itiraf edelim - rahatlayalim (beslenme ile ilgili)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
1 baklava kaç kalori fıstıklı?
100 gram baklava 450 kalori civarı.
Bir dilim baklava da 20-30 gram gelse demek ki 100-150 kalori içermekte.
Ancak sorunuzun konu başlığı ile pek bir ilgisi yok.
Baklava yediğiniz itirafını yaptığınızı farzediyorum :)

ewet bonatschi zaten 8. sayfada yazdım malesef tutamadım kendimi ve yedim:D ama dediklerin pekde içimi rahatlatmadı:) küçücük sey 150 kalori aglamak istiyorumya tadı güzel olan hersey zararlı gibi gelio bana bazen:D

bayramda babanem bize 1 tepsi baklava vapmış 2 günde 4 te 3 ünü yedim pişmanım 1 haftadır diyetteyim günde sadesce yarım tavuk yiyorum ama dün akşam 1.5 litre ayran içtim 500 kalori vardır heralde onada pişmanım su varken niye içiosun ki tuzlu tuzlu

2 baklava dilimi için bu kadar üzülüyorsan, bence sen cokta bogazına düşkün birisi değilsin:)...bu sporda, 2 dilimin lafı bile olmaz, saat kaçta yersen ye..definasyondayken, karbonhidratı deli gibi özledigim günler oluyrodu..hep haşlanmış makarna ve yulaf ezmesi yemekten insan bıkıyor belli bir süre sonra...öyle zamanlarımda, pizza,tatlı ve canımın cektigi bilimum şeylerii yiyordum..bunlar vücuda kötü gelmiyor, aksine daha da iyi geliyor...vücudunun sesini dinlemeyi ögrenmelisin ilk önce,vücudu şımartmazsan, sana istedigini asla vermez..yani, bu kadar da korkmayın yemekten..ben bunlar yaparken bile definasyonda 9 kg verdim..irilik ve hacim bu sporun temel kavramlarıdır..gece yiyecegin 2 dilim baklava vücuduna zarar vermemiştir, bu kadar endişeye luzüm yok..

Son düzenleme:
Ben tuhaf bir itiraf yapacagim. Itiraf ediyorum, kilo almaya calistigim su aralar, dayanamadim bir saat kardio yaptim ormanin icinde dere tepe esliginde. Isin kotusu cok hosuma gitti, yarin yine kosmaya gideyim diyorum. Nasil kilo alacagim ben bu kafayla? :) Zaten hep bir ikilemde kaliyorum -kilo mu alayim, yoksa definisyonu mu koruyayim- ikilemi.

Ben tuhaf bir itiraf yapacagim. Itiraf ediyorum, kilo almaya calistigim su aralar, dayanamadim bir saat kardio yaptim ormanin icinde dere tepe esliginde. Isin kotusu cok hosuma gitti, yarin yine kosmaya gideyim diyorum. Nasil kilo alacagim ben bu kafayla? :) Zaten hep bir ikilemde kaliyorum -kilo mu alayim, yoksa definisyonu mu koruyayim- ikilemi.

Aynı ikilem bende de oluyor:S

valla bende öyle bi ikilem yok habire kilo almak istiyorum yemek istiyorum patlayana kadar ama irade gücü ftw:D

aynı 2lem bende de oluyor.ama kilo alma vakti gelmiştir ;)

salonda üyeliğimin bitmesi,almanya tatili,bayram tatili derken 1,5 ay kadar body yapamadım.body yapmayıp bu siteye bir keresinde girdğimde suçluluk duygusu yaşadığımı farkettim.o histen sorna bir daha girmedim. başlayalı nerdeyse 1 hafta oluyor.suçluluk hissimden eser yok..

wow oynamak için şifremi isteyen bir arkadaşım 120 goldumu yürüttü. ben de intikam almak için stetoskopunun dinleme aparatını çizdim..

genellikle böyle bir insan değilimdir. fakat şartlar bunu gerektirdi dövmem yasak olduğu için böyle bir intikam aldım kin tutarım yapılan yamuğu asla unutmam.

sorun 120 gold değil rie ...bne yok ban almadım ortak demezmi.! kan şıçradı tepeme tamda 10 haftalık iç hastalıkları uygulamamız var wow oynamıyacam diyordum acc ver bi hunter yapayım dedi verirken 780 gold vardı geçenlerde aldım 120 gold eksik zerre kadar xp barı dolmamış bu nasıl iş bilader dedim. ya atakan sen den bidaha bişey isteyenin demezmi ben yalana kıızyorum alalen beni yalancı çıkarıyor milletin içinde ben ona kimse yokken söyledim o savunmasını meydanda yapıyor. olay bundan ibaret . bunları ibret için ..... sin.

atakan_irresistable ve rei offtopic yapıyorsunuz..başlığın temasını inceleyin..

ayrıca atakan_irresistable yazdıklarından kimse birşey anlamıyor..forumun yazı dili de Türkçe..daha önce bu konuda aldığın uyarılar var..
bu son uyarındır..!!!!

bu sabah kavaltıda 18 dılım yumurtalı ekmek yedım ama hıc pısman deılım:):)

kafam her konuda fena karışık şu aralar...
öğünlerimi aksatıyorum
78'le 80 arasında gidip geliyorum...
bu öğünleri nasıl dengelicem ben?
bu şekilde kilo veremem farkındayım
eskiden 6 öğüne bölüştürürdüm herseyi
ama suanda öyle bi sansım yok
karamsarlasmaya basladım bu kilo konusunda
azmimi yitirmekten korkuyorum...
notlardan basımı kaldıramıyorum
vizeler baslıo...
ve havanın karanlık olmasından nefret ediyorum!!!
ya böyle hani
sabahtan aksama kadar karanlık oluo ya hava
yasadıgımı hissetmiyorum
aynı bugunki gibi karamsar oluyorum...
çok zormuş bazı seyler beklediğimizden daha zor...
herseyi arka plana atmaktan sıkıldım
nasıl düzelcek bilmiyorum...

Back
Yukarı