itiraf edelim - rahatlayalim (beslenme ile ilgili)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ketojenik diyet uyguluyorum ve pazar günüm benim karbonhidrat günüydü. Ailem meyveyi aşırı sevdiği için evde bulunan kilolarca kiraz, kayısı ve karpuza sadace bakarak geçirdiğim 6 günden sonra yaklaşık 1.5-2kg arası bir kiraz, 1kg den fazla kayısı ve 1 koca karpuz, 1lt dondurma, yarım ekmek peynir, domates vs. yedim. Tabii bu kadarı nasıl yedin diyenler olabilir. Midemi son limitine kadar doldurdum. Baktım ne zaman rahat nefes alabiliyorum, midem gerilmiyor gidip üstünü tamamladım :) işin en güzelide bu kadar yiyeceği bünyeden atabilmek için bol bol form ve yeşil çay içtim. Sonuçta o kadar kayısı ve çay etkisini gösterdi ve pazartesi ve salı tartıda ne kadar aldıysam kısmen verdim. Bakalım gelecek pazar kendimi iyice tutmaya çalışacağım:)

şu an diyetteyim ama herkesi temin ederimki 2 ay sonra burada çok fena itiraflarda bulunucam :))

Pek diyeti bozmam ama baklava görünce duramıyor insan..

Dün gece arkadaşımı otogardan askere uğurladım gece 1 evdeyim ve açlıktan uyku girmez gözüme diye bir hata yaptım..Patates kızartması yanına tavuk + Yarım ekmek öyle acıkmışım ki daha durdurmasam kendimi yandım.. Üzerine cevizli baklavaa ohh :D

Bu sabah kahvaltıda kaymak + şeftali reçelini, simitin arasına sürerek, çayla birlikte mideme indirdim. Tamam, sakinim...

Valla tavuk göğsünü 2 haftadır zeytinyağında kızartarak tüketiyorum.Yemeğini yapıodum bi müddet sonra mide kaldırmadı,haşlamaya geçtim ondada bi müddet sonra olmadı,umarım kızartma böyle devam eder midem bulanmasında ben razıyım kızarmış tüketmeye :) z.yağı kaliteli yağ grubunda olduğu için içim rahat.

Son düzenleme:
bu spora başladığımdan beri tatlıyıda hamur işinide tuzuda yağlı yiyecekleri kestim ama arada kaçamaklar olmuyo değil zaten onlarda olmasa nasıl motivasyonu korurduk bilmiyorum geçen hafta diyarbakırdan gelen kadayıftan baya bir yedim ama haala mutluyum arada böyle kaçamakalr olması normal :D

İtiraf ediyorum Karatay diyeti denemem ekmeksiz hayat aç geçer gibiydi ve 5 gün dayandım ama ondan sonra çukulata ekmek yedim neden derseniz kendimi güçsüz enerjisiz hissetmem yüzünden..

evet bugün kahvaltı yapmadım. shake içmedim sabah. ama saat 16 sularında

-200 gr kıyma, 2 tabak tepeleme bol tereyağlı pilav ve 1.5 ekmek yedim. hayır ekmeği niye yedim ona yanıyorum şimdi :D pilavla ekmek yiyen ilk insan olacam :D

yetmedi maçı izlerken 2 kutu pringles buhar oldu :D

az sonra yatacağım aç aç yatmak olmaz dedim ve yarım ekmekten biraz daha fazlasını bol kaşarlı 250 gr var yani tost yaptım ve yiyorum. tam da böyle bir başlık arıyordum :)

bugün izin gunümdü sabah kahvalti mi programima uygun yaptim. öglen 2 burger ve patates kızartması üzerine kasar peynir ve yogurt ikindide kurabiye ve biraz börek. akşam ciğ köfte ve lahmacun gecede 1 bira aldim ama bitiremedim:))

evet bugün kahvaltı yapmadım. shake içmedim sabah. ama saat 16 sularında

-200 gr kıyma, 2 tabak tepeleme bol tereyağlı pilav ve 1.5 ekmek yedim. hayır ekmeği niye yedim ona yanıyorum şimdi :D pilavla ekmek yiyen ilk insan olacam :D

yetmedi maçı izlerken 2 kutu pringles buhar oldu :D

az sonra yatacağım aç aç yatmak olmaz dedim ve yarım ekmekten biraz daha fazlasını bol kaşarlı 250 gr var yani tost yaptım ve yiyorum. tam da böyle bir başlık arıyordum :)

Abi ne yaptın sen ya? :D Okuduktan sonra ben bile fena oldum. Ne diyeyim kolay gelsin, iyi eritmeler.... :)

Benim 1 günlük kaçamağım diye konum var okusanız bunların hiç bir şey olduğunu anlarsınız :)
Ne vücut varsa o kadar yağlı şeyde hiç yağlanma olmadı.

Abi ne yaptın sen ya? :D Okuduktan sonra ben bile fena oldum. Ne diyeyim kolay gelsin, iyi eritmeler.... :)

valla gerçekten yapmamalıymışım bugün koşu bandında anladım. 30 dakika interval cardio + 30 dk bisiklet yaptım içim biraz rahatladı ve o rahatlıkla şu sıralarda bir paket hanımeller yiyorum :D

Ketojen diyetim gayet iyi gidiyordu ki, pazar günü arkadaşım kanıma girip baklava yedirdi.
Zaten hamile kadınların aşermesi gibi ben de baklavacıların önünden geçerken acıklı acıklı bakıyordum uzun zamandır.
Tabi gün sadece bir tabak baklava ile geçmedi.
Baklava + meyveli tart + fıstıklı çikolatalı bir tatlı + evde yenilen 2 kutu baklava şeklinde devam etti.

:o Öğlen yemeğinden önce ofise taşeron firmadan hediye baklava geldi bayadabir fazla. 1 aydır ağzıma şeker çikolata sürmüyodum. Dayanamadım 1 tane almamla beraber gerisi geldi 10 a yakın baklava yedim yemekten önce sonrada acayip bir enerji geldi ama göbeğe yolladık şekerleri yağları akşama salonda sağlam kardio yapmam lazım :o

Back
Yukarı