itiraf edelim - rahatlayalim (beslenme ile ilgili)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
maşallah :D bende yazıcaktımda pişmalığım geçti kardeş thums:

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:11 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:09 ----------

bi dahakine banada yolla hyper_

valla bazen canım acayip çekiyor.kendimi tutamıyorum.bazen canım az çekiyor.çikolatanın yarısını yiyorum.bazende çok pis canım çekiyor.hepsini yiyorum.üstte yazdığım gibi

perşembe küçük oğlanın doğum günü vardı, 8 kişilik pastanın yarısını ben yedim. (çocuklar nerdeyse hiç yemedi)
cmts annemlere gittik, o da küçük torununa pasta yapmış, orda ki pastanın da yarısı gitti (maksat valide üzülmesin)
pazar büyük oğlanın basketbol antremanı sonrası canı pizza çekti. 1 ortaboy pizzanın tamamı öyle gitti.

asıl sorun bunların tamamını akşam vakitlerinde yemiş olmak...
haa bir de baba olmanın getirdiği sofra artıklarını yeme sorumluluğu sorunsalı :D
o bakımdan ne yalan söyliyeyim ben pişmanım.
sanırım uzunca bir süre pasta pizza yemicem.

perşembe küçük oğlanın doğum günü vardı, 8 kişilik pastanın yarısını ben yedim. (çocuklar nerdeyse hiç yemedi)
cmts annemlere gittik, o da küçük torununa pasta yapmış, orda ki pastanın da yarısı gitti (maksat valide üzülmesin)
pazar büyük oğlanın basketbol antremanı sonrası canı pizza çekti. 1 ortaboy pizzanın tamamı öyle gitti.

asıl sorun bunların tamamını akşam vakitlerinde yemiş olmak...
haa bir de baba olmanın getirdiği sofra artıklarını yeme sorumluluğu sorunsalı :D
o bakımdan ne yalan söyliyeyim ben pişmanım.
sanırım uzunca bir süre pasta pizza yemicem.

Siz gine babasiniz zorla yiyosunuz yani yediriolar bize bana noluyo arkadas durup dururken gene bime yardirdim .d 5 gofret biskrem biskolata ozmo 3 tane 10 dakkada hupledi eve geldim kuru pasta vardi hupledi onlarda ama bunlarin yaninda lee cola light .d

Bugün agzıma bir dilim eski kaşar attım. İnsülin sağ olsun rahat durmadı.

Ardından 2 lahmacun. Ve devamında neredeyse 3 yemek kaşığı nutella. Pişman değilim doğrusu

ne zaman kaçamak yapsam. Kaç kere gelicem dünyaya düşüncesi geliyor :)

1 aydır süren sıkı diyetimş saat 21.00 da bozdum bi tane big king xxl bi tane büyük boy patates bi tane 1lt diet pepsi pişmanmıyım ?? asla

normalde neredeyse sadece lor tavuk göğsü yoğurt ve sütle beslenen ve haftanın 5 günü düzenli fitness yapan biri olarak hastalık dönemine yakın 1 hafta resmen kurt kadın gibi oluyorum..bayanlar bilirler çığrından çıkmışcasına tatlı yemek istiyor insan..resmen gözüm dönüyor.heleki geçen hafta kendimi aştım,5 gün boyunca yediklerimi şöyle bir gözden gezdirince resmen kendimden korktum.normal 1000 kalorilik beslenmemin dışında 2şişe koska pekmez 1 şişe tahin 5 kase profiterol 6 dilim çikolatalı pasta 4 dilim havuçlu kek 4 cevizli muffin 4 minik meyveli tart 1 kare damak çikolata 3 metro çikolata ve 2 dürüm çiğ köfte ..bunlar 5 günde ekstradan yediklerim..gelişi güzel bir hesap yaptım neredeyse 5 günde 16bin kalori fazla almışım.sanıyorum 2 buçuk kilo yapıyor:( şuan 600 kalorilik bir diyete girdim, 1 haftaya yaptığım bu hatayı telafi etmem gerek.. çok ama çok pişmanım :(

Ben aşırı şekilde negro hastasıyım.
Dün akşam yüksek şiddetli bir kardiyo ve üstüne yenilen ıspanaktan sonra 3 saatlik periyotta olanlar oldu. 6 boş negro paketiyle bakışıyordum en son.

evet şu an önümde 3. aşırı dolu tabak kuru-pilav fantezisi yapıyorum :D yeyince de yatacam. :D bu arada pilav üstü kuru yanına yarım ekmek yemeyi de başardım :D

edit: pişman değilim :D

Bugün agzıma bir dilim eski kaşar attım. İnsülin sağ olsun rahat durmadı.

Ardından 2 lahmacun. Ve devamında neredeyse 3 yemek kaşığı nutella. Pişman değilim doğrusu

ne zaman kaçamak yapsam. Kaç kere gelicem dünyaya düşüncesi geliyor :)

aynen benimde geliyor.yiyorum yiyorum amann 4 günlük dünya kaç kere gelcem ki ye gitsin diyorum.

Evde misafirimiz vardı ve pizza yapmışlar 3 tepsi başka birşey yokmu diyince istersen yaparım diyen anneme cevap olarak bugün diyeti bozuyorum ver 1 tepsisi benim :) inanın tepsinin yarısından fazlasını tek başıma yemişim böyle bir mutluluk olamaz aylar sonra ilk defa pizza yanına da patates kızartması kola :)

sabahları yememem gerektiği halde çikolata yiyorum çoğu zaman hemde 1 tane değil 5tane falan ve bu bir kaç günde bir oluyor napim çkolataya dayanamıyorum

yav nolur şu konuyu kapatın millet yiyor diye bende yiyorum:D hele o bayan arkadaşın yorumundan sonra uctum ya midem fesat suan tıkalı nalet olsun :D

sınava sayılı günler kaldı bu yüzden diyet spor bıraktım -ki zaten normalde de çok kötü uyguluyorum-.

bu günlerde hergün kaçamakla dolu ama dünü yazayım

doritos sade, bisküvi paketindeki halley, bimdeki tadı kötü coconatlı beşli küçük çikolata. bir de soslu mısır. evde fındıklı çikolata vardı bir de.
sabah da yarım ekmek tereyağı çilekli reçel 4 bardak 3'er şekerli çay.

akşam da soslu spagetti.

sınava kadar böyleyim verdiğim azıcık kiloyu geri alabilirim ama yapcak bir şey yok. sınavdan sonra yine ölümcül diyet denemelerine başlayacağım.

bugun diyetimin dışında 2 tabak makarna , 1 adet snickers , 3 adet kurabiye , 1 adet poğaça(ama içinde lor vardı hyper_ kendimi öle avutuyorum). Pişman mıyım sorarsanız değilim karbonhidrat yükleme günüm deyip geçiyorum.

Bugun ne olduysa annemin çikolata arazisine dalış yaptım.
3 paket full Biscolata, 1 adet Snickers, 1 adet Mood ve 1 adet Albeni yedim. 1 aydır ağzıma sürmemiştim. Aşırı derecede pişmanım. Gece 1 saat cardio beni bekliyor... :)

1 haftadır dıyetteyım :) bıraz once cıg kofte yedım etsız tabıkıde yanı aslında dıyetı bozmadım ama onun yerıne sebze yemek dusuncem vardı :)

neyse dıyet bozulmasa da pekd eıyı olmadı bu sanırım yaklaısk bır 300gr yedım :) allahtan bugun 1 ara ogunu kacrdım :) da gunluk kalorıyı asmadım :)

Back
Yukarı