Jake Tyler Antrenman Günlüğü

Selamlar ;

Bugün biraz gezintiye çıktım ve beslenmemin dışında sade Türk kahvesi içtim :) birde uyku düzenini bozdum saatten belli zaten..

Omuz
Standing Overhead Press 12-12-10-10
Dumbbell Side Lateral Raise & Bentover Dumbbell Rear Lateral Raise 10&12 x 4
Seated Dumbbell Shoulder Press 12-12-10-10
Face Pull 12x3
Barbell Shrug 15x4 *İki set önde, iki set arkada
Abs
Hanging Leg Raise & Hanging Knee Raise Maksimum x 3 *Toplamda 20 tekrarı geçebiliyorsan ağırlığı artır
Bicycle Crunch Maksimum x 4 *15 tekrarı geçebiliyorsan ağırlığı artır

Herkese iyi geceler..

1 yıldır 3 kiloyla en nizami şekilde yapıyorum :D
Çok zor hareket kesinlikle.. o konuda hem fikiriz :) bent over yapmayı daha çok seviyorum.. arka omuzumu sevdiğimden kaynaklanıyor.. İyi günler.

Selamlar ;

Bacak
Serbest Squat 15-12-12-10-8 ( 100 - 100 - 110 - 120 - 120 )
Barbell Walking Lunge 4 x 10’ar adım *Her bacak için
Romanian Deadlift 12-12-10-10 ( 70 kilo sabit )
Leg Extension & Lying Leg Curl 3 x 12 & 12
Calf Press & Seated Calf Raise 4 x 12 & 12

Yağ ölçümü öncesi son bacak antrenmanımdı biraz zorlamak istedim ve ağır başladım. Geçen hafta 70 kilo girdiğim squat'a tam 30 kilo fazla girdim ve 100 kilo ile başladım.. Aslında ilk iki set son seti 150 kilo yapma planlarım vardı. Ancak üçüncü sette her şey tersine gitmeye başladım. Arka arkaya yaptığım üç günlük HIIT cardio kendini hissettirdi ve bir anda geriye düştüm.. Son set aslında 130 yine yapardım ama sakatlığa gerek yok diye 120 ile bitirdim.. Yarım yarım yapılan 60 kilo squatlardan sonra şuan yaptığım kilolar çok iyi ve nizamiyet muhteşem. Ancak geçen haftaya göre düşününce üzülüyor insan.. Genel olarak squat'ın etkilerinde geçen 50 dakikalık bir antrenmandı..

Bugün yaşlı bir teyzem bana sabreden derviş muradına erermiş dedi ne alaka ya diyecektim ki , baya inceldin oğlum dedi :) aksine kilo aldım.. Cumartesi neler olacak acaba..

Çok yoruldum ben ufaktan gideyim :)

Herkese güzel bir gece diliyorum , bugünden itibaren benim için dua etmeye başlayın..

Selamlar ;

Bu hafta sonu yarışmalar olabilir ancak umurumda değiller :) ben daha kendi yarışmamı veriyorum.. Yarın sabah bu saatlerde İzmit sahilde kahvaltımı ederken , size gelişmeleri paylaşmayı düşünüyorum :)

Bugün biceps-triceps-abs günü , iyi geçmesi için elimden geleni yapacağım ve büyük ihtimalle saat 11 gibi yatacağım çünkü ertesi sabah erken kalkıp yağ ölçümüne gideceğim..

Artık konuşmaya gerek yok , ne cardio var ne başka bir şey şuan ne durumdaysam yarın sabahda öyle olacağım.. Umarım alacağım sonuç beni bu spora daha da fazla bağlar.. Ancak berbat bir sonuç alsam da emin olun , daha yolun başlındayım. Hedeflerim büyük ve hepsini gerçekleştireceğim..

İyi günler.

Diez in ise el atmasiyla beraber icim rahatladi. Suan yoldayim , kahvaltiyi izmitte degil evde yapma karari aldim. Yulaf , yumurta tasinacak seyler degil. Zaten shake yanimda. Teste girdikten sonra hemen patlaticam.. Ortalama 35-40 dakika icerisinde 40-45 gunluk bir emek ortaya cikacak. Ne kadar dogru ne kadar yanlis onu Tanita tartilardan anlayan bilir.. Ben o tartiyi baz aldim hep ona giriyorum , kollarimi hep ayni oranda aciyorum. Heyecandan yazdiklarima bakar misiniz :)

Bana sans dileyin :)

Diez in ise el atmasiyla beraber icim rahatladi. Suan yoldayim , kahvaltiyi izmitte degil evde yapma karari aldim. Yulaf , yumurta tasinacak seyler degil. Zaten shake yanimda. Teste girdikten sonra hemen patlaticam.. Ortalama 35-40 dakika icerisinde 40-45 gunluk bir emek ortaya cikacak. Ne kadar dogru ne kadar yanlis onu Tanita tartilardan anlayan bilir.. Ben o tartiyi baz aldim hep ona giriyorum , kollarimi hep ayni oranda aciyorum. Heyecandan yazdiklarima bakar misiniz :)

Bana sans dileyin :)
Bu iste en onemli sey moral.kimseyi kafaya takmaya degmez.heleki bukadar emek vermisken.
Kendini tamamiyla bu spora adamissin.masallah diyeyim nazar degmesin.cogu kisi icin ornek beslenme,idman,plan ve programı sunuyor gunlugun.
Emeginin karsiligini alman dilegiyle ;)

Bu iste en onemli sey moral.kimseyi kafaya takmaya degmez.heleki bukadar emek vermisken.
Kendini tamamiyla bu spora adamissin.masallah diyeyim nazar degmesin.cogu kisi icin ornek beslenme,idman,plan ve programı sunuyor gunlugun.
Emeginin karsiligini alman dilegiyle ;)
Teşekkür ederim abi :)

Selamlar arkadaşlar ;

İşe gideceğim için bol bol yorum yapamıyorum ancak beklediğim sonuçları aldım.. Beslenme programıma göre 1 kilo yağ atmış olmam gayet iyi.. Kas kütlemde artış gösteriyor ancak büyük bir kısmı su. Artış umurumda değil kütleyip koruyarak devam ediyor olmam güzel.

Photo 6.09.2014 09 52 06.jpg

Selamlar ;

Çok uzun süredir beklediğimiz sonuçlar bugün ortaya çıktı , tam anlamıyla bir analiz yapma şansım oldu. Dikkatimi çeken kısımları paylaşmak istiyorum ;

Photo 6.09.2014 22 10 44.jpg

Photo 6.09.2014 22 33 43.jpg

Belki detaylı olarak kontrol bile etmeyeceksiniz. Ancak ben bunları hazırlarken eğlendim..

İyi geceler :)

abi çok başarılı bence, ben de inceledim. sol bacak daha mı güçlü sende?
bnm sağ bacak ile sol bacak arasında 300 gr fark çıktı. sağ bacak daha kaslı. önemsemek gerekir mi bilmiyorum gerçi.
foto at da görelim:)

abi çok başarılı bence, ben de inceledim. sol bacak daha mı güçlü sende?
bnm sağ bacak ile sol bacak arasında 300 gr fark çıktı. sağ bacak daha kaslı. önemsemek gerekir mi bilmiyorum gerçi.
foto at da görelim:)

Hem gazo hemde sana fotoları özelden atacağım.. onay verirseniz.. kimseye atmayacağınıza söz verirseniz.. devlet sırrı değil ama emek var sonuç olarak :)

Back
Yukarı