Jake Tyler Antrenman Günlüğü

Selamlar ;

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. 1-2 saat içerisinde yaptığım cardionun ve işe getirdiğim yiyeceklerin bilgilerini paylaşacağım..

İyi günler..

Selamlar ;

Çok yoğun bir iş ortamı değil ancak bir hafta benim pozisyonum boş durduğu için o işleri halletmeye çalışıyorum o yüzden çok yazamadım. Şimdide büyük bir açıklama yazamayacağım ama bugün yapacağım diye düşündüğüm paylaşımları yapayım.

Bu hafta 1 gün bisiklet 3 gün koşu olarak yapacağım cardiolarımı. Bugün bisiklet günüydü ilk kez bindim üzerine ve canıma okudu diyelim..

Yukarıda ki videonun tıpatıp aynısını yaptım sadece pozisyon değişiklerini yapamadım çünkü ayağa kalktığım zaman bacaklarım kopacak gibi oluyor ve çevirmeye gücüm yetmiyor. Ancak hiç koy vermedim videonun aynısını gerçekleştirdim.

Photo 26.08.2014 07 13 58.jpg

Hala o saçma yerde duruyor ancak 2-3 hafta sonra canavar gibi bir ortamda olacaklar koşu bandı da gelmiş olacak büyük ihtimalle.. Bu arada laptoptan bu şekilde izliyorum videoyu :)

antrenman sonrası dışarıya çıkıp az nefes alıyım dediğim zaman sonuç ;

Photo 26.08.2014 07 48 27.jpg

Şimdi beslenme ile ilgili bir kaç paylaşımda bulunmak istiyorum.. Artık işe geleceğim için sabahları küçük bir çalışma yapmam gerekecek aşağıda olduğu gibi..

Photo 26.08.2014 08 28 42.jpg
Photo 26.08.2014 08 45 30.jpg

Bulgur yağsız tuzsuz olduğu zaman yenmiyordu , birde soğuyunca hiç yenmiyor :) bu yüzden içine biraz birşeyler katma kararı almadım :D hep böyle oynuyorum sizinle ama kızmayın bana...

Akşan antrenman sonrası görüşmek üzere..

İyi günler.

Selamlar ;

Çok yoğun bir iş ortamı değil ancak bir hafta benim pozisyonum boş durduğu için o işleri halletmeye çalışıyorum o yüzden çok yazamadım. Şimdide büyük bir açıklama yazamayacağım ama bugün yapacağım diye düşündüğüm paylaşımları yapayım.

Bu hafta 1 gün bisiklet 3 gün koşu olarak yapacağım cardiolarımı. Bugün bisiklet günüydü ilk kez bindim üzerine ve canıma okudu diyelim..

Yukarıda ki videonun tıpatıp aynısını yaptım sadece pozisyon değişiklerini yapamadım çünkü ayağa kalktığım zaman bacaklarım kopacak gibi oluyor ve çevirmeye gücüm yetmiyor. Ancak hiç koy vermedim videonun aynısını gerçekleştirdim.

Eki Görüntüle 32304

Hala o saçma yerde duruyor ancak 2-3 hafta sonra canavar gibi bir ortamda olacaklar koşu bandı da gelmiş olacak büyük ihtimalle.. Bu arada laptoptan bu şekilde izliyorum videoyu :)

antrenman sonrası dışarıya çıkıp az nefes alıyım dediğim zaman sonuç ;

Eki Görüntüle 32305

Şimdi beslenme ile ilgili bir kaç paylaşımda bulunmak istiyorum.. Artık işe geleceğim için sabahları küçük bir çalışma yapmam gerekecek aşağıda olduğu gibi..

Eki Görüntüle 32306 Eki Görüntüle 32307

Bulgur yağsız tuzsuz olduğu zaman yenmiyordu , birde soğuyunca hiç yenmiyor :) bu yüzden içine biraz birşeyler katma kararı almadım :D hep böyle oynuyorum sizinle ama kızmayın bana...

Akşan antrenman sonrası görüşmek üzere..

İyi günler.
O bisiklet videosunu bizim salonda yapsak osman abi bizi öldürür :))

O bisiklet videosunu bizim salonda yapsak osman abi bizi öldürür :))
Aynen öyle..
yemek olarak tavuk göğsünü kuş başı halinde yapıp bahratlarla zenginleştirirseniz mükemmmel oluyo
Antrenman sonrası öğünümde tavuk göğüsü var zaten üç et türünden de protein alıyorum gün içinde..

