itiraf edelim - rahatlayalim (beslenme ile ilgili)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
2 Gündür yediklerime dikkat etmiyorum platoya takıldığım için 2 gündür ne istersem yiyiyorum Anlıcağınız diyet yalana bağladı arkadaşlar :(

ayağımı incittim 4 gündür hareketsiz yatıyorum. Yediğim hamur işinin, kuru yemişin, tatlının haddi hesabı yok üstelik protein namına hiç bir şey yemedimkafa_

ayağımı incittim 4 gündür hareketsiz yatıyorum. Yediğim hamur işinin, kuru yemişin, tatlının haddi hesabı yok üstelik protein namına hiç bir şey yemedimkafa_

Geçmiş olsun ama takma fazla Çitos falan yeme kuruyemişten gelsin gelcekse iyileşince spora devam edersin takma :)

Ben bu başlığı yeni gördüm, süper başlıkmış içime atmaktan dert olmuştu bende döküyorum yediğim haltları :)

2 haftadır definasyon programı uyguluyorum, yeme şeklimi ve antrenman programımı değiştirdim, ilk hafta çok bişey farketmedi ama 2. yani bu hafta antrenman esnasında resmen şekerimin düştüğünü hissediyorum elim ayağım kesiliyor, soğuk terliyorum ve antrenmandan sonra eve gittiğimde resmen yatağa seriliyorum.

Dün akşam da aynı şey oldu ve dayanamadım gittim marketten 1 paket biskrem ve 1 paket benim o 1 tane dankek 1 tane de karamio aldım ve hepsi 15 dk içinde yok oldu :) yanın da birde 3 şekerli çay içtim ve saat akşam 11 di. pişmanım!

Ben bu başlığı yeni gördüm, süper başlıkmış içime atmaktan dert olmuştu bende döküyorum yediğim haltları :)

2 haftadır definasyon programı uyguluyorum, yeme şeklimi ve antrenman programımı değiştirdim, ilk hafta çok bişey farketmedi ama 2. yani bu hafta antrenman esnasında resmen şekerimin düştüğünü hissediyorum elim ayağım kesiliyor, soğuk terliyorum ve antrenmandan sonra eve gittiğimde resmen yatağa seriliyorum.

Dün akşam da aynı şey oldu ve dayanamadım gittim marketten 1 paket biskrem ve 1 paket benim o 1 tane dankek 1 tane de karamio aldım ve hepsi 15 dk içinde yok oldu :) yanın da birde 3 şekerli çay içtim ve saat akşam 11 di. pişmanım!

Diyeti 2 hafta önce bıraktım çok kasmadan yiyiorum bu 2 hafta içinde waffle dondurma sandviçler lahmacunlar eksik olmadı bazı günler tabi her gün değil ama yinede kilo almıyorum umarım böyle gider hep 1 2 kereden inan bişey olmuyor .)

bir itirafta benden dün tüm gece arkadaşlarlaydk gece saat 4 te tavuk şişe hucum ettk işin kötü yanı 2 gündr uyumuorum ve idman atmıorum artık bu gece uyuruz :)

alın bir itirafda benden hafta sonu için kuzenimi asker uğurlamasına gittim neyse heryer ew gibi olmuyor malesef gittigim yerde yemek yemedim diyeti bozmamak için neyse kuzeni ziyarete gittim pastanesi var pastaneye uğradım tabi 11 gibi açlık vurdu gece evde uzak dedim bir tane poaça yiyim aldım kesmedi neyse 1 tanede peynirli börek alıyim dedim 5 dk sonra oda kesmedi neyse dedim bu kadar yeter sonra pastanede tur atarken ne göriyim usta taze kurabiye yapmış koymuş ondan da 2 tane yedim bir de yanında fındıklı vardı bir tanede ona el attım birde çikolatalının tadına bakiyim derken kendime geldim ama iş işten geçmişti ertesi gün tekrardan pastaneye ugradım malum şehir dışındayım kuzen peynirli pide yaptırtmış ustaya bir tanede ona baktım dedim bugün gitti 3 dilim yaş pasta 2 adet sütlaç 1 tane simit 1 adet snickers 1 adet tiramisu ile günü bitirip sonunda eve döndüm :D çok pişman oldum tabi ama iş işten geçti

arkadaslar düsük karbonhidrat diyeti kafa tak etti cuma günü izin günümü kullandıgım halde bugun müthis bir patlama oldu evde yemek falan yedim dedim biraz ekmek yiyim biraz attıkmıydı geriside geldi tabi solugu bakkalda aldm 1 paket büyük hanımeller biskivilerden 220 gr olanlardan 1 adet browni kek 1 adet maximus yanında cayla gitti 4 günlük emegim neredeyse 10dkda gitti kusmaya falan calıstm ilk yediklerim cıktı ama bunlar sanki mideye yapıstı yapıcak bisi yok napalım oldu bir kere

Bence kusmak çare değil arkadaşlar :) Yediyseniz yapıcak bişey yok bu kadar çok bir anda yüklenmenizin sebebi aşırı sıkı diyetler karnımız doysa bile göz aç olduğu için bir anda patlama yaşıyorsunuz :)

Çoook pişmanım çok.Gül gibi formumu yitirdim.Nasıl mı dersiziniz,geçen sene üniv. sınavlarına hazırlandık;şükür hedefi tutturduk.Araya haftada ortalama birkez genel sıcak tutma çalışması yaptım.Ne cardio ne bulk,hiçbir hedefim yoktu amacım sadece kendimi bu seneye hazırlamaktı.Herneyse,yaz geldi boş geçti.Okula başladım,başladığım yer de bu konuda cennet.Çok komik rakamlara olimpik havuz,sauna,donanımlı bir salon kullanabiliyordum.Yaklaşık 4kg kadar verdim,abs'larım sıkmadan sayılır hale gelmişti ki sınav dönemi girdi,ben astım çalışmayı.Sonra tatile geldik,verdiğim kiloları geri aldım.Çook çok pişmanım,gece yarısında bütün bütün çikolatalar.Kola,cips,bol bol alkol kısacası nanay.

