itiraf edelim - rahatlayalim (beslenme ile ilgili)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kafam her konuda fena karışık şu aralar...
öğünlerimi aksatıyorum
78'le 80 arasında gidip geliyorum...
bu öğünleri nasıl dengelicem ben?
bu şekilde kilo veremem farkındayım
eskiden 6 öğüne bölüştürürdüm herseyi
ama suanda öyle bi sansım yok
karamsarlasmaya basladım bu kilo konusunda
azmimi yitirmekten korkuyorum...
notlardan basımı kaldıramıyorum
vizeler baslıo...
ve havanın karanlık olmasından nefret ediyorum!!!
ya böyle hani
sabahtan aksama kadar karanlık oluo ya hava
yasadıgımı hissetmiyorum
aynı bugunki gibi karamsar oluyorum...
çok zormuş bazı seyler beklediğimizden daha zor...
herseyi arka plana atmaktan sıkıldım
nasıl düzelcek bilmiyorum...

offtopic ama es te geçemedim..

valla içim karardı yazdıklarını okuyunca..meğer hayat nekadarda acımasızmış onu anladım.. :)
şaka bitarafa
sana vg.cilerin disiplin ve sabrını tavsiye ediyorum..
6 olmazsa 4 öğün yap..yağsız yiyemiyorsan az yağlı ye.. ayrıca arkeoloji severek gittiğin bi bölümdü hatırladığım kadarıyla..başarılar..

"off topic ama es geçemedim "
diez süpersin :D
ben de off topic bi itiraf yapıyorum; 2 gündür hastayım,antrenmana gidemiyorum.kimodedim'in dediği gibi gri günler beni de bunaltıyor.hayatımın en berbat haftasonları sıralamasında top 5'e girer bu haftasonu.resmen ruhen çöktüm.

offtopic ama es te geçemedim..

valla içim karardı yazdıklarını okuyunca..meğer hayat nekadarda acımasızmış onu anladım.. :)
şaka bitarafa
sana vg.cilerin disiplin ve sabrını tavsiye ediyorum..
6 olmazsa 4 öğün yap..yağsız yiyemiyorsan az yağlı ye.. ayrıca arkeoloji severek gittiğin bi bölümdü hatırladığım kadarıyla..başarılar..

tek o açıdan bi sorunum yok zor
beklenilenden daha zor ama güzel
ama işte bu hava muhalefeti alt üst etti ruhumu(=
dört öğün yapabilsem keske... 2 ya da 3 öğün yapabiliyorum
ama odaklamam kendimi en az dört...
tesekkürler;)

musclefan berbat ötesi cidden bugunde aynı ya kar yagsın güneş açsın böyle olmasın ama hava yahyper_

Ya, demek bende bir tuhaflık var, ben bu havalara bayılıyorum, gri günleri çok severim, insanın içine hoş bir hüzün çöküyor :D
Yazı yazmak, uyuklamak için ideal zamanlar.
Bence her mevsimin bir güzelliği var, sonbaharda durup düşünmek, enerji toplamak için ideal geliyor bana, buna karşın ilkbaharı hiç sevmem, direncim azalıyor, yanardöner geliyor ilkbahar bana.

Bende dün eşim ve arkadaşlarla yemeğe çıktım, bu aralar iyice artmıştı yağ yakımım, dün güzel beslenmemi bir miktar bozdum, bana kalsa çok uzun süre yemeğe çıkmam dışarı, bir ton para ve ister istemez yemeği fazla kaçırıyorum dışarı çıkınca.
Pinti diyenler desin, yemeğe verdiğim paraya aslında hiç ama hiç acımam, daha 16-17 yaşında gider kasaptan antrekot alırdım canım çekince, ama Amerikan özentisi, bol sodyumlu yemekler yapan kelek restoranlara para kaptırmaktan ve yağ ile yüklü yemeklere lüzumsuz para verip sonrada yağ yakımımı sekteye uğratmaktan HOŞLANMIYORUM :D
Evimizde mükellef bir sofra kuralım, en güzel etleri pişirelim, sofrayı donatalım, bunu tercih ederim, zaten gittiğimiz restoranlar evimize iki adım, evimde yerim daha iyi, ama adım pinti mintiye çıkacak diye susuyorum,burada çoşuyorum ancak :D

ayıptır söylemesi 6 parça tavuk yedim.
fakat 30dk sonra yüksek protein kaybı yaşadım. :( :)
ve sanırım bu yüzden yediklerim işe yaramicak :(

millet şımartın kendinizi arada sırada. içtiğiniz içkiden yada yediğiniz abur cuburdan sonra duyulan pişmalık spora ne kadar bağımlı olunduğunu gösteriyor.
şahsen hiç kasmıyorum postumu bir kase çikolatalı dondurma eşliğinde yazıyorum. yiyin gari :D

itiraf ediyorum;spor salonundayken mutlu ve huzurlu oldugum kadar hiç bir yerde mutlu ve huzurlu olamıyorum...

kafamdakı herseyın bır anda sılınıp gıttıgı butun sorunlarımı unutugum tek bırseye konsantre olabıldıgım sadece kendım ıcın yaptıgım en guzel aktıvıte.....