Selamlar ;

BBG Army ve daha çok Berkay Abim (@Lethe552 ) için yazdığım mesajı paylaşmak istiyorum.. 3-4 gün oldu siteye yükleneli ancak buraya atmayı unutmuşum..

http://www.bbgarmy.com/gurur-ve-mutluluk-bir-arada-ogrencilerimizden-burak-makarin-mektubu.html

iyi günler.

Selamlar ;

Sırt
Bentover Barbell Row 12-12-10-8 *Geniş tutuş
Front Lat Pulldown & Reverse Grip Lat Pulldown 10&10 x 3
One Dumbbell Row 12-12-10-10
V-Bar Pulldown 12x3
Barbell Deadlift 15x3
Kalf
Smith Machine Calf Raise 4 x Maksimum *15 tekrarı geçebiliyorsan ağırlığı artır
Seated Calf Raise 4 x Maksimum *15 tekrarı geçebiliyorsan ağırlığı artır

Bugün antrenman tam olarak 40 dakika sürdü ve kilo nizamiyet olarak gerçekten çok iyiydi. Yağ ölçümüne çok az bir süre kaldı :) heyecan artık yavaş yavaş geliyor.

İyi günler.

Selamlar ;

Hepinize çok güzel bir gün diliyorum , cardio olmayan sabahlar kendimi güçsüz hissediyorum.. Cardio yaptığım zaman gün içerisinde çok daha enerjiğim.. Akşam güzel bir antrenman yapmak için elimden gelenin en iyisini yapacağım.. Herkesin sorularını bekliyorum..

İyi günler :)

Selamlar ;

Omuz
Standing Overhead Press 12-12-10-10
Dumbbell Side Lateral Raise & Bentover Dumbbell Rear Lateral Raise 10&12 x 4
Seated Dumbbell Shoulder Press 12-12-10-10
Face Pull 12x3
Barbell Shrug 15x4 *İki set önde, iki set arkada
Abs
Hanging Leg Raise & Hanging Knee Raise Maksimum x 3 *Toplamda 20 tekrarı geçebiliyorsan ağırlığı artır
Bicycle Crunch Maksimum x 4 *15 tekrarı geçebiliyorsan ağırlığı artır

Sürekli olarak çok güzeldi antrenman , öyle yaptım böyle yaptım yazıyorum ancak gerçekten öyle geçiyor. Size farklı şeyler sunamadığım için özür dilerim. Ancak video veya fotoğraf atamıyorum çünkü hem kas kazanıyorum hemde yağ atıyorum. Bunu da size büyük bir değişim olarak göstermek istediğim için foto video atamıyorum. Antrenmanlarda da öyle aman aman sıkıntılar yaşamadığım için yazmıyorum. Hep aynı şeyleri yazdığım için özür dilerim tekrar :)

Antrenman 40 DAKİKA sürdü.. Bu arada sizinle paylaşacağım bir foto daha buldum :)

17 HAZİRAN 2013

Photo 17.06.2013 17 30 31.jpg

9 TEMMUZ 2014

Photo 9.07.2014 21 47 25.jpg

ELİMDE ÇOK DAHA BÜYÜK BİR ARŞİV VAR :) YAVAŞ YAVAŞ HEPSİ ORTAYA ÇIKACAKTIR.

İYİ GECELER , DEĞİŞİM HAKKINDA YORUMLARINIZI BEKLİYORUM.

Selamlar ;

Omuz
Standing Overhead Press 12-12-10-10
Dumbbell Side Lateral Raise & Bentover Dumbbell Rear Lateral Raise 10&12 x 4
Seated Dumbbell Shoulder Press 12-12-10-10
Face Pull 12x3
Barbell Shrug 15x4 *İki set önde, iki set arkada
Abs
Hanging Leg Raise & Hanging Knee Raise Maksimum x 3 *Toplamda 20 tekrarı geçebiliyorsan ağırlığı artır
Bicycle Crunch Maksimum x 4 *15 tekrarı geçebiliyorsan ağırlığı artır

Sürekli olarak çok güzeldi antrenman , öyle yaptım böyle yaptım yazıyorum ancak gerçekten öyle geçiyor. Size farklı şeyler sunamadığım için özür dilerim. Ancak video veya fotoğraf atamıyorum çünkü hem kas kazanıyorum hemde yağ atıyorum. Bunu da size büyük bir değişim olarak göstermek istediğim için foto video atamıyorum. Antrenmanlarda da öyle aman aman sıkıntılar yaşamadığım için yazmıyorum. Hep aynı şeyleri yazdığım için özür dilerim tekrar :)

Antrenman 40 DAKİKA sürdü.. Bu arada sizinle paylaşacağım bir foto daha buldum :)

17 HAZİRAN 2013

Eki Görüntüle 32354

9 TEMMUZ 2014

Eki Görüntüle 32353

ELİMDE ÇOK DAHA BÜYÜK BİR ARŞİV VAR :) YAVAŞ YAVAŞ HEPSİ ORTAYA ÇIKACAKTIR.

