Hangi ilaç öğrenebilir misin?traş ol bide biri bana bi yağ önermişti ama yapmadım zamanla çıkar babanda nasılsa sakal seninkide öyle olur
Hangi ilaç öğrenebilir misin?traş ol bide biri bana bi yağ önermişti ama yapmadım zamanla çıkar babanda nasılsa sakal seninkide öyle olur
sanırsam badem yağıdı ama o da 50 tl bide bioksin var tabiHangi ilaç öğrenebilir misin?
birde böyle numunelikler çıkıyor, yaptığı sporun ne olduğundan habersiz. Ne güzel diyor İlber Ortaylı. ''cahiller''kollarini bile agdayla aldigindan mi alindin? ahahaaha kilsiz adam mi olur nasi bi dunyada yasiyosunuz.
NE GEREKSİZ BİR SOHBET OLMUS
kardeşepilasyon en iyisi.
Valla oyle bir yazmissinki dertlerimi unuttum . Kıl iste vurcan jileti ciktikca. Yada hic ellemicen kalicak öyle yada gidip komple epilasyonunu yaptircan ama yaptiramam diyorsun. Benim anladigim sen aldigina pisman oldun. Bırak elleme kalsın oyle. Bir jilet vurmayla kil azmaz nasil bir vücudun var bilmiyorum gerci ama bir jilete inanilmaz derecede farkli cikmaz yani ayni cikar onceki hali gibiBen 19-20 yasimda milli vucut gelistirme antrenoru olan birinin salonuna gittim. Musabik falan da degildim oyle amator ilk defa gitmisim , amac vucut ve kilo almakdi. Hoca her ay vucudumu ølcuyordu. Su killarini al dedi. Kaslarin daha iyi gelisir hem daha iyi gorunursun dedi. Peki neyle aliyim daha cok azmaz mi dediM . Birsey olmaz jiletle al dedi. Hocaya uyup jiletle aldim. Killarim zayifti, makul du ama bir tik uzundu. Ama cok pisman oldum. Karin bolgesinin yan kisimlari zayifken daha gur oldu, diger her bolge de daha gur oldu ve daha sik. Bazi killar ayni kokten 2-3 tane misal.
killarimdan tamamen kurtulmaktansa seyrelmesini ve zayif olmasini istiyorum. Bunun icin oneriniz varmi?
philips ik bir aletini aldim. Epilasyon cihazi. Bacaklarima 2 kere uyguladim. Biraz seyreltti ama ne kadar dikkat etsen de her yere esit olcuse laser yapamiyorsun ve killar cikinca lasere daha cok maruz kalan yerlerde cok gec saha seyrek cikti ve cizgi iz filan olustu. (Kil dagiliminda)
Ust bolgeme bir kere uyguladim gogus ve karin. Cizgi filan olusmadi hafif orta ayarda yaptim ama killarda zayiflama gormedim ve makinayi kaldirdim. Esim de tum killarimi aldigimda bu goruntuyu yadirgadi.
Epilasyon dusunemiyorum cunki yasadigim ulkede cok pahali( Norvec )
Makineyi orta ayarda kullanmaya devam etmelimiyim yoksa baska bir yontem varmidir azaltmak ve zayiflatmak icin?
Agda hic denemedim. Agda yaparsam kokten alirsa yine orjinal hali gibi mi olur ( jilet vurul azdirilmamis hali gibi) ?
Takma böyle şeyleri. kas yapımına bakman o yaşta daha verimli olacaktır. belli bir kütleye gelince cepte para olunca yap epilasyonunu kurtul. şimdi takacak düzeyde olmaman lazım kimse kılınla uğraşmaz zaten zihnini, psikolojini yorma. değmez.Ben 19-20 yasimda milli vucut gelistirme antrenoru olan birinin salonuna gittim. Musabik falan da degildim oyle amator ilk defa gitmisim , amac vucut ve kilo almakdi. Hoca her ay vucudumu ølcuyordu. Su killarini al dedi. Kaslarin daha iyi gelisir hem daha iyi gorunursun dedi. Peki neyle aliyim daha cok azmaz mi dediM . Birsey olmaz jiletle al dedi. Hocaya uyup jiletle aldim. Killarim zayifti, makul du ama bir tik uzundu. Ama cok pisman oldum. Karin bolgesinin yan kisimlari zayifken daha gur oldu, diger her bolge de daha gur oldu ve daha sik. Bazi killar ayni kokten 2-3 tane misal.
