Jinekomasti sonrası ÇÖKÜNTÜ

Merhaba arkadaşlar hepimiz jinekomasti öncesi durumları konuşmuştuk benim sorunum ise ameliyat sonrası göğüsün içe çökmesi acaba bunun için hangi tür göğüs hareketi yapılabilir?ağır kiloda az tekrar alt göğüs çalışmasımı uygun olur.bench_o
ekranalntsdl.png

alt gogusten zıyada genel olarak gogus çalışırsanız boşlugu kasla doldurabılırsınız bu hemen 1-2 ayda olan bırsey degıl zamanla oluşan bırsey

Merhaba arkadaşlar hepimiz jinekomasti öncesi durumları konuşmuştuk benim sorunum ise ameliyat sonrası göğüsün içe çökmesi acaba bunun için hangi tür göğüs hareketi yapılabilir?ağır kiloda az tekrar alt göğüs çalışmasımı uygun olur.bench_o
ekranalntsdl.png

Hocam ilk defa jine sonrası göğüs fotoğrafı görüyorum.Şok oldum nasıl o kadar içeri göçebiliyor göğüsler ya.Hocam naptılar ameliyat masasında mı unuttular sizi...

sonucda vucudunuzun dger kısımlarından daha az yag oldugu ıcın cokuk duruyor..cerrahı operasyonla alınmıs yerın bu sekılde olması normal..zamanla gececegıne emınım vucut orayı yag ıle doldurur ama guzel bı ıdmanla kas daha ıyı olur.kafaya takıcak bısey degıl agrı acı yoksa calısılabılır

Bende ameliat olmayı düşünüryordum ama bu resimden sonra vazgeçtim diyebilirim. Acaba her ameliyattan sonra böyle olabiliyormu ? ve iz kalıyormu ? Bu arada çok geçmiş olsun.. İnşallah en kısa zamanda güzel bir görünüme kavuşursunuz gelişmelerinizi bizimla paylaşırsanız sevirim. Tekrar geçmiş olsun.

• Like
Reactions: Azi
Bende ameliat olmayı düşünüryordum ama bu resimden sonra vazgeçtim diyebilirim. Acaba her ameliyattan sonra böyle olabiliyormu ? ve iz kalıyormu ? Bu arada çok geçmiş olsun.. İnşallah en kısa zamanda güzel bir görünüme kavuşursunuz gelişmelerinizi bizimla paylaşırsanız sevirim. Tekrar geçmiş olsun.
Hayır her amelıyattan sonra böyle birşey olması söz konusu değil konuyu açan arkadaşada geçmiş olsun.

YouTube da jinekomasti amelıyatı ve sonrası diye videolar mevcut onlara bakıp görebılırsınız farkı

• Like
Sizin göğüsleriniz niye böyle olmuş ki :(
Ben de oldum ama şu an gerçekten şişkin ama sırf kas şeklinde sert ve şekilli. Belki bb geçmişim olduğu için olabilir. Çökme bende de var ama çok az oda kas gelişimim olmadığı kısımlarda

• Like
Cok sağolun arkadaşlar ameliyat olalı neredeyse 7 ay oldu işte çalışmaya 3 ay önce başladım şimdi merak ettiğim konu göğüsün şekillenmesi için az kilo çok tekrar mı?yoksa çok kilo az tekrar mı?Bu paylaştığım görüntüde kollar yukarı olduğu için yine iyi gözüküyor birde buna bakın:D
ekranalnts1.png
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

Kas oranın arttıkça,yağ oranın azaldıkça göğüs bölgen daha da şekillenecektir...

hocam sız kardıo yapın aynı zamandada body yapın hızlı sonuç alırısnız vermenız gereken yaglar var ve az tekrar çok agır çalışın hacım alın

• Like
  • Like
Back
Yukarı