yorumların hepsini okuyamasamda bir çoğunu okudum. ve genelde yorumlar bozulmuş yemek düzeniyle ilgili .,ama benm okuduğum mesajlarda bir konu atlanmış yada söylenmeye utanılmış ,antremandan sonra 6 saat geçmeden yapılan masturbasyon yada antreman saatine 1-2 saat kala yapılan masturbasyon. bakın sex demiyorum sexten kimsenin bir pişmanlığı olmaz zaten .
ve herkesinde yaptığına eminim bunu yaşı ve cinsel aktifliği ne olursa olsun. lütfen biraz daha cesaret;)

bu aralar hangi itirafı yapacagımı şaşırdım acıkcası..neredeyse zevk için hemen hemen hergün yedigim egg muffin, muffin, mcflurry, ekler, pizza, 1-1,5 lt ice tea ıce tea vs çizmeyi oldukça aştı gibi...kaliteli bir beslenme programım var ama, bunları beslenme programımın üstüne yiyince, işler biraz karıştı..şeker ve yag oranını fazla kaçırdıgıma pişmanım sadece..neyse, kaldıgımız yerdendevam edecegiz artık..

snde hatır içn diye diye hiltonu yemişsin resmen tamam arad asırada hepimizin ufak tefek kaçamakları oluyoda seninki baya bi ..:D büyükmüş arkaadşmhyper_hele arkadaşının tabaınıda yemen kdvsi olmuş tatlı daha hariçç:)

pardon sanırım yanlış oldu ben diğer arkadaşa yazmıştıım bunu:d

Son düzenleyen: Moderatör:
şunu söylemeliyimki beslenme prgramımdan ödün asla vermem normalde fakat bu ara finaller yüzünden 1 2 öğün aksıyo bunların yerinede okuldan beslenince moralim bir hayli bozuluyor.1 öğünü bile atlasam o gün bitmişdir benim için bu sefer o 1 öğün yüzünden hiçbirşeyi takmayıp kafama göre yiyorum. benim için ya sıkı programlanmış bir beslenme yada hiç. ya tam yapıcam yada hiç.bu yüzden 1 öğün aksayınca moralim 0 oluyor buda kötü yansıyor evde yada okulda ne bulursak artık. kaldığım yerden devam etme gibi bir seçenek kafamda belirmiyor. moralman çöküyorum ve o gün bitiyor benim için. inşallah bu huyumu yenerim bir gün.

geçen hafta iyice ipin ucu kaçtı,koca 1 tabak aşureyi bitirdim aksam yemeginin üstüne pişman değilim arada olması lazım..ot gibide yaşanmaz :)

Sizin bütün itiraflarınız tatlı ve ya fazLa yemek yemek hakkında. MeseLa bnm itirafım , zayıflığımdan utanırım ama kimseye belli etmemeye çalışırım. =)

Ben bu zamana kadar beslenmeme hiç dikkat etmedim. Zaten çok yiyen, obur bir tiptim. Haliyle body de bu kötü alışkanlığıma haklı gerekçe oldu. Kalori tüketiminde başlı başlına bir çığır açtım. Benim yediklerimde rahat 5 kişilik bir asker grubu doyar sanırım. Protein ağırlıklı da beslenmiyorum aslında. Tek aldığım protein sabah kahvaltısında yediğim 3 ak, 2 tam yumurtadır. Bir de 2-3 günde bir tavuk gögsü, kırmızı et(kavurmalık) yemeye çalışıyorum. Hiç de bir body buldingçi gibi kontrollü, kalori hesaplı, protein ve karbonhidrat ağırlıklı beslenmedim. Normal yiyen, yemeyi seven ve ilk fırsatta kocaman bir sofra kuran tiplerdenim. Haliyle benim itirafım öğrenilmiş çağresizlik niteliği taşıyor. Yani bir döneme ya da duruma has bir beslenme alışkanlığı değil. Kendimi bildim bileli böyleyim. Body sadece sabah yediğim yumurta sayısı arttırmamı ve arada peynir yiyeceksem lor peynir yememe sebep oldu. O yüzden yıl boyunca bulk gezdim. Yazın bağrında bile kendimi sıkmadan karın kaslarım görülür olmadı. Gögüsler de bol su tutulduğu için keskin ve derin çizgili olmadı. Yumuşak hatlara sahip, sanki boks ya da başka bir dövüş sporuyla ilgilenen bir tip havası yarattım girdiğim ortamlarda. Ne diyeyim, sonum hayırola..

Cumartesi gunu dayanamayarak aksama dogru Steakhouse menu + Onion rings + Hindistancevizli kek + Yas pasta goturdum. Pazar gunu kardio ve bench calisarak diyetimi bozdugum gibi tatilimi ve dinlenme gunumude bozdum.

okul yuzunden düzenli bi beslenme programım kalmadı bi hafta önce 83 kilo oldugumu farkettim hiç 80in üstüne çıkmamıştım okulunda olmamasını fırsat vererek tempolu yuruyuse basladım iki kilo verdim yerlesmeden ama bilmiyorum:( çok zor sorun çok fazla bişey yemem değil fastfood yemek zorunda olmam cogu zaman birazda arka plana atmam ama umutluyum su 3 kilo alma meselesi kendime gelmeme neden oldu

demin 1 tabak aşureyi bitirdim dev gibi tabakta 1 tadim dedim dayanamadım bitirdim, pişmanım :( önümüzdeki maçlara bakıcaz

Back
Yukarı