İYİ GECELER , DEĞİŞİM HAKKINDA YORUMLARINIZI BEKLİYORUM.
Öyle aman aman bir değişim yok ikisi arasında sadece göbek yapmısiz :)

Öyle aman aman bir değişim yok ikisi arasında sadece göbek yapmısiz :)

spora başladığım da göğüs çevrem 91 cm di alttaki fotoda 105 cm.. kollarım 35 cm di alttaki fotoda 41 cm.. omuzlarım 110 cm di alttaki fotoda 125 cm.. göz hastanesi numarası paylaşıyorum altta aman geçiştirme , önemli göz.. Allah korusun bunun bir tık ötesi körlük..

http://www.incigoz.com.tr/
http://www.venividigoz.com/sakaryatipmerkezi/

lütfen aksatma göz muayenelerini , sonra pişman olursun..

spora başladığım da göğüs çevrem 91 cm di alttaki fotoda 105 cm.. kollarım 35 cm di alttaki fotoda 41 cm.. omuzlarım 110 cm di alttaki fotoda 125 cm.. göz hastanesi numarası paylaşıyorum altta aman geçiştirme , önemli göz.. Allah korusun bunun bir tık ötesi körlük..

http://www.incigoz.com.tr/
http://www.venividigoz.com/sakaryatipmerkezi/

lütfen aksatma göz muayenelerini , sonra pişman olursun..
Nasıl büyüdüğün önemli benim için hiç göze hitap etmiyorsun biraz duzensizce gelismisin gibime geldi . Göz alakali hiç bir sorunum olmadı suana kadar kartaldan farksizim ama kaydediyorum numarayı belki işimiz düşer
Iyi gunler
:) :) :)

Gogus ve omuzlar basta olmak uzere guzel bir degisim
Tebrikler

Selamlar ;

Sabah koşuyu yapmak için 6.45 gibi bir saatte kalktım , koşuyu yaptım kahvaltımı yaptım çantamı hazırladım şuan işteyim.
Sonuç olarak sürekli plan yapan yani şu gün koşacağım bugün şunu yapacağım diyenlerden zevkine antrenman kaçıranlardan hiç bir zaman olmadım. Benim spor anlayışımda bu hiç bir zaman olmadı. Hocam bana ne antrenmanı verdiyse sorgusuz sualsiz onu % 100 verim ile gerçekleştirmek için elimden gelen her şeyi yaptım. Spora başlayı uzun süre oldu ve bilek rahatsızlığım için bir hafta ara verme dışında spora sadece bir gün gitmemezlik yaptım. Abartı bir durum söz konusu değil bir yılı geçen süredir spora gidiyorum ve sadece 1 gün keyfi gitmemezlik yaptım. Hal böyle olunca bunun tam tersini yapanlar sinir bozuyorlar. Sürekli plan yapıp bir tanesini gerçekleştiremeyenler benim depar attığım saatlerde mışıl mışıl uyuyanlar , sonra aynaya bakıp kendilerini kandıranlar sinir bozmaktan başka hiç bir şey yapmıyorlar. Sende bir halt yok der Rocky bir filminde.. Bende keyfi olarak sporunu aksatanlara , beslenmesini aksatanlara söylüyorum.. Sizde hiç bir zaman bir halt olmayacak.. Dünyanın en iyi genetiğine sahip olsanız da benden bir adım geride olacaksınız.. Benden çok önce spora başlamış arkadaşlara da aynı şeyi söylüyorum.. Bunu ister ego olarak görün , ister kendini beğenmişlik olarak görün.. Karar sizin..

Koşu detaylarını paylaşmıyorum.. Sabah koşu yaptığımı zaten hepiniz gayet net biliyorsunuz , ben planladığımı aksatmam..

İyi günler.

