Kaç Tane Şınav Çekebiliyorsunuz? (Anket)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan opasan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Kaç Tane "Şınav" Çekebiliyorsunuz?

• Total voters
    3.393
94 Kilo - 51 Şınav :)

Ramazanda malum spora ara vereceğim. Boş durmamak için şınav çekeceğim. Ramazan da denerim iftardan sonra tabi :)

önceden 80 tane en fazla çekebiliyordum sonra ara verdim. bu ara yeniden başladım normal 35 tane şınav çekebiliyorum.ameliyat geçireceğim için kolum 2 ay alçıda kalacak sanırım tüm kondisyonum sıfırlanacak :) barfiks şınav mekik 2 ay ara vermekle çok sorun olurmu

Şınavı çok çekmek marifet değil..En rahat şınavı, bedeni zayıf olanlar çekerler..

Çünkü beden ağırlığı fazla ise ve kollar ile orantısız bir ağırlık sözkonusu ise şınav çekerken zorlanırsınız..

Ama kollar kuvvetli ve beden ağırlığı sağlıklı aralıktaysa 50-100 arası çekersiniz..

Kilo aldıkça şınav çekmek zorlayıcı hale gelir..Çünkü kolların gelişimi bedene göre çok daha yavaştır..

Fevzi Şeker efsane güreşçidir mekanı cennet olsun.kilosu genelde 70 civarında olduğu için 100 barfix yapar mantıklı.Hatırlamış olduk sayende eyvallah .

Kaç tane Şınav çekebiliyorsunuz?

Nizami, eller omuz genişliğinde, göğüs döşemeye değmeye yakınken (değmeden) kollar dik olana kadar yükselip; bir piston gibi tüm vücut düzgün şekilde, yedire yedire yapmak koşuluyla...

15 gibi o da çok zorlıyınca kilom 95 tabi kollar güçlü ama bi yerden sonra inanılmaz yük biniyo ellerime

50 çekiyorum tamamen nizami ayaklarımı açıyorum 100 üzeri nizami çekenlere helal olsun eğer kafadan atmıyorsa.

ben ben 10-15 arası çekiyorum bugun baslicam vucud calismaya sizce nasıl bir program uygulamalıyım set halindemi yapim ve ne kadar dinlenim zorliyimmi yoksa ısınınca bırakayımmı ?

Aslında tutuşa göre çok değişiyor. Omuz genişliğinde 30-35 civarı -bazı günler 20-
Geniş çekiş 50 civarı
Dar triceps şınav 25-30 civarı
Üçgen şınav 5-10 arası 10 olursa öp başına koy o derece:D

baya güç artışı oldu sanırım eskiden 1 tane çekemezken 1 ay önce 10-15 i çok zor yaparken dün arkadaşların önünde 32 tane nizami çektim benim için gerçekten büyük başarı

Tek seferde 75-100 arası yapıyorum, yalnızca kas gücü değil devamlılık da önemli. Bir ara yine 75-100 arası yapıyordum uzun zaman şınav çekmedim sonrasında 1 hafta boyunca uğraştım zar zor eski formuma kavuştum..

Back
Yukarı