Aynen öyle , çok zorluyor anlatamam..lateral raiseyle rear laterali bileşik settmi yapıyosunuz ?
lateral raise 10 kilo , rear ise 7.5 kilo.. tam nizami yapıyorum diyebilirim.Peki iki kaçar kiloyla yapıyorsunuz zor hareketler onlar merak ettimde
Çok zor hareket kesinlikle.. o konuda hem fikiriz1 yıldır 3 kiloyla en nizami şekilde yapıyorum![]()
Bu iste en onemli sey moral.kimseyi kafaya takmaya degmez.heleki bukadar emek vermisken.Diez in ise el atmasiyla beraber icim rahatladi. Suan yoldayim , kahvaltiyi izmitte degil evde yapma karari aldim. Yulaf , yumurta tasinacak seyler degil. Zaten shake yanimda. Teste girdikten sonra hemen patlaticam.. Ortalama 35-40 dakika icerisinde 40-45 gunluk bir emek ortaya cikacak. Ne kadar dogru ne kadar yanlis onu Tanita tartilardan anlayan bilir.. Ben o tartiyi baz aldim hep ona giriyorum , kollarimi hep ayni oranda aciyorum. Heyecandan yazdiklarima bakar misiniz![]()
Bana sans dileyin![]()
Teşekkür ederim abiBu iste en onemli sey moral.kimseyi kafaya takmaya degmez.heleki bukadar emek vermisken.
Kendini tamamiyla bu spora adamissin.masallah diyeyim nazar degmesin.cogu kisi icin ornek beslenme,idman,plan ve programı sunuyor gunlugun.
Emeginin karsiligini alman dilegiyle![]()
Detaylı kontrol ettim güzel sonuçlar resim at artık![]()
abi çok başarılı bence, ben de inceledim. sol bacak daha mı güçlü sende?
bnm sağ bacak ile sol bacak arasında 300 gr fark çıktı. sağ bacak daha kaslı. önemsemek gerekir mi bilmiyorum gerçi.
foto at da görelim![]()
Hem gazo hemde sana fotoları özelden atacağım.. onay verirseniz.. kimseye atmayacağınıza söz verirseniz.. devlet sırrı değil ama emek var sonuç olarak![]()