Fakat şöyle bir silkelendim,dedim ne oluyoruz.Yaz geliyor.Birde genetik olarak toto kısmından çok kilo alırım.Göbek çıkmaz,geçen baktım boy aynasına şöyle profilden,sinirlerim tepeme çıktı,içimde bir burukluk:D...

Tekrar toparlanayım dedim geçenlerde,abur cuburu kestim.Beslenmemi düzenli hale soktum.Çok müthiş hamlamışım,kondüsyonum çok düşmüş.Biraz koştum,hafiften çalışmalara başladım.3-4 güne kalmaz geçiyorum okul tarafına,artık başlamak lazım biryerden.Bugün miladım,haziran 16 ilk çeyrek.Haziran 16'ya kadar yaklaşık dört ay var.8kg verme gibi bir hedefim var,her ne kadar kilo aldıysam da kas kütlesi bakımından görünürde pek değişme yok.Asıl amacım onları canlandırıp,kilo vermek.Fakat bıktım artık her sene böyle olmaya,geçen seneden önceki seneler de böyleydi.Baktım yaz geliyor hemen çalışmaya başla...Böyle olunca pek birşeyler katamadım kendime.Fakat bundan sonra hem hayatım eskisine göre çok düzenli hem de önümde çalışmamı engelleyecek birşey yok.Hedeflerime ulaşacağım inşallah...

Ekleme:Kilomu da yazayım bari de,ilk çeyrek geldiğinde bakayım mesaja hedef tutmuş mu diye.Şu an 85.5 görünüyorum evdeki tartıda.17 Haziran günü bir daha aynı tartıda tartınıp yazayım kendimi:D

Hedef 77kg!
Yok arkadaş ben zayıflayamıyorum bir türlü.Araya zırt pırt saçmasapan şeyler giriyor;oraya gidiyorum gelsin baklavalar,künefeler.Anca 2kg verebildim.Bu olmayacak hedef süreye kadar.

saat şuan 6:31 hiç uyumadım dün saat 5den beri zaten büyük bi yanlış yapmışım bide üstüne 1.5 tabak patates kızarttım ve bol kepçap mayonezli yedim üstüne bide yumurta haşladım yedim sonra canım yine birşeyler çekti ve dolaptan 1 tabak puding alıp yedim üstüne 2 tane konya şekeri attım azıma.pişmanmıyım değilim valla çok iyi geldi zten kaç gündür cardio yapmadığım için sinirliydim artık bu yediklerimi iyi bir cardioyla atarım n.p

dün değil evvelsi gün cheat day'im idi.

mcdonalds'a götürdüm bir arkadaşı suça ortak ettim xD
1 bigtasty menü + 1 quarter pounder hüpp

Bense magnum yedim saat 6'da 250kcal ve karbonhidrat sinirimida asmadim umarım yarın sabaha 400 gr falan almış olarak kalkmam çünkü metabolizmam çok berbat..

Dün akşam arkadaşlarla yemeğe gittik sahil kenarı içkili bir lokanta bi çupra söyledim hadi dedim bi 15 lik rakı içeyim:) sonra kıtlıktan çıkmış gibi üstüne köfte salata haydari masada ne varsa sildim süpürdüm ordan çıktıktan sonrada 4 tane kutu bira dur nedir bilmiyorum ki bi başlayınca yanında patates cipsi:)
ve şu anda antreman yapıcak gücüm yok sabah iştah yok 1 yumurta zorla yedim:) sanırım 1 haftamı 1 gecede kaybettim...

bir itirafta benden son bir haftadır beslenme aldı başını gidio günlk almam gereken proteini alsamda karbo aldı başını gidio lys streside vurdu dün öglen yemeğinde gidip 2 yarm döner yedm 1 saat sonra ewe geldm tevuk pilav yedim antramana gittm geldm tavuk pilav akşam moralim bozuldu 2 yarm ekmek daha götrdm gece de yedklerime üzüldm 2 bira çaktm çok pişmanım

Dün akşam antrenmandan sonra eve geldim. Herşey normal başladı. Tavuk göğsümü kızarttım hafifte bir salata yanında afiyetle götürdüm. Sonra olanlar oldu.Daha 10 dk. geçmiştiki meyve sepetine saldırdım. Karışık bidünya meyveyi yedikten sonra aklıma en kötü fikir düştü. Hiç ara vermeden dondurmayı çıkartıp koska helva arası dondurma yaptım.Sanırım 400 gr da o vardı..Onuda yedikten sonra hızım kesildi...Ama hiç pişman değilimm hakimimmmm:) Oh yarasınn

Back
Yukarı