Selamlar ;

Antrenman budur :)

Bacak

Serbest Squat 15-12-12-10-8 ( 70 - 90 - 100 - 120 - 130 )
Barbell Walking Lunge 4 x 10’ar adım *Her bacak için ( 30 kilo sabit )
Romanian Deadlift 12-12-10-10 ( 50 - 70 - 70 - 70 ) squat yüzünden düşüyor bunun kilosu.
Leg Extension & Lying Leg Curl 3 x 12 & 12
Calf Press & Seated Calf Raise 4 x 12 & 12

Deadlift yaparken calf'ı es geçmeyi düşündüm.. Leg extension ve leg curl'u yaparken de bırakmak istedim antrenmanı ancak 1.5 dakikalık set araları filan yaparak devam ettim. Calf'ı da 3 set yaptım.. Bir kere lavaboya girip istifra etmeyi bekledim ancak olmadı.. Antrenman sonrası da whey'i zor içtim.. Aslında böyle yazıyorum ancak yaparken çok eğleniyorum , leg extension makinesinde otururken aşağıya ter damlıyor çok eğlenceli oluyor :)

Genel olarak efsane bir antrenmandı ve squat'ın son setinde sağda ve solda 3 adet 20 kilo vardı ve efsane gözüküyordu.. hayatımda ilk kez tekrar yaparken bağırma gereği hissettim 8. tekrarda :) çok güzeldi öyle böyle değil.

iyi geceler diliyorum hepinize.

Selamlar ;

Antrenman budur :)

Bacak

Serbest Squat 15-12-12-10-8 ( 70 - 90 - 100 - 120 - 130 )
Barbell Walking Lunge 4 x 10’ar adım *Her bacak için ( 30 kilo sabit )
Romanian Deadlift 12-12-10-10 ( 50 - 70 - 70 - 70 ) squat yüzünden düşüyor bunun kilosu.
Leg Extension & Lying Leg Curl 3 x 12 & 12
Calf Press & Seated Calf Raise 4 x 12 & 12

Deadlift yaparken calf'ı es geçmeyi düşündüm.. Leg extension ve leg curl'u yaparken de bırakmak istedim antrenmanı ancak 1.5 dakikalık set araları filan yaparak devam ettim. Calf'ı da 3 set yaptım.. Bir kere lavaboya girip istifra etmeyi bekledim ancak olmadı.. Antrenman sonrası da whey'i zor içtim.. Aslında böyle yazıyorum ancak yaparken çok eğleniyorum , leg extension makinesinde otururken aşağıya ter damlıyor çok eğlenceli oluyor :)

Genel olarak efsane bir antrenmandı ve squat'ın son setinde sağda ve solda 3 adet 20 kilo vardı ve efsane gözüküyordu.. hayatımda ilk kez tekrar yaparken bağırma gereği hissettim 8. tekrarda :) çok güzeldi öyle böyle değil.

iyi geceler diliyorum hepinize.

Şahidim ölüyordu salonda :)

Selamlar ;

Bugün güzel antrenmanlarımdan birisi olan biceps-triceps-abs antrenmanım var. Ancak bundan daha önemlisi şuan tam anlamıyla after leg day durumu söz konusu işe gelirken gaza zor bastım.. Bu kadar uzun süredir antrenman yaptığım halde neden ağrı yapıyor aklım almıyor , ancak diğer bir yandan keşke tüm vücut bu şekilde ağrı yapsa.. Yatağa geçtiğim zaman kendimi kasınca , aldığım ağrı çok fazla hoşuma gidiyor. Neyse uzatmıyorum hepinize iyi günler diliyorum..

Selamlar ;

Biceps

Standing Alternating Dumbbell Curl 12-12-10-10
Incline Hammer Curl 12-12-10-10
EZ Barbell Spider Curl 12x3
Triceps
Close Grip Bench Press 12-10-10-8
Incline Skullcrusher 12-12-10-10
Pushdown & Reverse Pushdown 10 & 10 x 3
Abs
Decline sit-up 4max
woodchoper 4max

antrenman genel olarak iyidi.. 40-45 dakika sürdü ve ilk kez bu kadar net hissetim biceps ve triceps'i galiba nizamiyeten çok set araları düzeldi. haftaya son antrenman'ı yapıp yağ ölçümüne gireceğim tam 7 gün kaldı.. yağ ölçümüne girmeye gerek bile yok yağ oranım en az % 3 düşeceğime eminim.. ama yinede beklentiyi düşük tutmaya çalışıyorum :D tutmuş halim bu yoksa % 5 diyebilirim.. ancak bundan sonra yavaşlayacak yağ atımı.. ancak herhangi bir acelem yok.. yarışmaya hazırlanmıyorum yani.. aralık 1 e kadar ağır kardiolara devam :)

herkese iyi geceler diliyorum..

Madem antrenman günlüğü biraz durgun bende bir iki paylaşım yapayım :)

İlk video sürekli izleyip güldüğüm bir video olarak devam edecek :D kai aslında sert görünse de içinde neler var belli olmayan bir insan.. ikinci video ise antrenman sırasında dinleyebileceğiniz cinsten.

İyi akşamlar.

Back
Yukarı