killarimdan tamamen kurtulmaktansa seyrelmesini ve zayif olmasini istiyorum. Bunun icin oneriniz varmi?
philips ik bir aletini aldim. Epilasyon cihazi. Bacaklarima 2 kere uyguladim. Biraz seyreltti ama ne kadar dikkat etsen de her yere esit olcuse laser yapamiyorsun ve killar cikinca lasere daha cok maruz kalan yerlerde cok gec saha seyrek cikti ve cizgi iz filan olustu. (Kil dagiliminda)
Ust bolgeme bir kere uyguladim gogus ve karin. Cizgi filan olusmadi hafif orta ayarda yaptim ama killarda zayiflama gormedim ve makinayi kaldirdim. Esim de tum killarimi aldigimda bu goruntuyu yadirgadi.
Epilasyon dusunemiyorum cunki yasadigim ulkede cok pahali( Norvec )
Makineyi orta ayarda kullanmaya devam etmelimiyim yoksa baska bir yontem varmidir azaltmak ve zayiflatmak icin?
Agda hic denemedim. Agda yaparsam kokten alirsa yine orjinal hali gibi mi olur ( jilet vurul azdirilmamis hali gibi) ?
Haklisin uzun yazmis olabilirim ama jiletle atmaktan memnun degilim. Mesajimin sonunda agda nin farkini sordum. Azaltmak ve killari zayiflatmak icin yontem sordum. Okumadiniz herhalde[DOUBLEPOST=1583495731][/DOUBLEPOST]Valla oyle bir yazmissinki dertlerimi unuttum . Kıl iste vurcan jileti ciktikca. Yada hic ellemicen kalicak öyle yada gidip komple epilasyonunu yaptircan ama yaptiramam diyorsun. Benim anladigim sen aldigina pisman oldun. Bırak elleme kalsın oyle. Bir jilet vurmayla kil azmaz nasil bir vücudun var bilmiyorum gerci ama bir jilete inanilmaz derecede farkli cikmaz yani ayni cikar onceki hali gibi
Mesajda suan 33 yasimda oldugumu yazmayi unutmusumTakma böyle şeyleri. kas yapımına bakman o yaşta daha verimli olacaktır. belli bir kütleye gelince cepte para olunca yap epilasyonunu kurtul. şimdi takacak düzeyde olmaman lazım kimse kılınla uğraşmaz zaten zihnini, psikolojini yorma. değmez.
Ha ben de 20 sandım noluyor dedim kıl mıl takıntısı ne yaHaklisin uzun yazmis olabilirim ama jiletle atmaktan memnun degilim. Mesajimin sonunda agda nin farkini sordum. Azaltmak ve killari zayiflatmak icin yontem sordum. Okumadiniz herhalde[DOUBLEPOST=1583495731][/DOUBLEPOST]
Mesajda suan 33 yasimda oldugumu yazmayi unutmusumzaman ucuyor.
Ha ben de 20 sandım noluyor dedim kıl mıl takıntısı ne ya"seyreltmek istiyorum" kısmı maalesef pek mümkün değil " sadece yaşlanınca ve Allah korusun kötü bi hastalık geçirince olan bir şey o" epilasyon şart ya da kıllarını sevip kollayacaksın sana kalmış. Dediğin "hem ayranım dökülmesin.." atasözüne benziyor
![]()
Tecrübelerime göre ağda, jiletten daha geç kılların çıkmasını sağlıyor mantıken daha derinden aldığı için ama hiç azalttığını ne gördüm ne duydum. efsane olabilir. Bu tamamen genetik. Çok aşırı fazlaysa gerçekten rahatsız ettiğini düşünüyorsan belki de vazgeçmen gerekiyordur. Epilasyonda da genelde tam kılların gittiğini duymadım az bucuk çıkıyormuş onu da sorup soruşturun bakalım. Kimseye imrenmeyin sizin de imrenilen özellikleriniz vardır onlara yoğunlaşın. Kıl tüy gibi şeyleri umursayanları da çok takmayın bence. İyi günler.Aynen dedigin gibi, tamamen kilsiz cok tuhaf oluyor ten, sonucta kesince gozle zor gorulen tuyleri de kesiyoruz.
Agda hic denediniz mi? Kokten alacagi icin yeni cikan kilin ucu dogal olma olasiligi var sanki. Kesince kil goruntusu dogal olmuyor.
cok imreniyorum daha az killi goruntusu olanlara.