 saat sonra pişman oldum.10 dk filan ip atladım.şınav filan çektim.kendimi yatıştırmak için.nese olan oldu

bıraz once markete gıtmıstım yulaf almak ıcın ve meyve alcaktım aldımda ama yanında 4 tane de snıckers aldım 4 unude yedım yolda :(

pısmanmıyım hayır tabıkıde bır daha olsa yıne yaprım hahahaha :)

• Like
Reactions: Azi
geçen mutfakta dolaşıyordum.annemin özel çekmecesi var.tüm çikolataları filan oraya saklar.diyetteyim uzun zamandır bakmıyordum.bi açtım çekmeceyi cennet mübarek.1 tane orta boy cips yedim.3 tane çikolata,üstüne kola,1 tane pringles,1 tanede buzlukta cornet vardı yedim.yedikten sonra pişman değildim.ama 1 saat sonra pişman oldum.10 dk filan ip atladım.şınav filan çektim.kendimi yatıştırmak için.nese olan oldu
maşallah :D bende yazıcaktımda pişmalığım geçti kardeş thums:

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:11 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:09 ----------

bıraz once markete gıtmıstım yulaf almak ıcın ve meyve alcaktım aldımda ama yanında 4 tane de snıckers aldım 4 unude yedım yolda :(

bi dahakine banada yolla hyper_

Ketojenik diyetteyim ve cuma veya cumartesi karbonhidrat yüklemesini yapıyorum. Bu çarşamba arkadaşlarımın dönem bitirme partileri vardı ve onları kırmamak için o gün diyeti bozdum. Tabii bir içince gerisi durmuyor:) Sonuçta 3 tabak bulgur plavı, sıcak çikolata, sahlep, 6-7 adet dondurma, 2 pizza, yulaf, çikolata, meyve... daha devamını hatırlamıyorum ama aklıma ne gelirse yedim bende Danny Boy gibi pişman değilim :)

Sevgilim yüzünden her haftasonu diyetimi bozuyorum. Ama kendimi "ödül" diye kandırıyorum. Haftaiçi kardio ile bu cezayı aşıyorum yine de, sevgiliyle takılırken düzenli beslenemiyorsam evlendiğimde nolacak kimbilir.

Ben bitanesini zor yiyorum onların. 4 tane yemek her baba yiğidin harcı değildir :)

pizzanın üstüne ertesi gün balıkçı tabağı yanınada bira yaptım pişmanmıyım hayır bu da ödül gecer gider kolay gelsin beyler :))

Pazar günü diyetim dışına çıkıp 1 tabak makarna 1 kase domates çorbası italyan soslu tavuk salatası yedim.Pişmanım daha fazla yemediğime vücudun 1 tabak makarnayla şaşırcağını sanmıyorum keşke daha çok yeseydim yada hiç yemeseydim.

Back
Yukarı