yeni işin hayırlı olur inşalah, aramıza hoşgeldin. sende de başlar artık mesai sonrası spora yetişme acelesi.
O bisiklet videosunu bizim salonda yapsak osman abi bizi öldürürSelamlar ;
Çok yoğun bir iş ortamı değil ancak bir hafta benim pozisyonum boş durduğu için o işleri halletmeye çalışıyorum o yüzden çok yazamadım. Şimdide büyük bir açıklama yazamayacağım ama bugün yapacağım diye düşündüğüm paylaşımları yapayım.
Bu hafta 1 gün bisiklet 3 gün koşu olarak yapacağım cardiolarımı. Bugün bisiklet günüydü ilk kez bindim üzerine ve canıma okudu diyelim..
Yukarıda ki videonun tıpatıp aynısını yaptım sadece pozisyon değişiklerini yapamadım çünkü ayağa kalktığım zaman bacaklarım kopacak gibi oluyor ve çevirmeye gücüm yetmiyor. Ancak hiç koy vermedim videonun aynısını gerçekleştirdim.
Eki Görüntüle 32304
Hala o saçma yerde duruyor ancak 2-3 hafta sonra canavar gibi bir ortamda olacaklar koşu bandı da gelmiş olacak büyük ihtimalle.. Bu arada laptoptan bu şekilde izliyorum videoyu
antrenman sonrası dışarıya çıkıp az nefes alıyım dediğim zaman sonuç ;
Eki Görüntüle 32305
Şimdi beslenme ile ilgili bir kaç paylaşımda bulunmak istiyorum.. Artık işe geleceğim için sabahları küçük bir çalışma yapmam gerekecek aşağıda olduğu gibi..
Eki Görüntüle 32306 Eki Görüntüle 32307
Bulgur yağsız tuzsuz olduğu zaman yenmiyordu , birde soğuyunca hiç yenmiyorbu yüzden içine biraz birşeyler katma kararı almadım
hep böyle oynuyorum sizinle ama kızmayın bana...
Akşan antrenman sonrası görüşmek üzere..
İyi günler.
Aynen öyle..O bisiklet videosunu bizim salonda yapsak osman abi bizi öldürür)
Antrenman sonrası öğünümde tavuk göğüsü var zaten üç et türünden de protein alıyorum gün içinde..yemek olarak tavuk göğsünü kuş başı halinde yapıp bahratlarla zenginleştirirseniz mükemmmel oluyo
Öyle aman aman bir değişim yok ikisi arasında sadece göbek yapmısizSelamlar ;
Omuz
Standing Overhead Press 12-12-10-10
Dumbbell Side Lateral Raise & Bentover Dumbbell Rear Lateral Raise 10&12 x 4
Seated Dumbbell Shoulder Press 12-12-10-10
Face Pull 12x3
Barbell Shrug 15x4 *İki set önde, iki set arkada
Abs
Hanging Leg Raise & Hanging Knee Raise Maksimum x 3 *Toplamda 20 tekrarı geçebiliyorsan ağırlığı artır
Bicycle Crunch Maksimum x 4 *15 tekrarı geçebiliyorsan ağırlığı artır
Sürekli olarak çok güzeldi antrenman , öyle yaptım böyle yaptım yazıyorum ancak gerçekten öyle geçiyor. Size farklı şeyler sunamadığım için özür dilerim. Ancak video veya fotoğraf atamıyorum çünkü hem kas kazanıyorum hemde yağ atıyorum. Bunu da size büyük bir değişim olarak göstermek istediğim için foto video atamıyorum. Antrenmanlarda da öyle aman aman sıkıntılar yaşamadığım için yazmıyorum. Hep aynı şeyleri yazdığım için özür dilerim tekrar
Antrenman 40 DAKİKA sürdü.. Bu arada sizinle paylaşacağım bir foto daha buldum
17 HAZİRAN 2013
Eki Görüntüle 32354
9 TEMMUZ 2014
Eki Görüntüle 32353
ELİMDE ÇOK DAHA BÜYÜK BİR ARŞİV VARYAVAŞ YAVAŞ HEPSİ ORTAYA ÇIKACAKTIR.
İYİ GECELER , DEĞİŞİM HAKKINDA YORUMLARINIZI BEKLİYORUM.
Öyle aman aman bir değişim yok ikisi arasında sadece göbek yapmısiz![]()
Nasıl büyüdüğün önemli benim için hiç göze hitap etmiyorsun biraz duzensizce gelismisin gibime geldi . Göz alakali hiç bir sorunum olmadı suana kadar kartaldan farksizim ama kaydediyorum numarayı belki işimiz düşerspora başladığım da göğüs çevrem 91 cm di alttaki fotoda 105 cm.. kollarım 35 cm di alttaki fotoda 41 cm.. omuzlarım 110 cm di alttaki fotoda 125 cm.. göz hastanesi numarası paylaşıyorum altta aman geçiştirme , önemli göz.. Allah korusun bunun bir tık ötesi körlük..
http://www.incigoz.com.tr/
http://www.venividigoz.com/sakaryatipmerkezi/
lütfen aksatma göz muayenelerini , sonra pişman olursun..
Şahidim ölüyordu salondaSelamlar ;
Antrenman budur
Bacak
Serbest Squat 15-12-12-10-8 ( 70 - 90 - 100 - 120 - 130 )
Barbell Walking Lunge 4 x 10’ar adım *Her bacak için ( 30 kilo sabit )
Romanian Deadlift 12-12-10-10 ( 50 - 70 - 70 - 70 ) squat yüzünden düşüyor bunun kilosu.
Leg Extension & Lying Leg Curl 3 x 12 & 12
Calf Press & Seated Calf Raise 4 x 12 & 12
Deadlift yaparken calf'ı es geçmeyi düşündüm.. Leg extension ve leg curl'u yaparken de bırakmak istedim antrenmanı ancak 1.5 dakikalık set araları filan yaparak devam ettim. Calf'ı da 3 set yaptım.. Bir kere lavaboya girip istifra etmeyi bekledim ancak olmadı.. Antrenman sonrası da whey'i zor içtim.. Aslında böyle yazıyorum ancak yaparken çok eğleniyorum , leg extension makinesinde otururken aşağıya ter damlıyor çok eğlenceli oluyor![]()
Genel olarak efsane bir antrenmandı ve squat'ın son setinde sağda ve solda 3 adet 20 kilo vardı ve efsane gözüküyordu.. hayatımda ilk kez tekrar yaparken bağırma gereği hissettim 8. tekrardaçok güzeldi öyle böyle değil.
iyi geceler diliyorum hepinize.